Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 70

• 106 594
  • 831
  •   1
Отговори
# 525
Препоръчайте ми шампоан за доста чувствителен скалп? Може и не евтин, но нещо деликатно, което върши рабита. ММ все се оплаква, че го сърби и на места се бели кожата.
ММ има същите оплаквания. Не е ходил на лекар, но според мен е себореен дерматит. От скоро си мие косата с гел-мусан на Биодерма, серията за атопичен дерматит (т.е. не шампоан). Много е доволен! Скалпът е спокоен Heart Eyes

П.п. ползвал е шампоан на Виши, Дюкре, Селсън Блу, турски Зептинон, Низорал и кой ли още не.
Опитайте с хапчета нистатин в шампоана.При мен само това имаше ефект.Косицата ми е мазна ,рядка и ужасно скърбящ скалп.

# 526
Хапчетата Нистатин може и да свършат работа ако причината са гъбички, а не при всеки е така. Освен това са с рецепта по принцип, да не се учуди някой ако не му дадат ей така. Низорал също е с противогъбична активна съставка, та щом той не помага и това не е чак толкова вероятно.

# 527
Елмайра,
Да. Този е

# 528
Нистатин взех без рецепта.
1т. счукан нистатин се разтваря в 0,500мл. топла вода,  облива се главата след измиване и не се подсушава.

# 529
Момичета ,вижте какво намерих относно естественият кристал против изпотяване.
https://www.magazinbilka.com/blog/2015/01/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0 … 0%BE%D1%80%D0%B0/
Много интересна и полезна информация.
Ще се радвам да е полезна на някой.

# 530
1т. счукан нистатин се разтваря в 0,500мл. топла вода,  облива се главата след измиване и не се подсушава.
Аз слагам 5-6 таблетки , счукани в шампоана.

# 531
Здравейте момичета ! Препоръчайте някакъв хубав шампоан и маска /балсам ?
Косата ми е леко суха и боядисвана редовно.
От скъпите опитах ,освен пари на вятъра ,друго не получих. Сега търся нещо бюджетно и добро.

# 532
  • Deutschland
Nature of agiva с маслина, Биофарма с арган. Това са маски, шампоаните им не съм пробвала.
Лилавата серия на Лореал, хидратиращата от дрогериите.
От професионалните лично аз съм много доволна от Шварцкопф про, не са и скъпи. Другите не са за темата.

# 533
  • При децата ми
Фрау, би ли споделила от кои професионални маски на Шварцкопф си доволна?

# 534
  • Deutschland
От това, цялата серия. Поствам с уговорката, че в момента нямам идея каква е цената им, но не вярвам да е колкото Керастаз примерно.

# 535
С две думи - от нищо евтино не може да сме доволни

# 536
Аз слагам 5-6 таблетки , счукани в шампоана.
И го отмиваш, а при мен остава на скалпа.

# 537
  • Deutschland
С две думи - от нищо евтино не може да сме доволни

Напротив.

# 538
  • София
Дали вече някоя е пробвала това ново чудо на Gliss?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-eliksir-za-kos … 000101702224.html

# 539
  • Deutschland
Отзивите в немския сайт на ДМ никак не са добри.

Общи условия

Активация на акаунт