Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 685
  • 831
  •   1
Отговори
# 480
Потвърждавам за очната линия на Catrice, показана горе. И аз я открих преди година и съм страшно, страшно доволна. Преди 2 седмици имаше -20% и БП в приложението на Нотино и беше за без пари. Върви около 8 лева на редовна цена.

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 16:58 от Lale_Lili

# 481
Споделям за всички, които имат сухи и напукани устни, и които ги чоплят постоянно. От около седмица слагам върху устните рициново масло, всяка вечер, преди да заспя. Ами, устните са ми много хубави. Меки, бързо заздравяха. Та, на някой може да съм полезна. Поне при мен помогна.

# 482
  • София
bububu_, от козметичното от аптека рациново масло или двойно рафинирано студено пресовано ползвате за напуканите устни?

# 483
За напукани устни- зехтин какъвто имате.Само това ме спаси,страдах години,чак рани ми ставаха.

# 484
Студено пресовано винаги, като задължително купувам във тъмни стъклени шишенца. 

bububu_, от козметичното от аптека рациново масло или двойно рафинирано студено пресовано ползвате за напуканите устни?

# 485
  • София
Студено пресовано винаги, като задължително купувам във тъмни стъклени шишенца. 

И аз харесвам това рациново масло. Много е добро!

# 486
Бижу, може ли снимка, моля

# 487
  • Бургас
И аз ще помоля за снимка. Така най-лесно се ориентирам какво търся.
Устните ми са страшни....напукани до кръв 😔 мажа с балсами,слагам червило,но....

# 488
  • София
karzz, не чакай! Simple Smile Мажи с мед.

# 489
Моите устни ги спасява Cicaplast B5 гел - нанасям от него първо и го “запечатвам” с балсам за устни отгоре. Има го и под формата на балсам за устни в малка опаковка, но е много по-изгодно да се вземе този гел от 40 мл за 20-25 лв на редовна цена. Може да се използва за всякакви кожни раздразнения.

https://galen.bg/la-roche-posay-cicaplast-b5-vazstanovyavasht-us … i-vazrastni-40-ml

# 490
Моето е това, купувано от амазон. Аз съм в Англия, не знам в България къде да го намерите. Но и да не е същото, всяко едно студено пресовано, чисто рициново масло, върши работа.

Устните ми са страшни....напукани до кръв 😔 мажа с балсами,слагам червило,но....

# 491
  • София
Моето е това, купувано от амазон. Аз съм в Англия, не знам в България къде да го намерите. Но и да не е същото, всяко едно студено пресовано, чисто рициново масло, върши работа.

В Зоя има. Аз поръчах няколко бутилки от 0,500мл. От един сайт, но не помня кой беше. В Гугъл ми излезе. Видях, че е студено пресовано и рафинирано и поръчах още лятото.

# 492
Здравейте!
Може ли тези ,които ползват или са използвали този кристален рол -он да кажат горе-долу за какво време свършва?

Дали да си взема голям или малък?
И идентичен ли е като действие с течните кристали?
Благодаря предварително!

# 493
Здравейте!
Може ли тези ,които ползват или са използвали този кристален рол -он да кажат горе-долу за какво време свършва?

Дали да си взема голям или малък?
И идентичен ли е като действие с течните кристали?
Благодаря предварително!
Много е икономичен. Година със сигурност, даже и повече, зависи колко редовно ще го ползваш.

# 494
Много време изкарва, само имай предвид ако досега не си ползвала такъв твърд кристал че трябва намокряне добре и хубаво обтриване на кожата, не е като с рол-он да минеш с 2-3 движения и готово.
Течни не съм ползвала, така че не мога да сравня. Но ако е същото нещо в течен вид, би трябвало и същото действие да има. Плюсът е че с едно такова ще изкараш мнооого по-дълго време. Минусът е че е по-досадно нанасянето.

Общи условия

Активация на акаунт