Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 528
  • 831
  •   1
Отговори
# 585
Не съм видяла. Омазнява ли?

# 586
  • София
Не, изобщо. Тя е като крем, нанесох на ръце, лесно се разнася, не утежнява косата, а моята повечето такива изобщо не ги харесва.

# 587
  • При децата ми
Препоръчайте гел, пяна или нещо друго измиващо средство за лице? За суха до нормална кожа. Сега свърших измиващия гел на "Билка" от който бях много приятно изненадана, защото в пъти по-скъпи продукти не могат да измият така, както този гел измива лицето. Сега искам нещо друго да пробвам.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 11:29 от Hrispa76

# 588
Аз взех това от бебешки щанд. Ползвам го за лице. Много е хубав.

Издирвах олиото за лице на Балеа, което се коментираше тук, но не го намирам никъде.

# 589
  • София
Препоръчайте гел, пяна или нещо друго измиващо средство за лице? Със суха до нормална кожа. Сега свърших измиващия гел на "Билка" от който бях много приятно изненадана, защото в пъти по-скъпи продукти не могат да измият така, както този гел измива лицето. Сега искам нещо друго да пробвам.

https://remedium.bg/bioten-hyaluronic-gold-gel-pochistvasht-200ml-069833/p
Този гел препоръвчам! Много свежо мирише, измива страхотно, не изсушава кожата, много е икономичен.
Не се гримирам, кожата ми е нетолерантна към повечето козметика, но тази серия на биотен е просто разкошна!

# 590
Препоръчайте гел, пяна или нещо друго измиващо средство за лице? За суха до нормална кожа. Сега свърших измиващия гел на "Билка" от който бях много приятно изненадана, защото в пъти по-скъпи продукти не могат да измият така, както този гел измива лицето. Сега искам нещо друго да пробвам.

На регал измиващия гел:

4 лева струва, не изсушава

# 591
От почистващите гелове и аз съм доволна от Регал и лилавия с хиалурон на Лореал. На Биотен са ми много течни и не ми почистват добре лицето.

# 592
Момичета, кой лак за коса със силна фиксация се препоръчваше в темата.. balea, cien? ..или нещо друго

# 593
  • При децата ми

На регал измиващия гел:

4 лева струва, не изсушава

Много е добър! Ползвала съм няколко пъти и него.

# 594
Кой е кератиновия спрей на  velnea  ли е че се заинтересовах?

# 595
# 596
# 597
Момичета, попадна ми в една фейсбук група, че Балея са пуснали почистващо масло за лице. За скромните 10 лв и 100 мл продукт, си заслужава да се пробва.

# 598
Поръчах го, Лъвичке, ще дам отзив.

# 599
Ехааа ДХЗ, много си бърза. Ще чакам отзиви 🤗

Общи условия

Активация на акаунт