Февруарчета 2024 - Тема 5

• 37 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Щях да избягам с 200, ако така смята да се отнася с мен Simple Smile Ама аз съм си башка (както казват по нашия край) Simple Smile

# 661
И тази, която ме следи е същата. Всеки път ме вижда, че съм паника (предвид, че имам преждевременно първо раждане), въпреки това не спира да натяква, че раждането и бременността са физиологични процеси и да не го мисля. Ама от страх стават най-лошите неща. Веднъж като ти се "роди" една мисъл в главата...
Затова спокойствие, лежане при всеки удобен случай и нещата ще се оправят.
 Вече сме на средата, момичета! Кураж!
П.п. утре съм на фетална и ще се включа отново. Стискайте палци! 🍀

# 662
Мама Еднорог - всичко ще е наред. Тук всички ще си износим бебчетата до край, за да си споделяме после и за кърмене, да се оплакваме от неспане и всякакви други неща.

При мен снощи също имаше ексцесии. Получих бъбречна криза, преди  няколко дни случайно си пуснах една урина излезе ми Е.коли макар че до воден басейн и ММ не съм припарвала - от някъде се е взела тази гад. В резултат на много уробиотици и пиене на много вода явно бъбрека се е задействал и снощи си дремах цяла вечер в болница на две банки спазмолитици :/

Сутринта следящия ме АГ каза, че шийката ми е много добре, а моята е 3,77. Тази пък, която ме следи на частно каза, че за всеки тези стойности са строго индивидуални и също зависят от тегло, височина на майката и други фактори и каза да не сравнявам с написаното в интернет.

# 663
  • София
Готови са ми резултатите от кръв и урина. Всичко е ок, освен завишени левкоцити в урината, но утре ще пусна още веднъж за да сме сигурни. Чудя се стерилна или нормална да пусна.

# 664
Стерилна задължително.

# 665
Бочинка, какво стана снощи при Вецев? Как мина прегледа, нещо интересно да е споделил?

# 666
Ние тая бременност не си говорим за бебе о ми представете си 😀от целия преглед обсъдизме видове секцио , директора на болницата , размененмте бебета и квот се сетите но не и бебето даже и не разбрах колко тежи после видях в записките 370 гр в 20 та и 4 бни 🤣Само викам бебе о как е , ок е и почваме да плямпаме други неща. Казах му за Паскалева и за клексана викам нали не ми се сърдите щото нали така и така , просто много бях притеснена, вика не не се сърдя и тва е 😀
БТВ бебето е 1:1 каката. И той също го каза

# 667
Благодаря за съветите под предния ми пост ❤ исках да ви попитам кога по здравна каса трябва да ходим пак за урина и кръвни?

# 668
  • София
На мен сега ми пускаха (23+1г.с.), но не съм по здравна каса.

Днес повторих урината, пуснах обикновена и стерилна за всеки случай  (обикновена пуснах само защото излиза до час и исках да знам дали вчерашната нещо е била замърсена) . Обикновенната излезе и всичко е чисто. Чакам другата седмица стерилната и да ми излезе и резултата от микробиологията.

И да споделя, че снощи за първи път бебока не ме остави да спя - едни кълбета...едни шутове и много странно ме гъделичкаше по едно време, все едно ме милва, но не спря от 3:30 до 5:45....Явно ме подготвя малко по малко, че ще си будиваме нощем заедно Grinning

# 669
Кристинче, я си признай какво си хапна преди да легнеш, че така се е разшавал 🤣🤣🤣
Аз да попитам раждалите в Шейново преди Ковид ерата,  това вярно ли е:
Майката може да излиза по всяко време на двора като оставя бебето в неонатологията. Бебето може да го видят до 2 часа след раждането му, след това до изписването не дават да ги виждат.

Аз раждах в МД и мъжът ми го видя след раждането и след това всеки ден в часовете за свиждане. Странно.

# 670
  • София
BatMum, знаеш ли, че наистина съгреших с едно брауни надвечер Simple Smile 🥹 Не се бях замисляла 😆

# 671
  • София
Освен да съгреша и аз с нещо такова днес, че този моя никакъв не се обажда. Снощи ме поступа малко, ама днес тишина. Дето вика Бочи, колкото да ядосва майка си още от сега...

# 672
Не знам за вас, но аз в живота си толкова сладко и шоколад не съм яла, имало месеци без да се сетя за сладко, а сега .....се плаша от себе си...и от две седмици съм си наложила малко воля та да не прекалявам☺

# 673
Интересно ми стана сега дали е вярно това със сладкото. На тези,които ви се хапва повечко сладко с момичета ли сте?

# 674
Интересно ми стана сега дали е вярно това със сладкото. На тези,които ви се хапва повечко сладко с момичета ли сте?
И аз това щях да питам 😀 аз с баткото не можех да погледна сладко, камо ли да ям( а по принцип обожавам сладкото). Сега пак съм с момченце и ям нещо сладко изключително рядко, но след като го хапна ми става гадно и ми се догажда, така че пак не съм по сладкото но не чак като първия път, тогава не можех дори да гледам някой как яде, веднага ми се догаждаше. Така че при мен това правило важи и двата пъти.

Общи условия

Активация на акаунт