Париж - 19

• 53 911
  • 1 068
  •   1
Отговори
# 915
  • София
О, тогава не съм имала никакви проблеми. Младостта не знае такива тревоги. А и приятелките ми помагаха. По отношение на цените - гледах как върви настаняването в Париж. Мисля, че е най-скъпото, което съм виждала, без да е най-доброто. А и 5,20 евро е градската такса на ден, което не е малко. Досега сме плащали по 1-2 евро на ден в Италия.

# 916
Зависи къде сте и в какви дни.

# 917
diziler,
летището в Бове е много малко и автобусите за Париж са директно след изхода, има табели и се ориентираш лесно. Има каса. Автобусите те извозват или до Дефанс или до Сейн Дени има обозначение с табели и цветове Paris La Defense Terminal Jules Verne или Paris, Saint-Denis Université
Сега видях и разписанието. Първият автобус от летището е чак в 9.00?  Кацам в 6.00. Евентуално ще си чакам 3 часа на летището преди шатъла. Безумно!

# 918
  • Бургас
Принципно шатълите са съобразени с полетите.
Ако няма шатъл - вариантът е бусче от летището до гарата в Бове и оттам с влак до центъра на Париж.

# 919
  • София
diziler, другата линия на шатъла до Saint Denis пише, че започва в 8.00, но като тръгнеш да купуваш билет излиза и един в 6.40.

# 920
diziler, другата линия на шатъла до Saint Denis пише, че започва в 8.00, но като тръгнеш да купуваш билет излиза и един в 6.40.
Да, купих до Saint Denis в 6.40, връщане в 17.15 (за полет 20.40), но като получих  QR кода, на билета не пишеше тези часове. А просто дата (от днес 9.10. до догодина 8.10). Значи може човек да се качи и в други часове с този билет?

От нашия самолет (над 200 души) всички ще се изсипят в 06.00 на летище Бове сутринта и явно ще идат до единствения шатъл в 06.40 (следващият до Сен Дени е чак в 08.00). Купеният онлайн билет гарантира ли ми някакво място или ако заради многото хора се запълни мога и да остана отвън? Един единствен автобус има в този часови пояс.

# 921
  • Бургас
Не гарантира място. Но когато се напълни един автобус и има много хора, пускат друг, веднага след него. Не се чака.

Да, може да се качиш на друг автобус, в друг час, когато решиш.

# 922
  • Варна
Сега видях и разписанието. Първият автобус от летището е чак в 9.00?  Кацам в 6.00. Евентуално ще си чакам 3 часа на летището преди шатъла. Безумно!

това не е вярно
шатълите чакат всеки самолет , няма хора висящи часове
шатълите са съвсем различна организация от регулярния градски транспорт - като се напълни , тръгва и идва друг , нали се сещате че автобусите които почват да пристигат от Париж в 05 00 , няма да висят залудо до 9

# 923
В сайта на Аеробус има разписание до Defense и изрично пише, че първият автобус до деня е в 9.00! А до Saint Denis в 6.40, следващият в 8.00 и после са през 15 мин. Проверете. Снощи купувах билет и нямаше по-ранен час от 9.00 за Дефенс.

# 924
Няма опасност някой да остане в Бове, шатълът е много добре организиран.

# 925
Отзивите за Бове са уау...

# 926
Не го четете. Летище като за ниско тарифни. Нищо по-различно. И да - там не може да се спи! Затваря се чрез нощта.

# 927
  • Бургас
Последното нещо, което ще ми хрумне при предстоящ Париж е да чета отзивите за летището Simple Smile
Не се тревожете. Всичко ще е наред, насладете се на пътуването!

# 928
В Stansted беше същото преди няколко години. Затваряха след последния полет и отваряха в 4 сутринта.

# 929
Последното нещо, което ще ми хрумне при предстоящ Париж е да чета отзивите за летището Simple Smile
Не се тревожете. Всичко ще е наред, насладете се на пътуването!
Не ми е била това целта. Търсех в Гугъл мапс колко км от летището до жп гара Бове (оказа се 5.5 км) и като се кликне на балончето с летището излизат снимки и коментари.

Общи условия

Активация на акаунт