ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 642
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
*Bubble*, при Калчев е по-разширена и се гледат и т.нар. полезни бактерии, защото е много важно тяхното наличие, а не само отсъствието на патогени. Ще потърся резултатите и ще ги изпратя.
ПП нямам наличие на коки

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 17:01 от Kactus

# 601
Като бях в болницата за преносване късно вечерта започнаха да ми изтичат водите. И точно такъв тест ми направиха. Помня, че капнаха нещо на лигнина и цвета се промени. Но за бременност не знам дали ще засече.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 17:29 от Bibi85

# 602
Аничка, в интернет пространството се носят легенди за какви ли не домашни тестове за бременност. Не вярвам на нито един от тях.
Мисля, че с разтвор йодасепт се тества при изтичане на амниотична течност.
Настръхвам Weary

# 603
  • София
С Бром Тимол се тества,но ако ви се наложи си купувате Амнишуър от аптеката и не се занимавате с глупави капки!
На мен Бром Тимоловата проба ми позитивира фалшиво в 21 седмица след серклаж.Хора,щях да си умра от мъка буквално.Дава позитивен резултат от какво ли не,от пот дори ...  имайте едно на ум ако ви правят тест с капките.

# 604
Единственият достоверен домашен тест е този с жабата 🤣 Не си представям някоя от вас да гони жаби и да ги препикава, а след това и 24 часа да я наблюдава. Друг е въпросът как ще различите мъжка от женска жаба 🤣🤣🤣 Най-добре кръвен тест, чиста работа или един Шуър на първия ден закъснение.

# 605
Аз само на кръвен разчитам. Даже 2. Да проследи, че ЧХГ се увеличава. Но ми се стори много забавно и затова го споделих.

# 606
S.G.C, скорошно възстановяване на ТМ. Ще чакаме да се похвалиш с отлична спермограма след това.

Биозин мама може да се пие по всяко време и съжалявам, че не го открих по-рано. На два пъти аха-аха да се разболея сега и не се стигна до нищо сериозно.

Що се отнася до бебеправенето явно всички сме на едно мнение и с една цел, но няма как да се съгласим по отношение на това, кой как и защо трябва да има повече деца, въобще да има или да няма и как да ги гледа.

Скрит текст:
С ММ имаме собствено начинание - фирмен заем, коли на изплащане и заплати за служители. Тепърва ни предстои да правим собствено жилище, да купуваме личен автомобил. Трудът ми докарва на фирмата  ни много повече от колкото дори максималното майчинство би поело. Никога няма да позволя на някой да ме съди ако оставям детето на бабите, работя от вкъщи докато го гледам, или с ММ си сменим ролите и прехвърля майчинството си на него в етап, в който моя труд ще е по-нужен. Най-лесно би ми било да си закрия бизнеса, да монетизирам от всички проекти, да се пусна майчински и да освободя 4-5 човека със семейства на борсата също. Е тогава ще си стоя вкъщи кожа до кожа с детето и поне няма да ми се вменява вина, че съм изхарчила толкова време и ресурси за прегледи и изследвания, и сигурно съм заченала, защото е трябвало, иначе  защо ще съм такава лоша майка. Grinning

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 17:37 от Lygia

# 607
В сезона на грипове и вируси Биозин мама явно е добро решение, защото нас болестите не ни пропускат, редовно сме с кашлици, бронхити, хрема. А какви комбинирани витамини пиете?

# 608

Когато има това на листовката се пропуска месеца, освен ако изрично АГ е казал, че не е проблем:

Трябва да се пропусне месец ако става въпрос за антибиотик или всяко лекарство,за което го пише това в листовката? И ако да, защо?
Благодаря предварително!

# 609
Lygia, напълно подкрепям написаното от теб . Ние с ММ също сме с общ бизнес , в който и двамата участваме активно и по равно и който няма как да върви при отсъствието на нито един от двама ни . Да седя в майчинство 2-3 години за мен е просто немислимо , може да работя с намалено работно време , но не и напълно да ме няма . Това че искам да развивам бизнеса си за по-добро бъдеще , означава ли , че не заслужавам да бъда майка или прави ли ме лоша такава ? Бих използвала цялата налична помощ , която би ми се предложила - баби , лели , детегледачки . Естествено това не означава , че аз няма да присъствам в живота на това дете или че няма да го гледам … Не мога да повярвам , че обсъждаме тук този въпрос . Повечето от нас са с проблем , минали сме по трънливия път и продължаваме борбата , естествено , че всички  искаме и заслужаваме да бъдем майки . Някой много правилно беше отбелязал , че в другите държава майчинството е по 3-4 месеца . Аз съм на 35 години и не , не искам дете просто защото  трябва да имам  и защото биологичния ми часовник тик така , просто обстоятелствата в живота ми не ми позволиха да започна опити преди 30-тата ми година .

# 610
  • София
Нееее, наистина ли продължава да се върти тази тема???Коренно друго нещо имах предвид и съжалявам, че го разбрахте така, но както и да е ...

# 611
Кактус Има Коластра с 10 табл пият се 10 таблетки  за 1 месец  почива се , и така поне 3 месеца.

Относно бабите и лелите ние ще си гледаме детето сами, това е решение на родителите ако има някой да им помага не виждам нещо лошо в това.🤔

# 612
Нееее, наистина ли продължава да се върти тази тема???Коренно друго нещо имах предвид и съжалявам, че го разбрахте така, но както и да е ...
Мда и аз останах неразбрана, подминавам и не коментирам вече, ама темата се продължава.

Предложете някакви комбинирани витамини? Зимата имам срив на имунитета и поне 2 пъти съм с бронхити. Иска ми се от рано да се подсиля с нещо.

# 613
Ами аз чак сега виждам дискусията , затова сега отговарям . Предполагам всички имаме право да изложам гледна точка . Какво означава темата се продължава ?

# 614
Аз лично разбрах много добре и си извадих съответните заключения. Истината е, че такъв тип изказвания най-често идват от един конкретен тип жени.

Но не е за това темата, така че да не спамим.

Общи условия

Активация на акаунт