ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 538
  • 821
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Гери и аз съм за тест.
АА, желязо нямам спомен дали сме пускали, трябва да ровя, ако не сме ще накарам ендрото да ми го пусне Grinning

# 346
Момичета ние преди време тези неща сме пускали с Ковачев , сега си разгледах изследванията. Сега само ТСХ-то поддържам и нищо друго не съм пускала

# 347
АА, две думи на благодарност - безценно е това, което пишеш, толкова много научавам от теб! 🍀

Иначе да се включа и аз за адаптирането на О към външните фактори. Много сме говорили за това с лекаря, при когото ходих на fertility акупунктура, и той е споделял, че често наблюдава в практиката си как при пациентки със силен стрес или травматични преживявания организмът минава в режим "оцеляване" и прекъсва О и Ц. Явно и за това няма абсолютно правило, защото някои организми са по-чувствителни от други, но както се изрази той, когато се опитваш да преминеш през труден момент, последното, което иска организмът е да задели ресурс за нов живот. Явно и аз съм от тези с чувствителните организми, защото при уж нормални хормони Ц и О ми бягат.

# 348
  • Замък сред облаците
Хроничният стрес наистина води до fight or flight response на тялото. За съжаление такова е ежедневието в наши дни.

Муунлит, радвам се, че съм полезна. 80% от информацията съм събрала или търсила повече по конкретен проблем благодарение на форума 🤗

Светослава, ок са ти изследванията, освен коагулацията. Кръвосъсирването е забавено на фона на високи тромбоцити. Бих коментирала с хематолог, ако това не е ефект от лекарства.

# 349
Хроничният стрес наистина води до fight or flight response на тялото. За съжаление такова е ежедневието в наши дни.

Муунлит, радвам се, че съм полезна. 80% от информацията съм събрала или търсила повече по конкретен проблем благодарение на форума 🤗

Светослава, ок са ти изследванията, освен коагулацията. Кръвосъсирването е забавено на фона на високи тромбоцити. Бих коментирала с хематолог, ако това не е ефект от лекарства.
Тогава не приемах нищо, сега само аспирин така казаха. Не знам какво означава това с тромбоцитите може ли малко инфо Simple Smile

# 350
  • Замък сред облаците
А защо приемаш аспирин в момента, припомни ми? В смисъл, с тези стойности кръвта изглежда вече разредена, а аспиринът още повече пречи на тромбоцитите да се слепват нормално. Това също може да доведе до невъзможна имплантация.

# 351
Ужас! От теб го чувам за пръв път, бяхме на хематолог и то при един известен в Истанбул, все повече започвам да отбягвам известните.... Бях показала всичките изследвания и той каза нека си продължи аспирин
После по-късно отново бях пуснала и така изглеждаше

# 352
  • Замък сред облаците
Странно. Имаш голямо разминаване в резултатите. И кръвта е по ок на аспирин. Но бих повторила текущо, ако ти е възможно, в лаборатория която обработва веднага резултатите (тоест централа, не филиал).

# 353
Момичета, моята сага този месец продължава. Освен, че ми дойде по-рано с 9-10дни, ами и сега цикълът не свършва, минаха 8дни вече (да, много оскъдно, но го има). По принцип съм с продължителност 5дни. Ходих на второ мнение, че на първото казаха, че виждат или огнище или ендометриотична киста. На второто мнение, изразиха съмнение, че може да е киста на жълто тяло. Имам още един записан час за трето мнение, но до него има доста време.
Та, на някоя от вас случвало ли се е нещо подобно?

# 354
АА, благодаря ти! В края на октомври преди да си дойде мъжо съм при ендокринолога ми в Пловдив.... Записах се за 24.10., че там се чака поне по месец, че да се запишеш.... Освен всички хормони тогава ще си пусна и витамините, а за сега приемам Вигантол на капки, личната каза 2 пъти в седмицата по 13 макс 15 капки...
Anigo, да не е спукана киста?

# 355
Belive, вчера ходих, казаха, че си има. Аз това се замислих, че ако е на жълтото тяло, може и да кърви, че този вид кисти нали и с това се харктеризират.

# 356
  • Замък сред облаците
Белийв, само да знаеш че трябва да спреш вит Д 10 дни преди изследване.

Аниго, неприятна история. То ЕМ кисти нали само със -скопия или биопсия се установяват 🙄 в смисъл, само гадаят дали е едното или другото на УЗ….

# 357
С потвърдена ендометриоза съм, преди 10г ми отстраниха киста чрез лапароскопия. От тогава не съм имала други, но всеки път като на отида на преглед им казвам, за да гледат по-внимателно. И естествено, сега като се видя нещо, веднага ендометриотична била, което не е изключено де, но аз съм със страшни болки по време на цикъл, само аулин помага, понякога повръщам, страшно главоболие, температура и т.н.  А този път абсолютно никаква болка, и затова някак и аз се хванах на второто мнение, че всъщност е киста на жълто тяло.

# 358
Веднъж нали се опитвах сама да се убедя, че имам ЖТ, а не ЗФ, та се бях ровила да видя как изглеждат различните кисти на УЗ. От тогава помня, че на теория може да се е разпознае киста, дори ендометриозна. Разбира се, това надали е 100% гаранция каква е.

Anigo, дано скоро се разбере от какво в тази аномалия и да не е нещо сериозно.

gery, +1 от мен да си направиш тест!

# 359
Anigo, дано скоро се разбере какво е и всички е наред в крайна сметка!
Аз имам въпрос, относно изследванията, които пуснах вчера. Според референтните на лабораторията, чхг през пета седмица трябва да е поне 270, а пък през 6-та поне 158.
Ама в началото нали нараства, как така през 6тата да може да е по-ниско, отколкото през 5тата?

Общи условия

Активация на акаунт