ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 499
  • 821
  •   1
Отговори
# 195
gellerbing, чудесно изглежда чертичката! Стискам палци за хубаво ЧХГ!

golden, вероятно повечето клонове на тази лаборатория само само филиали/манипулационни и резултатите така или иначе се обработват на едно и също място, така че според мен ще е валиден резултата за сравнение, защото ще се ползва същия реактив.

Аз лично ако разчитах на естествено забремяване и ако не бях минала през инвънматочна, не бих си правила кръвни, защото за мен е излишен стрес. Дори и да се установи неправилно нарастване на ЧХГ, няма какво да се направи в началото, а смятам че всяка жена с положителен тест би отишла на лекар, ако има болки. А след първия трансфер даже репродуктивната ми каза да не пускам втори път, защото стойността е достатъчно висока. Втория път си пусках ЧХГ през 2-3 дни и без да ми каже, защото виждах накъде отиват нещата.
За мен от ЧХГ изследване има смисъл при АРТ процедури или при историята на проблеми (БХ, кухо яйце, нисък прогестерон и т.н.). Но както казах - това си е моето виждане, валидно само за мен. Както често казвам, важното е човек да прави това, което го кара да се чувства по-спокоен.

# 196
Gellebing, положителен е теста. Честито. Ако можеш напряви друга марка.
Аз одеве си помислих, че ми дойде, ама беше само течение като вода. Не знам какво се случва честно   3 ден без Утрогестан и 2 дни закъснение.

# 197
А може ли да кажеш на кръвния какво излезе последно? Аз имах 2 биохимични и е нормално да има закъснение от няколко дни. Първия път даже беше седмица и тогава ми дойде.

# 198
JustRumyana, какви са ти стойностите от кръвните тестове?
Голдънче, стискам палци 🍀
gellerbing, честито! Пусни кръвен тест+прогестерон. ☺️☀️

# 199
Аз имам последен въпрос с моите драми. Забравих тотално за това и не попитах вчера АГ, а днес и утре не вдига служебния телефон 3 няма как да я питам. Имах изписан АП от нея при + тест, а от Д-р Иванова Натаспин всяка вечер. Аз си приемам Натаспина, заради тромбофилията ми, но сега дали да го спра и да почна АП или да си карам така? Много хора са против АП и малко ме е страх какво да правя..

# 200
Аз имам последен въпрос с моите драми. Забравих тотално за това и не попитах вчера АГ, а днес и утре не вдига служебния телефон 3 няма как да я питам. Имах изписан АП от нея при + тест, а от Д-р Иванова Натаспин всяка вечер. Аз си приемам Натаспина, заради тромбофилията ми, но сега дали да го спра и да почна АП или да си карам така? Много хора са против АП и малко ме е страх какво да правя..

Според мен не пии аспирин преди консултация с хематолог. Може да прокървиш

# 201
  • Замък сред облаците
Голдън, аз бих продължила натаспина от Иванова, а утре пусни и коагулация на кръвта с чхг (аптт, протромбиново време, д димер, фибриноген). Това ще ти даде отправна точка за текущо състояние, след 10 дни да повториш изследването е хубаво.
Аспиринът съответно в първите 2 седмици може да причини отлепване на сака, така че задръж за малко.

# 202
А дали може да пия но шпа, тъй като имам някакви болки тип контролиране на матката или както ги описват всички като менструални болки ?

# 203
А дали може да пия но шпа, тъй като имам някакви болки тип контролиране на матката или както ги описват всички като менструални болки ?

Аз съм пила 3 х1 нош па. Важно е матката да е спокойна затова взимай нош па

# 204
  • Замък сред облаците
И 2х2 може също. Всъщност май максимума е 3х2, но на своя глава давай по 3х1 или 2х1 за начало.

# 205
Страхотни сте Heart Доста съм притеснена за утре и резултатите, ще ви пиша като излязат направо. Опитвам се да мисля позитивно, ама все ми се прокрадват отрицателни и натрапчиви мисли Joy Нормално е, предвид съдбите на повечето тук, ако утре има резултат над 250- 300 може би ще си отдъхна малко и ще се зарадвам.

# 206
Поне 250 ще бъде! Вярвам го🥑💞

# 207
Golden, стискам палци да е високо.
Аз май ще пусна чхг чак в понеделник, за да може след това в сряда да е в същата лаборатория.
Засега мисля, както ме посъветва Румяна да взема друга марка.

# 208
Golden, Успех от мен!...
При нас и този месец всичко беше без успех..... От 3 дни съм с Ц... Минахме и лек чревен вирус... Днес изпратих мъжо на курс и ще си дойде чак в края на октомври.... Тогава продължаваме с опитите и ще гласим първото ходене в Истанбул.... Много ми е притеснено, но се моля на Бог да дойде и нашият момент....

# 209
За мен най-сигурно е преглед при АГ записах за 2.10 🙂🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт