Февруарчета 2024 - Тема 5

• 37 466
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз съм доволна от НМ 👌🏻

# 106
Аз си купих два чифта дънки от Soon Mama,
блуза и рокля и съм доста доволна. Имам още едно поръчка, която очаквам от factcool - два пуловера и  няколко неща от About You.

Смятах да си нося мои тениски и блузи с жилетки и да ги комбинирам с дънките, които си купих, но като сложих дънките и по прилепналите и къси блузи и тениски не покриват съвсем линията където дънките почват и започва подплатата. И така имам два-три пръста подплата която се вижда, та се чудя колко е окей спрямо това колко любима ми е някоя блуза! 😂😂

# 107
Аз си купих два чифта дънки от Soon Mama,
блуза и рокля и съм доста доволна. Имам още едно поръчка, която очаквам от factcool - два пуловера и  няколко неща от About You.

Смятах да си нося мои тениски и блузи с жилетки и да ги комбинирам с дънките, които си купих, но като сложих дънките и по прилепналите и къси блузи и тениски не покриват съвсем линията където дънките почват и започва подплатата. И така имам два-три пръста подплата която се вижда, та се чудя колко е окей спрямо това колко любима ми е някоя блуза! 😂😂

Абсолютно си ми е окей на мене. Аз така ходя. Не слагам дълги блузи или такива за бременни, а моите си тениски/блузи/пуловери. Хич не ми пука, че се вижда този плат, защото той е еднакъв цвят с клина/панталона ми.

# 108
  • София
H&M с глас и от мен, само че първо си пробвах размера, че вече нали го играх номера с грешната поръчка от About you.

Аз да ви кажа да внимавате с Ковид - и в Надежда, и в аптеката, казаха, че напоследък в София са зачестили случаите. В Надежда даже по спешност не приемат без отрицателен тест. Аз научих по трудния начин - сега ще пия антибиотик и ще съм в карантина 10 дни. Съкратихме морето, ще си живея в спалнята вкъщи следващата седмица Simple Smile Да внимавате, много гадно боли гърло и запушеният нос в момента ме съсипва. Ако бях знаела, от по-рано щях да пия Биозин мама, вместо да чакам преди да тръгна на път - и без това му е сезон вече.

# 109
  • София
ToniShu стискам палци да мине леко? Всичко живо около нас е болно, така че може да се каже, че съм съм ограничила на макс виждането с приятели....надвечер една семейна разходка и това ми е!

# 110
Някой по-рано беше попитал, извинявам се ако съм пропуснала отговора, но къде се изгуби Bochinka? Дали всичко е наред с нея?

# 111
  • София
Писах й преди няколко дни на лично да питам всичко наред ли е, но не отговори. Последно е била активн днес (но не е публикувала от 6-ти)

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 23:29 от ToniShu

# 112
Надяваме се да се включи скоро и всичко да е наред при тях.
Дрехи за бременни май се отказах да купувам. Всичко ми е огромно. Ще си взема два обикновени безшевни клина и ще си карам с тях. Имам два за бременни от лидъл и те огромни на този етап. Това с виждащото парче плат мен пък ме влудява и все не мога да се хареса в дънки за бременни.
фиктивните назначаванки на работа няма да ги коментирам. Аз едва чакам края на месеца и да приключвам с работата.
Малкия влачи някакъв мижав сопол вече седмица. Събира му се сутрин след сън и по някое време през деня. Навън, ако захладнее също потича. Нищо друго му няма и нито става по-зле, нито по-добре. Промивам със сребърна вода и се чудя как още да го боря..

# 113
Ох аз се моля до последно да съм здрава и да имам възможност да работя. С ММ имаме собствено начинание и сигурно ще делегираме част от работата или ще назначим човек, но просто знам, че това, което правя го правя най-добре и рязко ще се отрази на дохода ни когато спра. Надявам се да продължа с леката спокойна бременност и да имам после едно спокойно майчинство да мога да продължавам да помагам. Като се роди детето и баби и дядовци ще има да помагат, но ако се залежа сега няма да е никак добре. Разбирам колко може да е тежко.

# 114
Мама Еднорог, много де радвам че вече усещате бебчето ви!
Аз съм също 18г.с. но все още нищо не съм усетила, нямам търпение вече!

# 115
  • София
Аз мисля, че от време на време го усещам, но ми е първа бременност и все си казвах, че в 18-та г.с. е рано и сигурно са черва (те пък не са навсякъде в корема). Ама четох, че много жени така си казват и после като проверих с раждали хора около мен какво е като усещане, май се оказва, че верно чат-пат ме сритва човекът. Вчера вечерта например, като хапнах и после легнах, май беше доволен.

# 116
Аз съм с втора бременност и съм 19 +4 дни, усещам си го бебчето, при мен се вижда как потрепва и се мърда корема,някъде от около 10 дни. Това което забелязавам е, че когато къркорят и се движат червата е в горната част на корема, над пъпа, те нали сега отиват нагоре, а когато е бебето е в долната част, под пъпа и движенията му са адски различни, отсечени ритничета, понякога едно плавно движение на корема като вълна.
За зъболекар, работила съм в зъболекарски кабинет преди, няма проблем да се ходи особено във втория триместър, има си упойки подходящи за бременни, няма проблем,.правят пломби, умъртвяват нерви, вадят, всичко общо взето 😊

# 117
Да се включа и аз по темата със зъболекарите и техните упойки! Двама зъболекари отказват да ми слагат упойки докато не родя и не желаят до тогава да ми правят зъбите ☹️ дано не ми се влошат кариесите... но пък изрично попитах и следващия ме АГ и този от феталната дали може да се ползва упойка по време на бременност и двамата са категорични че може и няма никакви пречки и сега търся зъболекар който да ми обърне внимание а не да каже ела като родиш... Относно движенията от няколко дни го усещам 17г.с. но все още много ниско долу... втора бременност ми е и любопитен факт е, че и с първата усетих каката на същия ден както и малчо - точно първият ден на 17 седмица и двамата ме сритаха за първи път 😁

# 118
Deni1234 този път съм със задна плацента и затова отрано усещам ритничета. С първото ми беше предна ниска и чак към 22гс имаше реални ритници ☺️

# 119
Момичета,някоя приемала ли е Авирон рапид.Мъчи ме неприятен синузит от вчера,нямам температура и други оплаквания извън главоболието и тежестта,когато си наведа главата надолу.АГ каза да взимам Авирон по схема.Ще бъда благодарна някой да сподели опит,ей така за успокоение!

Общи условия

Активация на акаунт