🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 13

• 53 971
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Признавам си, че думите на Джан, че с това, което прави като благотворителни инициативи, е запълнил липсата на семейство и деца в живота си, ме изненада. "Виждах" го като по-корав и целеустремен към кариера човек.

Мен пък не ме изненадва. Все пак е дете на разведени родители и е нормално да си мечтае за здраво семейство. Отделно ние сме свикнали Джан да е нацепения секси пич с развятите къдрици и чашата уиски в ръка, а все пак той си е преди всичко човек. Да, тези желания за дом и деца не кореспондират много с външния му вид, но не веднъж се е показвал като един мил и добър голям мечо.

# 586
  • Козлодуй
Ох, как ми се ходи в Португалия около 13 януари Grinning
Впечатлена съм и възхитена от начина, по който приема всички награди - скромен, човешки искрен, нечовешки красив... Heart
(без да се прави на шут Satisfied )
Вчера ми попадна колаж от всичките му събития с награди, ама сега не го намирам, а нямам нито нерви, нито уменията да направя подобен. Грозденце, ако ти е попаднало и се сещаш за какво говоря, донеси го, моля.

Колкото до споделеното, че жадува за семейство...и мен ме изненада и с това някак ми стана още по-мил. Навярно изолацията в Унгария му е дошла в повече.

# 587
Аз току-що прочетох неприятна за мен новина,а тя е,че Мания парфюма доколкото разбрах ще "отвори път",към нещо ново... тъкмо намерих парфюм от години,който да ме грабне така и да е направо уникален върху кожата ми,а сега ще го махат... доста коментари четох с молба да не променят Мания,явно не само аз съм го разбрала така,в момента пишат ,че старата Мания ще е до изчерпване на количествата и когато влязох в сайта вече надписа му е "първо издание" CloseWeary

Относно интервюто му,стана ми мъчно за него,явно Роби не е бил с него в Унгария. И Роби и Франческо нямат жени,но пък имат деца,така че не ми се вярва да е попаднал в топла семейна обстановка,че да му се прииска и на него.От прочетеното останах с впечатление,че в този период това е била една от причините за депресията му,но не го споменава,като казус днес и аз го разбрах,че изолацията там го е накарала да се замисли по въпроса,но това в момента едва ли е на дневен ред.Мое мнение.

# 588
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моето разбиране за семейства на Роби и Франческо са техните родители, братя, сестри. И през ум не ми е минало за жени и деца. Ролята на майката, събираща всички около себе си и трапезата си, е пословична. Предполагам Джан да е приобщаван към това.

# 589
На това събитие Джан говори за историята на фондацията, за семейството и родителите, за самотата (в чужда страна (Унгария) - всичко това е от миналото и искаше да обясни, че това го подтикна да създаде това турне, за чиято дейност той получава награда на това събитие. Затова е много подходящо да говори именно за тези неща в този момент, нищо повече.. (не търсете под вола теле! Grinning)
Споменаването на думата "депресия" не мога да си обясня, какво имаше предвид с това - един депресиран човек не може да работи, да спи, да яде и т.н., а той в този период снима сериал в тежки условия и климат, както самият той казва. Гаранция е бил много трудоспособен, енергичен и в перфектна физическа форма, да не говорим, че е снимал на трети език (английски) за първи път, за което му трябва не здрава психика, ами желязна.. за да изпълни тази трудна задача.
Не му се връзвам на всяка приказка. Не казвам, че не е бил откровен, напротив.. но не всичко, което казва, е така както изглежда или го разбираме Simple Smile

Онзи ден на награждаването аз видях един красив и изморен сладък Джан, малко отслабнал (Франческо трябва да е строен), не чак толкова усмихнат, както беше на по-предното награждаване (това с Фенди). Цял ден е бил на снимки човека, по обяд Моника пусна стори, в което Джан минаваше зад нея. В ИГ където гледах "на живо",  една рагаца от присъстващите спомена, че Джан е пристигнал с мокра коса, нищо чудно да е бил и на тренировки преди събитието. От това е и умората, нищо повече..

Фея, Роби беше с Джан в Будапеща. Много по-често виждах Роби по сторитата от екипа, отколкото Джан, всъщност него почти не го виждахме тогава Simple Smile

Интервюто е много дълго.. Не казва нищо ново, всичко сме чували и то не един път Simple Smile Семейство/родители/италианска гимназия/баскетбол/стипендия/адвокат/Будапеща/самота/CYFC/турне/ и т.н. Няма смисъл да го пускам, сега не ми се и редактира..

Лелее, затварят ми се очите, последния абзац го написах почти в просъница Sleeping

# 590
Добро утро,момичета!

Докато си пием кафето нека да изпълним мислите си с безброй
хубави неща, които искаме да ни се случат и приветсваме новия ден.

Благодаря на всички за споделените снимки,инфо и коментари! HugTwo Hearts

Ето интервюто на руски ез.!Всеки може да си го преведе чрез Гугъл...
Скрит текст:
🇮🇹Вручение премии Marateale Award in Winter Джану Яману 11.12 2023

✅ Интервью Джана:

🎤 Добрый вечер... Вы говорили о нестандартных решениях, в моей прошлой жизни я принимал такие нестандартные решения. Я приехал в Италию - это своего рода особый вызов и своеобразный пример, потому что никто другой больше не приезжал сюда, чтобы играть на итальянском языке и делать такие вещи, которые никто никогда не делал.
Часто, когда я погружаюсь в ту или иную роль, я забываю о жизни. В последнее время я снимался в сериале под названием El Turco. В Венгрии я был на съемках 8 месяцев, в роли солдата Османской империи, я уходил в себя в номере (гостиницы), там был очень холодный климат, много самых разных боевых сцен, верховая езда, так что восемь месяцев я провел в полной изоляции, и когда мне нужно было вернуться в Италию, чтобы снимать второй сезон "Виолы", а затем Сандокана, я забыл, что такое жизнь, и поэтому мне хотелось вернуться в Италию, чтобы сделать что-то прекрасное и одновременно полезное для моей психики, потому что моя психика тоже была немного потрёпана. Мы часто замыкаемся в себе и забываем о жизни. Возможно, я мог бы создать семью, но, много переезжая и меняя страны, я пока так и не создал семью, что тоже стало причиной небольшой депрессии в Венгрии, и, в разговорах с моими партнерами у нас возникла эта идея, что когда я вернусь в Италию, мы создадим еще большую семью, и это не только пойдет мне на пользу, но и вернет мне вкус жизни.
До начала второго сезона "Виолы" оставалось 4 месяца, и мы хотели сделать этот тур, в рамках которого мы объехали всю Италию, и у меня была возможность побыть вместе с людьми, которые следуют за мной и любят меня, я также хотел сделать что-то качественное и прекрасное для детей, увидеть улыбки этих детей, создавая для себя такую семью, которую я не мог создать сам... Идея родилась в Венгрии в период, когда я был один .
Иногда случается так, что когда ты вживаешься в такого персонажа, как этот.
В глубине души мой персонаж был героем, солдатом Османской империи, который, будучи раненым, укрывается в Италии, и его раненого лечит женщина, он влюбляется в эту женщину и создает семью, а затем сражается с общим врагом вместе с итальянским народом, поэтому, когда тебя захватывает такой персонаж, даже в реальной жизни ты хочешь быть героем, и идея родилась именно так, я был вдохновлен этим персонажем. Я посвятил себя этому проекту, потому что понял, что подростки сейчас еще более ранимые, чем во времена моей юности или моих родителей. Эта инициатива еще молода, но в будущем мы постараемся вовлечь в наш проект и детей, то есть постараемся, чтобы дети, которым мы помогли, помогали другим детям.

Моя мама говорила мне, что в детстве я был очень живым, но не капризным ребенком, она мне говорила, что я не был капризным, и еще она рассказывала, что когда она приходила поговорить со мной или объяснить мне что-то, это было похоже на разговор со взрослым человеком, и я слушал ее, я слушал мою маму. Я могу сказать, что я ботаник. Благодаря моей маме, которая действительно очень хотела, чтобы я изучал иностранный язык. В 14 лет я уже говорил по-английски, и она хотела определить меня в иностранную школу...
В Стамбуле есть устоявшаяся культура многообразия иностранных школ, в Италии тоже так принято, так что когда будучи ребенком, я мечтал быть гражданином мира, мама дала мне понять, насколько это важно, и мы выбрали эту школу. Чтобы выучить язык, я много занимался, был ботаником, потом благодаря отцу выбрал юриспруденцию и снова начал учиться, чтобы получить степень, играл в баскетбол, был постоянно занят, и я всегда говорю, что когда ты достигаешь определенного успеха, то это происходит благодаря учебе в подростковом возрасте, и именно поэтому мы создали эту ассоциацию. Во многом люди видят во мне известного актера и т.д... Но за всем этим никто не знает, как я всего этого достиг. Обращаясь к молодым людям, я всегда говорю, что подростковый возраст важен для получения образования, и если я смог играть на итальянском языке, то это благодаря моей учебе в прошлом.

ей го Роби на сета на Виола 2...

Скрит текст:

Приятен ден да имате!

# 591
Привет, рагаци! Yellow Heart

Страхотна новина!

Ще отразяват събитието на Джан в Лисабон по AXN Portugal SunglassesHands Clap

AXN: "ще бъдем там като медийни партньори"

а нашият Джан за всички е "нашият"...Rolling EyesSweat Smile

"Да, виждате го добре. 👀 Нашият красив @canyaman
ще бъде в Португалия на 13 януари за гала за солидарност
с неговата фондация @canyamanforchildren,
и ние ще бъдем там като медийни партньори. 🤍
Останете на линия, тъй като ще имаме добри новини,
които да споделим с вас. 😏"

В момента в Португалия дават Птичката (премиерно)
и ето защо португалците гледат сериала Heart EyesGrinning

Джан, Джан, Джан.. само Джан им е в главата (загорели лелки) Rolling EyesGrinning
Скрит текст:

Фея, за Мания си мисля, че това е маркетингов трик, като пуснат следващата версия, ще върнат и първата в продажба Simple Smile Ама да видим..

Сънчо, срещам такива колажи, но не с всички награди (и понеже не са с всички.. ги подминавам) Имам предвид наградите откакто Джан е в Италия Simple Smile

# 592
Не можем да го разделим този Джан, значи! Наши ли е, ваш ли е, чий е Joy

# 593
Ще се завърне ли Фара в края на S2 хамиле, или с някое малко Демирче? ScreamJoy

# 594
Ахах поне да се върне, Франческо да види, че е жива, че сигурно и във втори сезон ще страда за нея.. пък, ако е бременна, на латино сериал ще го обърнат Grinning

# 595
  • Козлодуй
Аз не я харесвам таз ромка.

# 596
Ромка вика Grinning афро-италианка е тази, бъди политкоректна Joy

# 597
Аз пък много харесвам мулатки-шоколадки или пуканки също ги наричам Grinning

Героинята Фара не я харесвам и аз, защото измами/излъга Франческо и се "възползва" от него Grinning иначе актрисата я харесвам. Ще има и друга шоколадка в С2, още не е ясно каква ще е героинята й.

Италианска преса:
(извадка от статия)

Виола продължава да се продава като топъл хляб Hands Clap
"Виола" по TV JOJ - Словакия

# 598
Оо, в по-нормално време ще го излъчват, 9:30 наше време! Не да висим по нощите до 2 часа.. Въпреки че мен не ме устройва и това време, ама проблема си е мой Grinning въобще няма са мога да гледам онлайн сериите...

# 599
Оо, в по-нормално време ще го излъчват, 9:30 наше време! Не да висим по нощите до 2 часа.. Въпреки че мен не ме устройва и това време, ама проблема си е мой Grinning въобще няма са мога да гледам онлайн сериите...
Ти пияна ли си? Grinning
Кво те интересува в Словакия в колко ще го излъчват? И за какви онлайн серии говориш? Rolling Eyes Я си намокри челото..Joy

Общи условия

Активация на акаунт