Booking /Тема 6/

• 44 118
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Днес разбрах, че клиентите на ПИБ имат 3% кешбек. Трябвало да се мине през сайта на ПИБ и да се плати с тяхна карта.

Намерих условията - https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/karti/kreditni-karti/bonus … grama-booking-com

Ако някой се пробва, нека каже дали накрая има поле за код за 10%. Предполагам, че едното намаление изключва другото.

# 196
  • София
Аз винаги съм плащала с карта на FiBank, но за тия келяви 3 % не смятам да си правя труда да влизам през скрити в потайностите на сайта на банката линкове и да чакам повече от 3 месеца да ми върнат по картата някакви пари.

# 197
  • София
Доста външни линкове дават или са давали отстъпки. Имало е случаи цената през тях да е по-висока, но и да е същата. Губим обаче отстъпка за мобилно приложение.
Съветът ми е винаги дабъл чек. Аз съм проверявал външен линк за 10% от някой от пусканите тук. Ами точно с 10% по-висока цена ми показа спряно букинг директно. Та ползата от файдата беше на геврека дупката 🙃

# 198
  • Варна
Cashway и букинг ги хванах да правят точно това.
Гледам цената в букинг, аха, харесва ми, юруш да запазвам.
Влизам отново в букинг, но през cashway, нали и от там да забърша някой лев и ХА, цената беше по-висока, точно с процента, който Cashway дават.

# 199
Аз пък забелязах разлика при безплатната отмяна. Пробвах през линк на уиз и дава 7 дни по-рано, с код - 5 дни, без нищо - ден преди настаняването.

# 200
  • София
Здравейте,  много моля за код. Благодаря предварително! Heart Eyes

Приятно пътуване 😊

# 201
  • София
Има разлика в цената и при различните браузъри. Наскоро ми даде доста голяма разлика между Гугъл хром и майкрософтския Ейдж. През Хром беше по-добрата.

# 202
  • Сливен
Здравейте,  много моля за код. Благодаря предварително! Heart Eyes

Приятно пътуване 😊
Много, много благодаря! Веднага го използвах Heart Eyes

# 203
В момента промоцията на Виза директно сваля цените с 8%, без да се чака за кешбек. Началната цена или другите условия не съм забелязала да се променят.

# 204
Имам и аз код за резервации над 50 евро до 27.10. Пращам на ЛС на първия писал.

А като се сетя колко кодове, които са ми пращали, си заминаха преди да открия тази тема...

ПОДАРЕН!

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 09:51 от wistfully

# 205
  • София
Подарявам код за над 50 евро, изтичащ на 27.10.

Подарен.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 14:42 от Таня67

# 206
МОля за промокода

# 207
Момичета (и момчета Simple Smile ), ако някой има промо код и няма да го ползва, моля да ми го предостави (на ЛС).
Благодаря!
bouquet

# 208
Момичета (и момчета Simple Smile ), ако някой има промо код и няма да го ползва, моля да ми го предостави (на ЛС).
Благодаря!
bouquet
Пиша ви

# 209
  • София
Предупреждават из медиите за поредна порция фишинг, уж мейли от booking. Бъдете внимателни

Общи условия

Активация на акаунт