ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 612
  • 821
  •   1
Отговори
# 630
Anigo , дано да се оправят нещата и да се нормализира цикъла. И в скоро време да се похвалиш Relaxed Добре, че отиде на още едно мнение.

# 631
Благодаря ви, момичета! Heart
Ще видя как ми върви цикълът и мисля да се възползваме от тази странна овулация, знае ли се. Може пък този ненормален месец да е нашият.

# 632
  • София
Anigo ,вие си действайте,нищо не се знае.
Аз забременях в месец, в който така и не видях положителен тест за овулация.Все едни безумно бледи за LH пик черти,а спазвах стриктно правилата за тестване.Това няма общо с неуспеха на въпросната бременност.

2402, съветвам те да пуснеш и двете ако пускаш,поне да имаш ясна представа и да не те гложди после,че не си ги пуснала.
Те плазмите май са към вирусология,идея нямам как ги делят.Подпитай ги една микробиология първо да ти пуснат,ако решите да правите биопсията.
При кой лекар си в Надежда?

# 633
Момичета, аз много добре си починах, заради дългия уикенд. Надявам се и вие да сте се заредили с позитивно настроение и слънчеви лъчи в последните летни дни.

Аз този месец се чувствам, че тялото ми се разпада и нищо не върви Joy Бях с цистит, пих антибиотик, после точно ми мина и бях болна 2 седмици с ужасна умора и кашлица. Накрая за капак, от 3 дни съм супер подута и ме боли кръста. Днес май съм по-добре. Мисля си, че от всички месеци точно този е най-вероятен да съм бременна, защото бебетата все идват като не очакваме Joy ние не успяхме кекс да правим като хората, плюс това ММ имаше проблем с ерекцията, май като страничен ефект от едни нови добавки, които започна. Детето направи усложнение от вируса и е сега на антибиотик, а в работа много стрес ми се натрупа. Абе, интересен месец е.

Шегата настрана, няма шанс да съм бременна, ама още два цикъла и ще се записвам в списъка на първа страница Flowers Four Leaf Clover

# 634
АА, какво ти е мнението? Преди и по време на първата бременност тсх ми е било под 2. Сега виждам, че и фт3 е ниско, не помня кое беше активния хормон? Общо взето съм ги забравила нещата. Не е кой знае колко високо тсх, нали имаше нещо, че нормално се повишава есента. Мога ли да го проверя пак след 45 дни, а сега да не търся ендокринолог? Селен или бразилския орех дали ще повлияят добре? Възможно ли е причината за тези , макар и леки отклонения, да е системно недоспиване?
Скрит текст:
Другото е, че вчера и днес цикъл нямам, утре ще ми е 28 ден, средно през 25-26 ми е идвало последните месеци. Но на 24 ден, по непонятни за мен причини се тествах и беше напълно отрицателен. Чак толкова рано да е било при евентуална овулация на 12-13 ден?

# 635
S.G.C., бързо възстановяване на мъжа ти.

За витамините, аз не съм почитател на комбинираните. Да, с едно хапче е по-удобно, но трябва да се провери съвместими ли са, дали са правилно подбрани такива, които се пият след хранене или преди.

# 636
mommy, що не препишкаш един тест?
Аз ми е 6 или 7 ден, даже не следя дати. Отчитаме се когато ни е кеф. Вчера например го направихме за кефа, не с цел бебе, не смятам поне този цикъл да използвам тестове. Heart
Някоя мацка да знае къде продават този чай?

# 637
Руми, аз нямам закъснение, така че я отчел теста, я не, дори да има нещо. И не знам кога ми е била овулацията. Реално или съм 7 дни след нея или 10. При всички положения, още е рано за тестове.
Мен ме болеше кръста от спортно натоварване, а пък останалите симптоми са си нормална част от ПМС или пък от вируса, не знам и аз.

Едит, защото се сетих да подхвана една тема. Покрай овулацията бях изпаднала в някаква дупка емоционално, пък сега съм много позитивно настроена. Даже днес подпитах ММ дали има идея за имена на бъдещите ни деца. На мен ми е много трудно с избора, защото най-често имената, които харесвам, има хора покрай нас, които се казват така и не ми е удобно да ги ползвам. Ама от друга страна не знам дали ми е правилна логиката, хубавите имена ги носят много хора Grinning Вие имате ли си любими имена? И мислите ли да се съобразявате с тенденции или пък с това дали ваши познати/деца на познати се казват така?

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 14:28 от mommy22

# 638
  • Замък сред облаците
Алисън, т3 е нормално за такова т4. Но ще се повишат ако смъкнеш ТСХ. Аз с такива резултати август реших да изчакам и тази седмица мисля да проверя как са нещата.
Селен препоръчвам да пиеш на хапчета. Бразилският орех лесно води до предозиране, много селен има в него. Една мацка си качи селена над 1000 с него и си направи стеахотни поразии. Хапчетата е  ок 100-200мкг на ден. Селенът държи антителата ниски и подпомага функцията като антиоксидант. Комбинирай с цинк (15-30мкг). Три месеца прием, три пауза. При + тест спираш.

# 639
mommy22 , моето любимо име е Аделина. Но съм с две момчета и не съм го използвала още. Момчетата ни са кръстени с български имена, но предпочетохме да не са от често срещаните.

# 640
АА супер си, мерси

# 641
Алисън, т3 е нормално за такова т4. Но ще се повишат ако смъкнеш ТСХ. Аз с такива резултати август реших да изчакам и тази седмица мисля да проверя как са нещата.
Селен препоръчвам да пиеш на хапчета. Бразилският орех лесно води до предозиране, много селен има в него. Една мацка си качи селена над 1000 с него и си направи стеахотни поразии. Хапчетата е  ок 100-200мкг на ден. Селенът държи антителата ниски и подпомага функцията като антиоксидант. Комбинирай с цинк (15-30мкг). Три месеца прием, три пауза. При + тест спираш.

Да попитам нещо и аз. Може ли да се предозира с coq10 убинквинон? Пия го доста време като преди взимах по 400 мг. Сега намалих на 200 мг. Пия го от Юни месец може би.

# 642
моми, Биби85 Любимо ми е Благовеста. Heart
За момче категорично Димитър 💙
 Аз искам само да забрменея и да е успешно, а момиче или момче, Бог ще реши. Съдбата знае от какво имаме нужда. Вярно е, че дрешките за момиченцата са по - фешън и сладурски,но момченцата също са много сладки и са слабост на майките си,докато момичетата все тътсят "тате".

# 643
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Селен препоръчвам да пиеш на хапчета. Бразилският орех лесно води до предозиране, много селен има в него. Една мацка си качи селена над 1000 с него и си направи стеахотни поразии. Хапчетата е  ок 100-200мкг на ден. Селенът държи антителата ниски и подпомага функцията като антиоксидант. Комбинирай с цинк (15-30мкг). Три месеца прием, три пауза. При + тест спираш.

Да попитам нещо и аз. Може ли да се предозира с coq10 убинквинон? Пия го доста време като преди взимах по 400 мг. Сега намалих на 200 мг. Пия го от Юни месец може би.

Бяхме коментирали назад, с дълъг прием от поне 6 месеца се вижда ефект от него. Горна доза препоръчват 600мг без предписание, 400 е съвсем ок. Може 2 години наред без пауза да се взима според изследвания разни, тогава препоръчват по 300мг на ден в такъв период.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 15:11 от АА

# 644
Вие имате ли си любими имена? И мислите ли да се съобразявате с тенденции или пък с това дали ваши познати/деца на познати се казват така?

Терминът ми беше до Цветница. Избрахме 2 имена и всичко беше лесно. Аз избрах на сина ми, мъжът ми на дъщеря ми. Държахме и двамата името да не е на роднина (баби/дядовци). Сега също имаме име. То за нас е символ. Надявам се да имам дете, което да го носи.

Общи условия

Активация на акаунт