🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Профи, в Китай ще ги отрежат от врата нагоре Joy Не знам.. те, акo ще цензурират Франческо, ще го дават само в полицейския офис, сцените у тях са прекалени провокативни Grinning

Грозде, в Турция надали дават чужди сериали по тв. Като няма чоплене на семки, завиване на сарми и пиене на чай в чуждите сериали, кой ще ги гледа? Joy Младите хора сигурно гледат по разните платформи, за бабите си остават сериалите от махалата.

# 496
Добро утро,момичета!

Сутринта гледам много отговори в темата!Помислих си,че Джан се е появил! Blue Heart
И аз съм гледала няколко азиатски сериала по тв.,но не си спомням имената!
В Турция излъчват около Нова година игр.филми,когато не се снимат сериалите и почиват.
Снощи гледах няколко клипчета и снимки от наградите ''Златните пеперуди''.

Приятен ден и лека нова седмица!

# 497
Ето я новината! Heart Eyes Бирсенка ни я носи..

Джан "води преговори за новия си проект" 🧿🧿Nature Boom

и снимките на Виола ще приключат в края на декември!

Тези дни я видях, че се навърта около профила на Джунейт (лайква),
душеше Grinning чакала е новини. Ехх, гаранция знае кой е новия проект..

сложила му е и синьо око Grinning сладурка!!

Джан Яман продължава снимките на втория сезон на детективския сериал
"Виола като морето", в който играе главната роля. Красивият актьор ще приключи
снимките на сериала в края на декември. Поради тази причина първият сезон
на сериала, в който Яман работи с много натоварено темпо и изигра ролята
на Франческо Демир, пожъна голям успех.

“Viola Come Il Mare” беше продаден в 40 държави за кратко време, счупвайки
рекорд в своята област. Сериалът с Джан Яман в главната роля беше продаден
в страни като Гърция, Япония, Саудитска Арабия, Египет, Обединените арабски емирства,
Хърватия, Индия, Полша, Чехия, Румъния, Сърбия, Словакия, Испания, Унгария, Тайван.
От друга страна, Джан Яман също води преговори за новия си проект.

->https://www.birsenaltuntas.com/dizi/can-yamandan-bir-onemli/35915/

Хм, не мисля, че тя има предвид Сандокан.. а и нов проект също би обяснил
светкавичното пристигане на мениджърите (стоейки скрити няколко дни) също и
отсъствието на Джан от сета, когато той отсъства заради "неочаквано лично събитие"..

П.П. мениджърите вчера се прибраха в Турция, днес Бирсен пише,
така че можем да й вярваме, новината е от сигурни източници Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 15:50 от grozdence*

# 498
Грозде, много хубава новина носиш! Интересно ми е сега какво се задава Simple Smile

# 499
Ели, всички чакат новини от Джан. Иначе Илкер и Джунейт са лайкнали поста на Бирсен.. Simple Smile

Ох, шоу е в ИГ/ТТ, четох малко коментари. Италианските рагаци настояват Джан да им съобщи новината на италиански, тъй като се губели в превода от турски Grinning а именно: "води преговори за новия си проект", както е написала Бирсен, може да означава "Сандокан", тъй като това ще е следващият му проект "новия" Grinning а ако е била написала "води преговори за нов проект" щяло да означава някой наистина "чисто нов".. Rolling EyesGrinning
Има някаква логика, но аз се хванах за думата нов и това ми стига, каквото и да е, важното е да действа!
Ако става въпрос за Сандокан, може и да води преговори наистина, да договаря нови условия, нови такси и т.н., защо не, доста време измина от първия му подпис - декември 2020г. Тогава май договори (по инфо от пресата) 100 000 евро на епизод, но тази година за Виола 2 таксата му е 200 000 евро (6 милиона ТЛ) на епизод.. Ами по дефолт, като се вземе предвид нивото двата проекта, нормално е таксата да му скочи на 300/400 хиляди евро, ако не и повече.. но тези неща чакам да ги изясни турската преса, те са спецове по сметките Grinning
Накратко - звучи ми логично да преговаря за нови условия, нови такси и т.н. Simple Smile

Ако е някой друг "чисто нов", може пак да е от Лукс, но не съм чела за нови проекти на Лукса, всъщност не съм чела, защото не съм се интересува, но по-късно ще се поровя Simple Smile
Не вярвам да има общо с Турция, още по-малко с Фарук. Animal See No Evil С друга италианска компания, също не мисля, че ще се замеси, Лукса ще го отлъчат.. Grinning За нещо американско, едва ли.. рано му е още (според мен).
Кажете и вие какво мислите?, нищо, че е пълна мъгла Grinning

Турската преса:

Дизи Доктору/Оя Доан

В края съобщават и за въпросния нов проект..

Влизат в час турските медии от време на време, въпреки че знаете мнението ми за тях. Само Бирсен когато го хвали ми изглежда искрена! Wink

# 500
Не знам какво да мисля вече. Ще се радвам да е Сандокан, най-после да се задействат по въпроса. Той Сандокан е вече малко стария-нов проект... Иначе, ако е баш нов, ми е любопитно какъв ще е.

# 501
Добро утро,момичета!

Чашката ароматно кафе и положителната нагласа за новия
 ден са добро начало.Нека ни е уютно, спокойно и прекрасно!

Грозде Hug,благодаря за новините,които си донесла вчера. Two Hearts
Да видим какво ще излезе-за Сандокан или за др. са преговаряли? Thinking

Турската преса пише каквото е писала и Бирсен!Това е от снощи според часа на статията.

🆕✒📰🇹🇷Турска преса

Голям успех от Джан Яман! От Тайван до Египет няма човек, който да не е чувал за него.

Джан Яман, който се установи в Италия и отвори нова страница в актьорската си кариера, продължава да добавя успех след успех. Новият сериал на известния актьор постигна голям успех, продавайки се в 40 страни още с първия си сезон.

Известният актьор Джан Яман се появи пред публиката в главната роля на сериала "Г-н Грешка", който последно беше излъчен по канала FOX. След ранния край на сериала известният актьор, който напусна Турция и се установи в Италия, продължи кариерата си оттам, откъдето спря. Най-после известният актьор Яман, който застана пред камерата във втория сезон на „Viola Come Il Mare“, в който изигра главната роля, успя да направи името си известно по целия свят.

Според Бирсен Алтунташ първият сезон на сериала, в който Яман работеше с много интензивни темпове, даде живот на ролята на Франческо Демир, беше голям успех.

Сериалът Viola Come Il Mare беше продаден в 40 страни за кратко време, счупвайки рекорд в своята област. Сериалът с участието на Джан Яман е продаден в страни като Гърция, Япония, Саудитска Арабия, Египет, Обединените арабски емирства, Хърватия, Индия, Полша, Чехия, Румъния, Сърбия, Словакия, Испания, Унгария и Тайван. От друга страна, Джан Яман води разговори за новия си проект.

Желая ви приятен ден!

# 502
Ние си чакаме, чакаме и чакаме.... шампиони сме по чакане! Simple Smile
Чакаме да разберем кога и къде ще пуснат Ел Турко, чакаме Виола 2, чакаме да почнат снимките на Сандокан, чакаме да разберем коя ще е нашата Перла от Лабуан, вече си имаме и ново чакане.. чакаме да научим кой ще е новия проект на Джан, който ще чакаме след това.. Grinning Е, рагаци, ние докато чакаме, нещо друго очакваме ли да се случи, освен да почакаме още малко? Rolling EyesJoy

Джан ни успокоява с "oчаквайте скоро"... Joy

И за Ел Турко ни успокои със "скоро ще е на екран"..
не е като да не сме ориентирани във времето.. нали, рагаци? Grinning

ето я тази красива снимка без надписите Heart Eyes

Злати Gift Heart

===================

ИГ публикация от Джан:

Франческо и Тури.. най-добрата двойка Heart EyesGrinning

коментар от Джовани:

Джан разбира се не му е отговорил Grinning

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 16:29 от grozdence*

# 503
Аз и снаха чакам Rolling EyesSmiley Джан да вземе малко уроци от Тури и да не се ослушва Satisfied

# 504
Scream Това е страхотна новина!! Misc Bomb Purple Heart Hands ClapHands Clap

График от януари до март 2024 г. за Canale 5 - Mediaset

Премиерата на ViolaComeIlMare2 е насрочена за петък вечерта.

Премиерата се очаква към края на февруари.

Датата ще бъде обявена.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 00:57 от grozdence*

# 505
Добро утро,момичета!

Честит ни Никулден!Честит празник на моя гр.Бургас!Честито на всички,които
 празнуват днес!Здраве, късмет и сполука!Нека Свети Николай Чудотворец
  сбъдне за всеки от нас по едно чудо и една мечта, и благослови деня ни!
Heart

Грозде,страхотна новина си ни донесла! Hands Plus1А дано! Hands PrayБлагодаря и за останалото инфо! Heart

Желая ви приятен ден!

# 506
Nature Boom Силата на името Джан Яман -> име, гаранция за успех! 🥂 Wear Crown Nature Sparkles

• ATF 2023 Asia TV Forum • Singapore •
• Global Agency •

"Day Dreamer и Can Yaman продължават да са магнит за регионалните купувачи!"

Това е само потвърждение на това, което вече знаем.. Той е успехът!
Но ни е хубаво, когато го чуваме и от официални източници Simple Smile

ATF Asia ще се проведе в Marina Bay Sands Singapore от 6 до 8 декември 2023 г.

======================

Джан, Ханде....това са най-ярките имена в турдизи през последните години, мисля че вече няма кой да ги стигне! Ако някога ги съберат, според мен ще е Misc BombNature Boom продуцентите са лисици, гаранция им е ясно, какво ще последва... Очаквам тази двойка в бъдеще! Но мисля, че ще е трудно да се гледа толкова красота на едно място Nature Zap направо ще пукат мониторите Heart EyesGrinning

Честит Никулден на празнуващите! Злате, специален поздрав за теб! Kissing Heart

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 15:59 от grozdence*

# 507
Ох, първо не видях, че си писала Ханде и викам кои са тези двамата с тази красота, какво се прехласна Гроздето Joy Много красива двойка ще са Джан и Ханде, спор няма. Колежките ще умрат от ужас Grinning

# 508
Няма да "умрат от ужас", споко! Grinning 2/3 от колежките са много пекани и весели рагаци и умеят да се забавляват, чета ги от време на време, именно заради това Simple Smile Ако някога стане "спойката" ще има много смях.. Grinning
А за останалите Джан е грубоват, недодялан, маймуна и забравих още какво бяха писали.. Animal See No EvilGrinning Точно в този период, когато го обиждаха ги наблюдавах изкъсо и насъбирах.. затова така рязко избухнах онзи ден Grinning

# 509
  • Козлодуй
Аз пък не го виждам с Ханде, мисля че това за него би била крачка назад. Не вярвам да се върне в Турция.
Подчертавам, че нея много си я харесвам от Вратата, не съм и гледала другите филми. Не претендирам да съм спец по актьорско майсторство, не знам дали е или не е добра актриса. По отношение на таланта на Джан, не помня дали съм ви споделяла, но когато пуснах на майка ми да гледа Птичката, а после Пълнолуние(щото и аз ги гледах в тази поредност, а тя съвсем не е засегната от нашите пристрастия) та мама спореше с мен, че това е съвсем различен актьор, не можеше да повярва, че все е Джан. Явно много добре играе, щом заблуждава публиката.
На снимачната площадка #ViolaComeilMare2 #CanYamanи #MarcoPerfetto
(не го знам кой е тоз пич Satisfied )

Общи условия

Активация на акаунт