ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 676
  • 821
  •   1
Отговори
# 375
Ако си в София отивай в Надежда имат много добра апаратура и си плати един преглед. Успех ти  желая. След време започва чхг да се синтезира с по-бавни темпове!!  Дано всичко е наред.

# 376
  • София
Голдънче, не е чак толкова нисък резултатът, при ИБ с по-малко нараства /минава интервала 72 часа/, прогестерона също ми се струва ок. За твое спокойствие мини преглед, но имай предвид, че може и нищо да не се види.

# 377
  • Замък сред облаците
След няколко хиляди се забавя чак (удвояване на 96 часа, дотогава интервалът 48-72 е съвсем наред). Подкрепям каквото са казали Файона и Шантал. Не мисля че е ИМБ.

# 378
И аз щях да кажа същото като АА, забавянето се случва доста по-късно. С първата си бременност тествах ЧХГ на по-късен етап заради кървене и за 48 часа от 8 800 беше се качило до 16 200, така че все още се удвояваше на 54.5 часа.

# 379
Голдън всичко ще е наред 🫶 очакваме добри новини от прегледа.
Аз току що направих един тест категорично отрицателен.... Остава да търся проблема,като за момента съм със съмнение за някакъв вид инфекция

# 380
  • Замък сред облаците
Инфекциите не бавят цикъла. Но ако е проблем с пишкането, пусни стерилна урина.

# 381
Аз също смятам че може и всичко да е наред. Имало е и други случаи на забавяне на ЧХГто.

# 382
AА нямам бавене 8 дни след Ц съм, просто беше за няколко часа тоя месец и заради това си мислих, че съм го объркала с имплантация. Ще пусна урина тия дни и ще търсим причината

# 383
Golden, стискам палци всичко да е наред! Пиши какво се е случило след прегледа...

# 384
Golden, стискам палци всичко да е наред.

# 385
Разбрахме се, че на тази стойност нищо няма да се види и ще пусна пак чхг в четвъртък и тогава вече ще отида евентуално,  но АГ май също не е много положително настроена.

# 386
Стискам ти палци, ако има шанс да се развие в здрава и щастлива бременност! Flowers Four Leaf Clover

Малко странично помрънкване като човек минал през две загуби вече..
Скрит текст:
Аз по себе си забелязах последния месец, че съм станала много негативно настроена и започвам да виждам проблеми преди да премисля всички шансове за позитивен развой. След първата загуба не бях така, но втората като че ли ме разтърси. Не бях толкова толкова емоционална, колкото при първата, но за сметка на това след нея усещам, че всичко вече го минавам предимно през една рационална решетка, като роботче. Ако нещо не е като по учебник или леко изостава и вече мисълта ми е, че няма шанс. Усещам че е грешка, тъй като ми се случи в това време да си мисля, че една бременност тук във форума не върви добре, а ме изненада приятно. Сега се притеснявам, че правя същото и тровя с негативизма си първите седмици от бременностите на съфорумките. Опитвам се да го променя, но не знам как..

# 387
Fayona, аз съм като теб. Постоянно се хващам, че съм негативно настроена, но поне при мен до момента съм била права. За мен лично знам, че е защитен механизъм, за да не страдам после (не че не страдам де). Просто миналата година точно по това време с извънматочната бях толкова щастлива и през главата за миг не ми мина, че може нещо да се обърка и после ми дойде като гръм и го изживях много тежко. За това сега си знам, ако нещо не върви както трябва да не се навивам много.
Споделих ви вчера даже, че не мога да се зарадвам, защото виждам, че са ми ниски стойностите за това закъснение, та другите имат по 1200 и нагоре. Аз в 6 гс чух пулс със първото дете. И мозъка ми се опитва да отрича всичко, сега включително. Аз умея да се самоанализирам и знам кое и защо го правя, просто ми е трудно да се контролирам.

# 388
golden , надявам се всичко да е наред и да си се развие добре. Знаем, че не винаги всичко се случва по учебник. За мен нарастването не е толкова бавно, така че смятам, че шанс има.

Иначе добре ви разбирам за страха и негативната нагласа. И аз съм по същия начин - за себе си и за околните. Подготвям се за най-лошия сценарий. Вероятно наистина е защитна реакция, но пък добрата новина е че после хубавото като се случи, ще ни радва още повече.

# 389
С първата и аз бях доста по-позитивна, макар че вече бях от доста време във форума, та знаех колко често нещата могат да се объркат. С втората някак очаквах поне до седмицата като с първата да стигна, после с това ЧХГ ту надолу ту нагоре бях почти сигурна, че е ИМБ, после почна и болката, от която направо ми се гадеше. С ММ след това си говорихме, че ако не бях изследвала ЧХГ сигурно щях да си мисля, че това е позитивен симптом на бременността. Докато стигнем до АГ-то обаче болката и гадене спряха (движихме се в кола, та мисля, че това помогна за успокояването), аз си помислих, че съм почнала да си въобразявам вече и се разплаках още тогава. Когато половин час по-късно видяха ИМБ част от мен си отдъхна, че не се побърквам, мисля, че точно тази рационална част от мен, която сега контролира всичко.

Общи условия

Активация на акаунт