Февруарчета 2024 - Тема 5

• 37 760
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
За първи път му отварям биграфията на Вецев - ами че той от ПМГ-то; почти набор ми е, от випуска на цялата ми сливенска тайфа Grinning Гаранция е или съученик на близки приятели, или поне имаме доста общи познати Grinning

# 481
Аз винаги съм се чудила, тъй като знам колко хвален с право доктор е, как обръща качествено внимание на всяка пациентка, като вие сте суууупер много и дали този човек успява да има личен живот ..

# 482
има , аз с прежната бременност го хоках всеки път и носех бонбони за жена му 🤣Но има има уикенда почива и е само на разположение за родилки и спешни секциота. когато е с жената винаги джиткат напред назад и гледа да я прави щастлива поне така казва Simple Smile Иначе вчера влезнах в групата за шейново там от 2 години киснат едни три мадам от недоволните от Вецев, сега нормално е да има такива . Но тия като почнат ей направо вчера бях полудяла .Изтриха коментарите де и моите и техните ама ме издразниха тия мадам защото обвиниха лекаря а аз изрично казах че не желая никой да съди избора ми за начина на раждане защото си бешк изцяло мой а не на доктора . Той настояваше на есесственно до край.
така че не ви препоръчвам да влизате в тази група тя беше много активна през 21 ва но после замря и се появяват само тия няма да казвам кви дето ако питаш за Вецев ще ти го нахулят 😀и тва е. Защото само те влизат там.
Иначе той е млад , амбициозен . Разбирасе има си моменти в които нее на кеф , но аз с втора бременност го видях е на предния преглед за първи път недоволен и дистанциран. Но нямаха директора в болницата хаус и той като шеф на рискова му качили една торба да носи на гърба си и разбираемо. Сега се надявам да не ми се нацупендри за хематолога

# 483
  • София
Тони, моя АГ по каса всеки път следи кръвотока. Прави си като мини фетална, за него си, за да е спокоен. Ще видим Октомври пак ли ще е така обстоен.
За имената - аз съм си готова. ММ все ми казва, че всичко е каквото аз кажа и само заради това давам заден. Иначе винаги съм отворена за предложения. Има време за мислене 😀

# 484
  • София
Ивченце, къде ходиш по каса и мога ли и аз да ида там? Сигурно по-лесно ще се вредя?

# 485
Мойта по ЗК също всеки път следи кръвотока.

# 486
Тони, каква е причината да мислиш, че в Надежда не ти следят кръвотока?

# 487
  • София
Ами, док никога не казва нищо да е гледала Simple Smile Следят го на ФМ, със сигурност.

# 488
то би трябвало да пише в амбулаторния ти лист Simple Smile

# 489
Пишат само доплер в рамките на възрастта или нещо подобно.
Но говори с нея, ще видиш, че го следят. Не съм на 100% уверена за твоята лекарка, но да кажем 98 Simple Smile

# 490
За имената мъжО избра име за момиче още като се роди синът ни. Един ден ми звънна и каза :"Ако някога имаме момиче, ще се казва така!". На мен също много ми хареса, даже вече си я наричам по име 😁 Все още имам мноооого леки колебания, ако случайно попадна на нещо, което много повече  да ми хареса, но се съмнявам.
Иначе за споделянето, аз не искам да  казвам името, защото съм малко суеверна станала. С тази бременност съм по-притеснена и ме е страх да не се случи нещо лошо. Знам, ще е глупаво, но...
Утре сме на ФМ и нямам търпение ❤️

# 491
  • София
Тони, от скоро съм при д-р Цветан Тончев пак в Люлин Мед. Много съм доволна. Ще видим Октомврийския преглед как ще бъде, че с тия гъби…. Ти винаги може да попиташ лекаря за доплера. Аз не съм от срамежливите, що се отнася за важни неща.
И аз наричам понякога бебето с името и, когато ММ не е в къщи 😀

# 492
  • София
Е, ще питам, разбира се - не знаех просто, че мога да го очаквам като нещо нормално Simple Smile

# 493
Девойки, връщам се от втората фетална морфология. С “Бебето” (което продължава да няма име) всичко е наред, расте си, хубавее, всичко точно. Най-накрая ни пуснаха тва прословуто 3Д, от което аз имах съвсем различни очаквания какво представлява, пък то една снимка моля Ви се… аз си представях цялото бебе така да гледам как се мърда 🤣
Докторката заяви, че през бременността се отдел по-голямо количество влагалищен секрет и съвсем често и нормално срещано било, когато той се събере по една или друга причина (били сте седнали един час и после станете права) той да се излее в бельото Ви и Вие да изперколясате, че нещо не е както трябва, или поне така направих аз. Ако били течали околоплодни води, в тази ранна седмица най-вероятно щели да се излеят всичките, а ако текат по-малко, което е възможно по-нататък, все пак щели да си текат, текат и да не спират, направо ще използвам любимата ми българска дума “църцорят”. Нямало вариант днес малко, след две седмици пак и т.н. Но докторката беше много мила и не ме помисли за луда или поне не го показа 😇
Установи, че имам контракции, които аз си мислех че са свирепи подскоци и кълбета на бебето, явно не били. И се почувствах като индианец направо. Изписа ми магнезии, по-точно магнерот. За който го издирва, има го в аптеки Марешки, или поне аз там го намерих от раз. И тъй с моя преглед, ще правим и трета ФМ.

# 494
казах ти че е нормално Simple Smile И на мен ми лющи переодично все едно си се напикал Simple Smile Слава богу всичко ти е наред

Общи условия

Активация на акаунт