ЧХГ-то най-сетне е до небето, мечти за бебе топлят ми сърцето. ~бебеправене 421~

• 33 596
  • 821
  •   1
Отговори
# 735
s.g.c Ако и имаш номера пиши и на вайбър, и кажи че го няма по аптеките тя ще ти каже. Другата опция е пиши на Кактус на лс какво е лекарството тя ще ти каже къде го има.

# 736
  • София

ПП. Аз обикалях по аптеки, че реших да пробвам лечението на доц. Михайлова. След прегледа ми беше изпратила експериментално лечение за подсилване на гениталния микробиом и реших да го пробвам сега, ама нещо не мога да намеря едно от лекарствата.
Какво е лекарството за гениталния микробиом,че ми стана интересно.
Може и на лични.
 Ако е Гинофилус,никъде го няма ,бяха изчезнали с една голяма част от вагиналните пробиотици точно,когато ми трябваха 😡 Пих силен антибиотик след кухото яйце.
  С менструалната чашка ли те изплаших? 😂 Шегувам се,наистина е по-добре да ти вземат,пък и Фертилитито не хваща разни коки и.т.н,които нанасят големи поразии.

Jakito999999 ,а това, че се откриват ентерококи и стафилокок,било то и в супер малко количество проблем ли е според теб?
Моите резултати са горе-долу същите.Ниско микробно (1 степен) на ентерокок,стафилокок и стрептокок.
Все пак на ентерококите не им е мястото там и при спад на имунитета ме е страх да не атакуват 😣 Но пък в крайна сметка почти всеки ,който се е тествал ги има и матката не е стерилна среда.

# 737
Съншай, разкажи ми за PRP процедурата, моля.

Замислям се дали да не направя поне една в някои от стимулациите, за да увеличим шанса за поне 1 качествена Я

Шанталче, пиша тук, може да е полезно за още някого. Взима се венозна кръв, обработва се и извлечената плазма се инжектира в яйчниците, за да ги “събуди”. Калчев прави процедурата само с локална упойка, боли си, няма да лъжа. Моят ляв яйчник беше с много намалени размери, почти застинала функция, там боля повече. Но целият екип е толкова мил и така успяват да те предразположат, чувствах се сигурна, макар цялото нещо да беше доста странно като изживяване. Идеята е да се проследи FSH няколко цикъла дали пада и да се броят пак антралните дали не са повече, понякога има и отложен ефект след 3-4 месеца. Аз така и не стигнах до тестване на FSH, та не мога да кажа дали при мен е сработило (успоредно правих и физио- и иглотерапия, както и бях на хомеопатия и започнах да ходя отново при психотерапевт).

# 738
  • София/Севлиево
Същата ПРП доктор Владимиров прави за удебеляване на лигавицата (ако някой има проблем с тънка лигавица да знае). Също е без упойка,няма болка, усещането е като при ЗЕТ(за тези, които са правили).

# 739
sunshine на колко си години? Чела съм, че на по-възрастни жени им действа зле тази процедура - задържани фоликули, няма антрални, не реагират на стимулация и други подобни негативни ефекти. Разбира се, има и доволни. Със сигурност трябва с лекар да се обсъдят ползите и рисковете при всеки индивидуален случай

# 740
Алисън, 31. Аз също съм чела за подобни случаи, както и за абсолютна липса на какъвто и да било ефект. Все още няма достатъчно проучвания, а и се презастраховат с доброто старо “всеки организъм реагира различно”. При мен нямаше много какво да се губи, бях стигнала истинско дъно последните месеци.

# 741
Sunshine, честито! Само през колко много неща си преминала.. Време е да се е случило чудото! Стискам палци и ще чакам да качиш двойно ЧХГ скоро! 🍀🤗😊

Аз ще пътувам при ММ в чужбина утре, за да не изпуснем месеца. Малко ми е тъпо, че само заради това отивам, но ще знам че съм направила всичко възможно и за този опит. Защото ако не стане, имам час за д-р Станулов за 10.10 и ще започвам подготовка за инвитро.

Успех на всички чакащи новини тези дни!

# 742
sunshine ти си млада. Това, което съм чела и като извод мога да направя за себе си е, че при жени под 40 действа добре тази процедура. Стискам ти палци всичко да е наред 🍀🍀🍀 Калчев е 🔝🔝🔝

# 743

ПП. Аз обикалях по аптеки, че реших да пробвам лечението на доц. Михайлова. След прегледа ми беше изпратила експериментално лечение за подсилване на гениталния микробиом и реших да го пробвам сега, ама нещо не мога да намеря едно от лекарствата.
Какво е лекарството за гениталния микробиом,че ми стана интересно.
Може и на лични.
 Ако е Гинофилус,никъде го няма ,бяха изчезнали с една голяма част от вагиналните пробиотици точно,когато ми трябваха 😡 Пих силен антибиотик след кухото яйце.
  С менструалната чашка ли те изплаших? 😂 Шегувам се,наистина е по-добре да ти вземат,пък и Фертилитито не хваща разни коки и.т.н,които нанасят големи поразии.

Jakito999999 ,а това, че се откриват ентерококи и стафилокок,било то и в супер малко количество проблем ли е според теб?
Моите резултати са горе-долу същите.Ниско микробно (1 степен) на ентерокок,стафилокок и стрептокок.
Все пак на ентерококите не им е мястото там и при спад на имунитета ме е страх да не атакуват 😣 Но пък в крайна сметка почти всеки ,който се е тествал ги има и матката не е стерилна среда.

И аз мисля, че матката не е стерилна среда. Щом Калчев ти е казал, че всичко е наред не се притеснявай. Нормално и в малко количество да има по нещо. Поне според мен.

# 744
Аз нещо съм в много лошо да не кажа апокалиптично наснроение. Двама колеги на ММ са с ковид. Сега само това оставаше!
Пратих го да си купи тест.
На колежка (пенсионерка)сина й ковид от вчера,мисля че не живеят заедно.
Пак ли се започва....

# 745
Поне вече не ни затварят по домовете.

# 746
Не мога да разбера защо още се филмирате за Ковид - всички специалисти са на мнение, че пандемията е отдавана приключила, но вирусът няма да изчезне, както всяка година има грип. Това, че някой си е болен, изобщо не означава, че хората около него ще се заразят. Когато мъжът ми се зарази 2020г, аз не се заразих от него, а спяхме в 1 легло, нито е носил маска вкъщи, нито сме се пазили по какъвто и да е начин. И обратното, когато аз се заразих 1,5 години по-късно, той не се зарази от мен. По същия начин много хора покрай нас.

# 747
Ковид Теста е отрицателен … за сега. Ще се проверим пак след два дни. Едва го убедих да не ходи днес на работа. По-добре сега да сме го изкарали според него. Стига съм го изкарвала, стига вече гадости! Аман!

# 748
Момичета какъв цинк бихте препоръчали - Пиколинат, хелат или бисглицинат и от колко мг е най-добре. Също и харесах една Омега, дали е ок според вас?

https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010008189

# 749
За Ковид - има защо да се пазим и да внимаваме, особено за бременните и тези в начална бременност, когато е най-рисково. През 2020 и аз не се заразих от ММ, спяхме си заедно. После се ваксинкрахме и не сме боледували. Но тази година, в края на осмия месец от бременността ми, той се зарази от рбаотата си, аз веднага лепнах, вдигнах висока температура и следващата седмица родих. Сега не знам дали Ковид има общо с по-ранното раждане, обаче от тази болест отключих уртикария, а майка ми - псориазис. Не е за подценяване и още не е като грипа.

Общи условия

Активация на акаунт