Париж - 19

• 55 466
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 810
До Живерни сме ходили с влак от гара Сен Лазар. Кога е отворена къщата музей може би трябва да се види в Интернет.

# 811
  • София
сега проверих и споделям :
Claude Monet’s House and Gardens – Giverny are open every day:
From March 29th 2024 to November 1st, 2024

https://claudemonetgiverny.fr/en/decouvrir/claude-monets-house/

много, много ми хареса... препоръчвам, ако някой иска да отиде , къщата , градината , езерото са много красиви
как се стига също има на сайта им, точно както писа  shimbite
By train:
From Paris, take the train from Gare Saint-Lazare to Vernon-Giverny.

# 812
Здравейте, предстои ни пътуване до Париж през септември, какъв беше трика за билетите за кулата? Помня, че пускаха допълнителни билети в някакъв час нощем, но не помня колко време преди датата и в колко часа. На първа страница не намерих инфо. Благодаря.

# 813
  • София
Здравейте, предстои ни пътуване до Париж през септември, какъв беше трика за билетите за кулата? Помня, че пускаха допълнителни билети в някакъв час нощем, но не помня колко време преди датата и в колко часа. На първа страница не намерих инфо. Благодаря.

14дни преди избраната от вас дата пускат билети за по стълбите на 2 ниво.
На мен ми пишеше за асансьора 30 дни преди датата ми, че няма до 2 етаж и се появиха ,че има 14 дни преди датата ми.
Никога не съм виждала билети онлайн за върхът на официалният им сайт.
Започнах да търся билети за кулата 30 дни преди датата ми, може би затова нямаше, а разбрах че пускат билети 60 дни преди датата

# 814
  • София
На място купихме предният път. До върха. Имаше опашки обаче, чакахме, не много, но все пак си има чакане...

# 815
Аз взех до върха по интернет 2 или 3 седмици по-рано. Пътувахме през април.

# 816
Аз взех до върха по интернет 2 или 3 седмици по-рано. Пътувахме през април.
Браво, какъв късмет! Аз влизам от време на време от Юли и освен до 2 етаж и по асансьора)не съм попадала на нищо друго. Каква е цената до върха на човек?

# 817
29.40 EUR за възрастен и 14 и нещо за младежки билет. От темата разбрах, че трябва да продължавам да проверявам. Иначе първоначално имаше само по стълбите.

# 818
  • БГ
Аз също проверявам за 01.10. и на 27.08. попаднах на налични за 30.08., но цените са по-викоки от тези на Stryper - 35,30E и 17,70E?!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 14:34 от stefaniika

# 819
Юпииии, купих най-накрая заветните билети до върха  - в началото показва тази сума, но когато продължите с плащането, цените са 35.30 възрастен  и 17, 70 младежки. Много съм доволна - избрах 21:30 на рожденния ми ден Grinning

# 820
  • ВАРНА
mamaLina, браво за билетите!
Споделям моя опит - ако с вас има някой, който е за първи път в Париж, преди посещението на кулата се качете да огледате града по светло (Триумфалната арка, Монтпарнас..). Качих дъщеря ми по тъмно на кулата в ден първи от престоя ни и тя не беше впечатлена от светлините на града. Няколко дни по-късно,  при посещение на Триумфалната арка по светло и поглед над Париж, беше много по-доволна.

# 821
Билети за Триумфалната арка купуват ли се предварително и сутрин или следобед е по-добре да се посети?

Намерих линк https://tickets.monuments-nationaux.fr/en-GB/session-products

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:21 от mamaLina

# 822
Билети за Триумфалната арка купуват ли се предварително и сутрин или следобед е по-добре да се посети?

Намерих линк https://tickets.monuments-nationaux.fr/en-GB/session-products
Не съм купувала предварително. Нямаше голяма опашка. Може и въпрос на късмет да е било.

# 823
Има предложение олимпийските кръгове инсталирани на Айфеловата кула,да останат завинаги,но идеята не среща масова подкрепа...

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 22:47 от deaf

# 824
Има предложение олимпийските кръгове инсталирани на Айфеловата кула,да остана завинаги,но идеята не среща масова подкрепа...
Не че някой ще ме пита, но и аз не одобрявам!

Общи условия

Активация на акаунт