ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 672
  • 821
  •   1
Отговори
# 420
Според мен винаги има изключения от правилото, ама е изключително рядко. В 85% от случаите ЧХГ трябва да се удвоява. При мен специално е странно, че имах положителен тест рано, след дни вече имах ЧХГ 37 в деня на евентуално закъснение. Аз още тогава се усъмних дали всичко е наред. Особено и с предполагаема О според АГ няколко дни преди деня на който отговаря това ЧХГ. Както и да е почти се успокоих като видях 100 и после 277, но ме мъчеше факта, че за тези дни закъснение трябва да е по-висока стойност така или иначе. И вчера се върнах назад с извънматочната и чхг на 9 дни закъснение 2800 и се сетих, че то и сега върви така леко, леко в ниската граница и си се удвоява, просто тогава не го следях и съответно ме обзеха тревожни мисли, имам лек дискомфорт и придърпвания от дясно и се надявам да е съвпадение. Днес с тази стойност вече тотално се отчаях и загубих надежда за положителен развой. Просто се надявам да не съм чак такъв карък голям, за да имам 2 пъти ИМБ.. особено на добра тръба, прогестерон, липса на инфекции и др. Според лекаря е било мал шанс първия път. Общо взето не мога да си променя съдбата, ако пък се окаже,че е нормална и здрава бременност ще бъда още по-приятно изненадана, ама за сега гледам реално на нещата.

# 421
  • София
То хубаво да сме реалисти, но не и песимисти. Пожелавам ти все пак добро развитие на нещата!

# 422
При мен е тънка границата, да Grinning Просто не искам да съм оптимист и после да съм попарена отново. Имам чувството, че зарадвам ли се и се проваля всичко. Вчера, за да съм оптимист си настроих едното приложение в режим бременност даже и сега пак неяснота и чакане. Поплаках си предварително де, то е ясно. Joy

# 423
Здравейте, момичета. Не бях от най-активните, но минавам да споделя, че за съжаление ще трябва да ви напусна. С мъжа ми явно ще се разделяме. Предстоят ми трудни месеци. Вие обаче ще ми липсвате..

Пожелавам на всички ви скорошно сбъдване на най-съкровената мечта!

# 424
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Грей…. Кураж ти желая!

# 425
Казват, че хубавите неща ставали бавно, е нашите в такъв случай, ще са уникално красиви! Heart
П.П По повод негативните мисли: Те са част от съзнанието, на подсъзнателно ниво мислите са в посока на съхранение и силно желание да се случи това, което искаме. Така сме устроени, или както се пише по книгите, няколко лоши мисли не променят мозъка, защото с всяка клетка на тялото, реално искаме обратното.

# 426
Грей, много, много съжалявам. Пожелавам сили и кураж, за да се справиш с тежката ситуация. Трудно ще е, ще мине време, но ще се справиш. Най-важното е да си позволиш да страдаш, да се наплачеш едно хубаво и после да възкръснеш като Феникс от пепелта.

# 427
Grey, съжалявам за развитието при теб и се надявам скоро отново да изгрее слънце Heart

Някой знае ли колко CoQ10 е максимално разрешената доза? ММ пие FertilAid, в който има малко CoQ10, но не е ясно колко и се чудя дали ако пие още 400 мг ще му дойде много? По етикет се съдържа 900 мг в дневната доза в комбинация с още няколко неща (т.е общо са 900 мг, не се знае колко от тях CoQ10)

# 428
При естествени опити на десети ден ли най-рано ЧХГ може да покаже нарастване?

# 429
Да, 10 дена след доказана овулация и това е за кръвен тест, домашните могат и да не покажат още, но 11-12 ден за тях трябва да е ОК.

# 430
Мерси, Файона 🌹

# 431
Мен се опитва да ме мъчи цистит.
Принципно винаги пия само и единствено Цистирен и за 2-3дни (в най-лошия случай ме оправя). Четох, че е само на билкова основа, но въпреки това някоя от вас знае ли дали е безопасно?

# 432
Ето го и ЧХГ от днес

Понеделник беше 2222.7
Чакам коментар от докторите.

# 433
  • Замък сред облаците
Не са правени проучвания с бременни, зачеващи.

# 434
Аз след вчера доста се замислих над мен, поведението ми, мисленето ми. Докато чакам да дойде утре за резултатите реших да направя едно признание. Защото само на вас мога да го кажа, за да ме разберете, а и така ще го приема вече. И друг път е говорено по темата, ама аз до преди мислих, че е по безобидно при мен.
Така.. Имам бременна приятелка и все си чудих защо и отказвам да се видим, избягвам я, мъжа ми предлага да се видим с тяхното семейство и си търся оправдания, а то е само защото е бременна. Не исках да го призная пред себе си, ама е така. Това е отвратително, чувствам се ужасен човек и смятам да работя със себе си, защото искам да се радвам на чуждото щастие, а не да завиждам и да се чудя защо не на мен. Това са други негативни емоции и защитна реакция, ама нито жената ми е виновна, нито бебето и, че да се държа така. Отделно избягвам вече соц. мрежи, защото е пълно с реклами на бебешки колички, шишета, бременни и родили или пък евентуално някой baby announcement. Не мога да живея вече в този затвор и стрес и смятам, че като го казах открито и го признавам пред себе си и пред вас е първа стъпка към промяната. Не искам да съм лош човек, само защото съдбата ми е такава. Трябва да се науча да ценя това, което имам, а не да живея в бъдещ свят на това, което искам да имам...

Общи условия

Активация на акаунт