ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 635
  • 821
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета!
Снощи ми се случи нещо странно. След секс имах розово течение и малко ярко червена кръв, без никаква болка. ММ много се притесни, взе да чете в гугъл и да се шашка.Случвало ли се е на някоя от Вас и дали знаете каква може да е причината?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 10:49 от Monita576

# 691
На мен ми се е случвало няколко пъти, ако сте били малко по-буйни от обичайно не е нещо страшно Simple Smile

# 692
  • София
Monita576 , аз имам понякога зацапване около датата на овулация.Пък и може да се е спукало някое капилярче ,не четете толкова в нета,пише страхотии.
Mimi, аз имах със сина ми около шеста седмица зацапване,еднократно.Едва ли е свързано с вдигането.

# 693
m-angel, честито и лека бременност Heart

Monita576, не ми звучи много притеснително. Мисля, че и на мен ми се е случвало еднократно след секс преди време.

# 694
Момичета, идвам да ви поръся със един 13 седмичен син прашец с размери около 4, 6 см. Blue Heart Феталната морфология и пренаталния тест минаха вече. Всичко е наред засега.
Въпреки че за кратко се задържах тук и нямах сериозни проблеми, ми бяхте изключително полезни, когато направих спонтанния аборт през февруари.
От вас научих много и ви пожелавам скоро и вие да усетите истинското щастие. Не се отказвайте колкото и да е трудно! 💙

# 695
Мими, как си? Имаш ли още зацапване?

m-angel, честито! Безпроблемна бременност и до успешен финал ти желая.

tuti, все така всичко да е наред до финала.

# 696
m-angel , tuti , честито , момичета ❤ Пожелавам ви лека бременност и пухкав финал

# 697
Аз имах и преди два пъти може би към 4гс🙄 не помня точно...снощи както писах и днес сутринта като се оправях за работа,вече не издържах и смених часа,добре че имаше свободен и удобен та днес след работа отивам и ще пиша 🍀🫥

# 698
  • София
tuti, честити сини гащи!

минавам под прашеца, белким ме навали нещо Grinning

# 699
m-angel, tuti123, честито, момичета! Лека, безпроблемна и успешна бременност с чудни ревкащи резултати накрая ви пожелавам! ❤️🍀

# 700
Tuti, честит син прашец! Heart Грабяя с пълни шепи

Монита, случало ми се е, не мисля, че е нещо страшно

# 701
Тути честито ние с теб вървим заедно, аз утре съм на фетална.😊

# 702
Дами, малко се обърках относно приема на Омега 3 и C0Q10. Днес пристигнаха моите (
Скрит текст:
и
Скрит текст:
). От прочетеното разбрах, че трябва да разделя приема на омегата - 1 по обяд и 1 вечер. Обаче на обяд пръскам Д+К2, след храната приемам и пробиотк. Сутрин пия и Еутирокс. Трябва ли да има разлика между вит.Д и омега или мога да ги пия по едно й също време и след около час да си обядвам и да изпия пробиотика? Вечер пия метилирана ФК, преди лягане пия колаген. Искам да вмъкна витамин Ц и c0q10 обаче вече не знам къде и моля за малко насоки, тотално се обърках с добавките.... ММ също ще пие омегата и мисля да му давам както при мен - 1 таблетка на обяд и 1 вечер. Ок ли са тъй, че явно русите корени си казват думата SatisfiedSweat Smile

# 703
  • Замък сред облаците
Ok e

# 704

А по кое време мога да включа C0Q10? Сутрин след закуска дали е подходящо?

Общи условия

Активация на акаунт