ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 542
  • 821
  •   1
Отговори
# 360
Така е да, ще видя какво ще кажат и на третото мнение. Ако трябва и четвърто ще търся Grinning

Благодаря ви за отговорите и подкрепата! Heart

Веднъж нали се опитвах сама да се убедя, че имам ЖТ, а не ЗФ, та се бях ровила да видя как изглеждат различните кисти на УЗ. От тогава помня, че на теория може да се е разпознае киста, дори ендометриозна. Разбира се, това надали е 100% гаранция каква е.

Anigo, дано скоро се разбере от какво в тази аномалия и да не е нещо сериозно.

gery, +1 от мен да си направиш тест!

# 361
  • Замък сред облаците
Моника, не ги гледай референтните по седмици. Те са на база идеална ПРМ 28 дни и О на 14 ден. Защо нивото в 6гс е по-ниско, не знам. Срещнах го и в някои източници на английски, други сочат други стойности. Подозирам, че има общо с нередовни М. Ако приемем редовна М до 35 дни и при късна О в 5гс трябва да е над 200чхг, но при нередовна М с доста по-късна О в 6гс чхг ще отговаря на по-ниски стойности, каквито биха били примерно в 4гс на нормален цикъл. Това е единствената възможна според мен логика.

# 362
AA, благодаря за разяснението.
Просто ми направи впечатление и от чист интерес питам.

# 363
Anigo , този месец аз съм така. Хванах много висок естрадиол на хормонални изследвания на 3 от мц. Които МЦ уж посвърши ама не... Та така вече 15 ден върви нещо. Ходих на док, задържан фоликул (имам го поне от 2 месеца), ще пия регулон от четвъртък за 10 дни (че док ще е  отпуска и да не се разминем като го спра) и се надяваме да се изчисти, като на 2 ден след като ми дойде трябва да ида да ме видят... Аз за прът път се сблъсквам с такова нещо и ми е много напрегнато. Не знам при теб дали е същото, но е възможно да е точно от кистата.

# 364
Edelvais, твърде е вероятно да е от кистата. Дуфастон от 16-ти ден ми изписаха, но искам да видя и третото мнение.

# 365
Доста извън темата, имам някакъв спомен, че се обсъжда в предишните (ако е така кажете и да продължим с по-смислените и полезни теми), но вярвате ли в сънища и техните значения? Не конкретно да се сънуват бебета, имена, коремчета и други, но всякакви други странни поличби? Днес се събудих с ясен спомен явно директно от съня и си помня всичко - седим с покойната ми баба (почина преди година) в двора на село, до нейното столче една купчина змии. Седяха си само, не изпитвах страх, никой не се уплаши. Говорихме си с нея, беше интересно. Събуждам се, отварям съновник Grinning и що да видят моите очи на гладна кокошка - сънува ли жена змия скоро ще зачене Grinning супер, но до това още 174 тълкувания, та не се пренадъхах особено Grinning Вие имали ли сте нещо запомнящо се, което сте си тълували някак и е взело, че се е сбъднало?

# 366
Аз от години не сънувам или много рядко помня сънищата си.  Два единствени пъти обаче сънувах, че съм бременна и двата пъти бях бременна в същия месец. Преди месец сънувах, че съм родила още едно момче (трето дете). Макар, че миналия месец мисля, че имах биохимична. Ще видим дали ще се сбъдне или се е сбъднало вече. Иначе ако помня някой сън не го проверявам в съновник, защото не вярвам много.

# 367
  • София
за сънищата... помня и сънувам много, понякога забравям, но след време се сещам... последните сънища са - колежка, че е бременна - вчера научих, че една чака бебе; другото сънувах, че съм посинена ама страшно много, не знам още на какво е Grinning

днес минах профилактични прегледи и викам хайде и АГ-то ще минавам, заради цитото... той един серт... хубаво взе ми проба внимателно, обаче после като седна да ми проверява шийката и да ме натиска - много ме заболя викам боли ме, ами вика нещо възпаление на тръбата сигурно има. ау, как се ядосах Grinning казах му, че тръбата има сраствания - от къде знаете, то секциото не е задължително да носи последици Grinning

# 368
Аниго, ако е функционална киста, в рамките на 3 цикъла трябва да изчезне.
Ендометриозните кисти на УЗ се виждат по-светли от функционалните.
Според мене потърси да те прегледа някой хирург. Те обикновено имат богат опит с различните кисти и могат с голяма точност да определят за какъв тип киста става въпрос.

# 369

Аз бях до тука обаче.. не вървят нещата. Само се моля да не е извънматочна бременност.

# 370
Голдън, много съжалявам.. имаш силно гуш от мен и се моля с цялата си душа да не е извънматочна и да мине по възможно най-лекия начин! Heart Кога ще повтаряш пак ЧХГ-то? При мен на стойност от 374 вече се видя къде е, така че ако искаш може да се пробваш да се видиш с АГ-то ти или да изтичаш до някой спешен кабинет.

# 371
Обмислям да ходя следобед на преглед..  направо ще се побъркам до тогава.

# 372
Колко беше последната стойност на чхг от Неделя, Защо да не вървят? 270 ли беше?

# 373
Сега гледам, че е била 277.8, което е удвояване на 65.6 часа.. все още е в интервала 48 - 72, така че има шанс и за положително развитие, но за мен е добре все пак да минеш на лекар и да пуснеш след два дена 5-то ЧХГ.

# 374
Golden, гуш Heart

Всички те мислим и се надяваме на добро развитие. Според мен все още има шанс, бързо отивай на преглед, за да изключите извънматочна.

Общи условия

Активация на акаунт