Париж - 19

• 53 943
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 870
Извинявам се за въпроса, но съм толкова на лятна вълна, че не мога да преценя каква връхна дреха да взема за времето в Париж.12 градуса е в момента, от утре сме там и температурата няма да надмине 15 градуса през деня, моля, тези, които живеете там или имате представа - с какви дрехи се обличате ?

Благодаря!

# 871
  • София
Шлифер или кожено яке.

# 872
Извинявам се за въпроса, но съм толкова на лятна вълна, че не мога да преценя каква връхна дреха да взема за времето в Париж.12 градуса е в момента, от утре сме там и температурата няма да надмине 15 градуса през деня, моля, тези, които живеете там или имате представа - с какви дрехи се обличате ?

Благодаря!
Не живея там, но винаги ме е брулил вятър:)

# 873
  • София
Хладно е там , дъждовно. Бяхме нач на септември и пак ни валя, неприятно. Нашите роднини там се оплакват, че няма лято, все мрачно и дъждовно. Бих си взела яке за дъжд с подплата, без да е зимно, ветровка, чадър и кожени обувки които не пропускат вода, ще е хладно... все пак ще се ходи доста пеш, ще се качите на корабче по Сена, все може да е хладно

# 874
  • София

Благодаря!

Вземете си тениски/суичър/ветровка или или кожено яке/шал, ако стане топло - белите като лук и сваляте, ако е студено - обличате. 15 гр. е доста хладно.

# 875
  • София
Има х 40 лв. билети в двете посоки, за дълъг уикенд, януари 10 - 13⏳

# 876
Здравейте,
Имам закупени билети за Айфеловата кула до 2 етаж, купих си защото нямаше билети за върха. Сега видях, че има пуснати билети до върха за нашите дати, нооо няма опция за връщане на билетите, които вече са закупени. Бихте ли ми дали някаква идея как бих могла да ги върна/заменя.

# 877
  • В офиса
Аз бих купила и на място на опашката бих питала дали някой не иска тези за 2-рия етаж. Почти 100% съм убедена, че ще има желаещи.

# 878
Аз бих купила и на място на опашката бих питала дали някой не иска тези за 2-рия етаж. Почти 100% съм убедена, че ще има желаещи.

Направо купих билети за върха😆 за желаещите на място и аз си го мислех, но билетите нали са поименни… та не съм сигурна дали ще стане. В най-лошия случай ще пия една студена вода за тях…

# 879
  • БГ
Отново сме в Париж! Времето днес беше чудесно - слънчево и топло! Започнахме с качване до върха на Айфеловата кула и завършихме с нея - 30К извървяни крачки!

# 880
  • София
Ние се върнахме преди доста време, 3 седмици ,но все се чудя какво да пиша в темата, понеже всичко е писано, коментирано. Видяхме отново хубави любими места, посетихме галерии, музеи и любим ресторант https://rivercafe.fr/ . Само едно нещо по- ново и различно за нас, нaехме лодка и сами я управлявахме по Сена . Joy Има такава работа. Може да се наеме лодка за 8 души в нашия случай, даже децата въртяха руля. Това е в частта на Сена към Булон, близо до острова. Наема се за 1, 2, 3 часа , без капитан, ние абсолютно сами бяхме, има някакви кратки напътствия, спасителни жилетки за децата и хоп, не е трудно за никого да управлява лодката. Беше хубаво,  кеф за децата. Разгледахме жилищата на вода. Много интересно. Има куп хора, които живеят в реката постоянно. На понтон. Някои са много скъпи и луксозни. Виждаш им терасите, как седят, как са се обзавели , любезни хора, махат, поздравяват. Готино преживяване.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 13:28 от Cabo San Lucas 40

# 881
Отново сме в Париж! Времето днес беше чудесно - слънчево и топло! Започнахме с качване до върха на Айфеловата кула и завършихме с нея - 30К извървяни крачки!

Много хубави снимки.

# 882
Планирам пътуване във Франция за седмица, в която ще съм сама. Може ли да ми препоръчате екскурзия извън Париж с организирана група? Мисля си за еднодневна екскурзия в градчета около Париж.Но не откривам. До Версай мога да стигна сама, но ми се ще да посетя и малки градчета.

# 883
  • Бургас
Фонтенбло.
И до него можеш да стигнеш сама.

# 884
  • В офиса
Или Живерни.
Изобщо не разбирам организираните групи аз. Понеже сравнително често пътувам по работа (не в Париж, за съжаление), нямам никакъв проблем да си организирам екскурзии сама, даже започнах да го предпочитам.

До Фонтенбло пътуваш с картата за градски транспорт, води се 5-а зона.

Общи условия

Активация на акаунт