🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 992
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,момичета ♥

Нова снимка от лелята
Сложил е снимка на другата леля,да не се сърди ... мътят нещо и двете лели са в Рим.

Аз получих парфюма днес.Просто е уникален ! Точно моят тип парфюм .Траен,Наситен и чувствен.

Само да кажа,че ако Джан мирише така,не се учудвам от наплива да са в ръцете му.Аз ако се озова там,забивам нос във врата му и нямам отлепване Joy

# 466
Грозде, какво общо има Джан с Киро, че пак ги сравняват... Grinning Единия събира пари за благотворителност за деца, другия ще иска пари от феновете си, да го гледат какво прави пред камерата... Кой както иска се излага в Турция, и пак Джан е намесен Joy

На Ханде гледам настоящия сериал, не е лош. И на мен взе да ми става симпатична. Явно е от партньора Joy

Фея, честит ти парфюм! Simple Smile

# 467
Ели, и аз гледам ДЧ с Бурак и Ханде и ми харесва!
Фея, хайде честита ти Мания Heart Eyes и аз потвърждавам, че е уникална! Моята вече е под половината и към март, когато Джан прави отстъпки + подаръчета, пак ще си поръчам. Simple Smile Ползвам си я, но си я кътам, мн. ми е свидна.. иначе ритуално винаги си фъскам калъфката след смяна. Wink

Мдаа, Илкер и Джунайт са в Рим -  добре дошли отново в Италия!💚🤍❤️ Ще има подписи е ясно, ама да видим..

Любимото ми трио SunglassesHeartSunglasses

ИГ Джунейт:

ИГ Илкер:

-> https://www.instagram.com/p/C0Wv-ghty3n/Notes

Стори Илкер:
Илкер с Роби.. (без Джан)
-> https://twitter.com/ValentinaCy81/status/1730976801130770779

# 468
  • Козлодуй
Фея, честита ти Мания Purple Heart
Тия дни четох мнение на една рускиня, която е имала щастието да бъде в прегръдките на нашето мече...Твърди, че ухае уникално, но не на Мания и аз съм склонна да и вярвам.
Лелите ни подготвят за нещо, ама какво...това е некво затишие пред буря, според мен.
Грозденце, добре дошла си винаги! Heart
Аз както ви казах, грам не ми пука, даже се похвалих във фейса с чашата (е в мойта затворена групичка от 150 човека). Посмяха се с мен, една девойка каза, че в тая чаша кафето само завира, друга ме предупреди да внимавам  с диабета от толко баклава(мисля, че е асоциация с плочките Smiley не само щото е El Turco), a трета да внимавам да не ми се разхлопа сърцето от много кафе Joy
За Кирчо или добро, или нищо Scream Първият турски сериал в живота ми, който зазяпах с интерес, беше "Почукай на вратата ми" и точно защото споделих с една дружка, че харесвам Кирчо, тя ми показа нейният любимец, който ми отвя главата...за Джан говоря, много ясно. В последствие ме разочарова и сега просто го игнорирам.

# 469
Ооп, а сега де.. прочетох две вълшебни думички DOLCE & GABBANA Wear CrownSunglassesNature BoomNature BoomNature Boom
айде да видим какво правят Джунейт и Илкер в магазина на долчетата People Eyes Ще преподписват договора, Джан ще снима нова реклама, или ще ходи някъде нашия красавец и му взимат тоалета Thinking айде бакалъм...

ИГ Илкер:

Grinning

:

Цитат
Посмяха се с мен, една девойка каза, че в тая чаша кафето само завира, друга ме предупреди да внимавам  с диабета от толко баклава (мисля, че е асоциация с плочките Grinning не само щото е El Turco), a трета да внимавам да не ми се разхлопа сърцето от много кафе Joy
Сънчо Heart посмях се и аз с тези коментари.. Grinning най-се смях на първия JoyJoy

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 22:21 от grozdence*

# 470
Добро утро,момичета!

Неделя е!
Днес не бързайте, забавете темпото,пуснете си любима музика,
 изпийте кафето си с наслада и изпълнете душата си с радост!

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugRevolving Hearts Да видим какво ще излезе от посещението на лелите в Италия!Очакваме новини!
Фея, честит ти парфюм и от мен! Simple Smile
На Ханде и Керем след ''Почукай на вратата'' нищо не съм гледала.Аз гледам други сериали в момента.Започнатите ''Присъда'',''Рибарче'',''Семейство'',''Казвам се Фара''(последните два са с бивши партньори на Туба и още си ги следя) и новия с Онур Туна,Хилал Алтънбилек и Несрин Джавадзаде -''Моят прекрасен живот''!

Хубав и позитивен ден ви желая!

# 471
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хубава неделя! Hug
Признавам си, че лекинко завидях на Lunen_sun за добрите приятели, с които може свободно да сподели пристрастията си по Джан. Ей на, ние с Гроздето се крием Joy.
И да, точно на шестте плочки в "Романтични сериали" им казваме баклава. Може би защото и в самата Турция ги наричат така. Lunen_sun, да знаеш, колежката ти е много добре запозната с материята Wink.
Ханде и Керем бяха разкошни в "Почукай на вратата ми", но друго тяхно не съм гледала. А вече смених държавата производител, така че няма и да гледам.

# 472
  • Козлодуй
profi_1 Hug Heart
И аз заподозрях, че е добре запозната, нищо че се прави на незасегната от нашата мания Stuck Out Tongue Winking Eye
Злати Purple Heart Грозденце Purple Heart
Случайно попаднах на мнение, в което сравняват Керем с Джан, не издържах и се изказах. Последва задълбочен анализ на последните няколко страници на темата ни, пропит със сарказъм...Извинявам ви се, че насочих вниманието на хейтърите към нашата хубава темичка.
А в следващият си живот искам да съм котка...

# 473
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Оооо Heart Eyes
15 прекрасни години споделях с един такъв, оранжев с бяло коремче и крачета, пухкавелник. Уви, отдавна е звездичка на небето. Така и не можах да го заменя с друг.
На колежката ти трябва да ѝ намериш слабото място. Така де, да разбереш въздишките ѝ към кого летят Wink, и ще си развърже езика. Joy

# 474
Сънчо, хвърлих един поглед на Кировата тема. Колежката е изредила 100 странични неща, но деликатно е пропуснала, че Джан снима Ел Турко до скоро и сега снима 2 сезон на Виола. Колко удобно Joy

Обаче като знам, че няма смисъл да им спамя темата, да им обяснявам, ще подмина и този жалък опит за подценяване и омаловажаване на Джан.

А, че сме загорели лели тука в нашата тема, се знае от години Joy

# 475
Привет и от мен, рагаци! Revolving Hearts

Прочетох какво са писали в съседната тема. Мда, вчера бях малко груба, но от две години си трая.. Тази дама, която ни коментира днес, май не е била в онази тема, когато Ханде я спрягаха, че ще участва в Ел Турко.. Колко обиди се изсипаха тогава там по Джан, беше наричан всякак, включително и маймуна. И с това приключвам темата за Керем.. също и за неуспехите, провалите и излагациите на турските актьори Grinning

Да не пропусна тези 2 нощни Сторита от Илкер, двамата с Джунейт отново са потайни и вдигат тост.. Радвам се за тях, но все още нищо не знаем за това Grinning

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 13:05 от grozdence*

# 476
  • Козлодуй
Профи Hug Heart
Скрит текст:
Моят е на 13, изцяло риж и в разцвета на проклетията си Satisfied Имам и персийка на 8, от 5г е у дома и така и не свикнаха да съжителстват заедно, постоянно се гонят и бият, събарят саксии, будят ме по нощите...Но той ми е първата котешка любов и не мога да си представя да съм без него...
Ели, какво да правя, не ми търпи търпилото, хем си знаех, че няма смисъл... Не съм в течение на предишните им изявления, няма година още, откакто съм тук. Да си дъвчат там дъвките и да не ми правят сравнения, щото място за сравнение няма.
Грозденце Heart

# 477
Еееех, това предполагам е за мен People Eyes ..... пронизва екрана и моят здрав разум.. напълно осъзнато.. безнадеждно, "смъртоносно"! Head BandHeart Eyes (така разсъждавам аз, другояче не умея Grinning)

Ето.. и отново няма размисли, а само страсти.. но моля ви, що така? Я да помисля, дал' нещо не ни разсейва и не можем да разсъждаваме Thinking Освен че сме повърхностни, оставям Елка да даде отговор на това, какво аджеба ни пречи да правим съдържателни и задълбочени анализи!?

Вчера в ТТ/ИГ коментираха, че тези двамата са в Италия от няколко дни, но чак вчера са дали знак, а това никога не е било. Аз специално ги следя - тръгвайки от Турция се започва със снимки от асансьора с куфарите, после от летището в Истанбул, кафе пият докато чакат полета, после летището в Рим и т.н. Това стори го видях още тогава, но не повярвах и не го донесох тук.
Още на 30.11 двамата са засечени в Рим:

Навсякъде се обсъжда, че следващата седмица приключват снимките на Виола.Purple Heart
Хайде да видим накъде ще поеме нашето красиво и талантливо момче Simple Smile

Първо предполагам ще си почине, въпреки че той май не е много по почивките, дори след снимките на Ел Турко веднага се зае с турнето. После (или веднага) се надявам да започне с подготовката/тренировките за Сандокан, които да ни споделя от време на време, колкото да ни държи в напрежение, както сме свикнали Simple Smile
През това време ще има и дати за международно турне с CYFC. Но знае ли се, може и с нещо друго да ни изненада нашия къдравелко Simple Smile

=========================
допълвам..

(директно копирам)

ЕКСКЛУЗИВНО!!
Той направи фоторепортажа за следващия брой на престижното списание "JELOU"!!
Джан ще бъде главният герой на специалната ELEGANZA 👑 👑💫😍

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 14:58 от grozdence*

# 478
  • Козлодуй
Грозде, това не го разбрах, дай по-детайлно, моля Hands Pray

# 479
Освен че сме повърхностни, оставям Елка да даде отговор на това, какво аджеба ни пречи да правим съдържателни и задълбочени анализи!?

Като сме фенки на повърхностен човек, нормално е и ние да сме повърхностни Grinning Като видя "баклавата" и рязко губя възможност да пиша есета по екзистенциални въпроси Joy

Общи условия

Активация на акаунт