Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 198
  • 661
  •   2
Отговори
# 630
  • Paris
Много по-професионално е направено тази година и като монтаж, обстановка и всичко. Вдигнали са летвата. За участниците не знам. За сега с визитките никой с нищо не ми грабна вниманието.
Що се отнася до връзкарите и на мен така ми изглежда. Надявам се поне да правят шоу.

# 631
  • София
Да, определено са надградили от предходните два сезона и е значително по-професионално направено от съседното шоу на Неделчо. Със сигурност ще му дам шанс.

# 632
Интересен факт - бабата на Даниел (и Весоу, който е рапър-фолкпевец) е мама Люси от Х-фактор, не помня сезона. Симпатична възрастна рускиня, стигна сравнително напред.
Много хубаво бяха направени визитките - изчерпателни и интересни. Сега се сещам, че пропуснаха драматичната история на Валерия, абсолютно правилен ход след като я изцедиха в Ергенът.
От въпросите ми беше ясно, че ще има циганин и ОнлиФенска - те хем са две, хем нито една не е истинска такава.

Все пак нямаше изненадващ туист или отпадане още в първия епизод, явно в понеделник ще разберем причината за прескачането на един епизод, ако изобщо има такава.

# 633
Спасчо не участваше ли и в Максимал?
Помня когато Ирина Тенчева гостуваше в "Преди обед" уж като седмичен коментатор и започна да прави реклама на сина си и тогава Деси Стоянова (водещата) я прекъсна доста грубо... но и така трябваше. Не може да използваш националния ефир за лична трибуна, да си пробутваш некадърните роднини навсякъде.

# 634
Супер, мисля, че са подбрани интересни участници. Повечето ми допаднаха. Определено личи, че е сезон 3, има повече мисъл в избора на участници, много по - добре е картината и звукът от миналата година. Относно Спас, аз го харесвам и мисля, че е готино момче, радвам се, че иска да излезе от сянката на майка си.

# 635
Това, по някаква случайност, го гледах в ефир.

https://show.blitz.bg/vip/opecalenata-desi-stoyanova-poryaza-zes … oko-irina-tenceva

По същия начин Андрей Арнаудов лансира навсякъде жена си, която... за нищо не става. Чрез "Bulgaria wants you" на няколко пъти я пробута в БНТ1, даже стартираха рубрика в предаването на Жоро Любенов, но минаха 2 или 3 броя и спря. Интервютата й бяха повече от нелепи. Някакви знаменитости уж трябваше да интервюира, но въпросите, предварително написани, се задаваха по списък, независимо в каква посока отива разговорът. Неопитна и изкуствена. Това е една от двете близначки, които участваха в "Африка-звездите сигурно са полудели".
И Иван, и Андрей всячески си бутат децата и жените, същото прави и Гуспата, виждам... Изобщо не осъзнават, че това връзкарство адски дразни останалите.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 00:53 от diziler

# 636
Мн се зарадвах, че не видях русата Карин. Явно е отказала, беше сред поканените. Участниците изглеждат добре подбрани

# 637
Началото изглежда обещаващо и е възможно това да е най-качественото риалити за годината. Поздравления за целия екип за визитките на участниците! А най-благодарна съм, че Азов ще участва❤

# 638
Продукцията е на много по-високо ниво от предните две години, браво! Участниците също ми харесаха, поне повечето. Ще гледам със сигурност.

# 639
Имам странното чувство, че Ицака ни чете стриктно и че заради миналогодишния ни спор на тема "ЗА или ПРОТИВ коалициите?" бяха въпросите във визитките: Имаш ли стратегия?, Коалициите - какво мислиш за тях и ще участваш ли в такива?

# 640
Последният участник: Цветелин Цонев, който се е самоопределил като "предприемач", сам си каза, че има нужда от популярност, за да му потръгне в бизнеса и да печели повече пари. Тоест използва шоуто за лична облага, да стане известен. Иначе сам се определя като "регионален инфлуенсър". Предполагам, че в неговия град за него са чували само приятелите и роднините му.

Много точно изказване. Аз съм от региона така да кажем и Бога ми - никога не съм чувала за този човек, ама нали нещо трябва да каже драгия.. Grinning

# 641
Постарали са се Павел и Ицака, доста са надградили, особено сравнено с първия сезон. Симпатяги са и двамата Simple Smile Да си призная, миналия сезон не го гледах, но този ще следя.
Ама продуцентите видяха, че има интерес към такъв тип контент, та отново пускат Биг брадър. Още едно евала за момчетата.

# 642
Този "предприемач", който живее с родителите си все още, е най-слабото звено от четиримата неизвестни. Въздух под налягане. Нямам търпение Коцето да го сложи на мястото му. Grinning

# 643
Вторият или третият влязъл младеж, вървейки към замъка беше изумен какви са тези толкова много карамфили. Всъщност карамфилите са мушкато. LaughingLaughingLaughing

# 644
Моето лично мнение за участниците

1. Костадин Колев(фризьорът) - не ме дразни, забавен е, но мисля, че тепърва предстои да се конфронтира с някои хора.

2. Цветелин (футболистът) - изглежда свеж, каза си човек, че не е математик, за това се грижи за външния си вид. Мисля, че беше искрен в поведението си.

3. Венета (певицата/тиктокър) - по - скоро в харесвам, има много забавни и точни мнения в клиповете си. От друга страна толкова шумен и превъзбуден участник би ми бил досаден съквартирант и мисля, че това ще почувстват доста от участниците към нея.

4. Кристиян(приятелят на Кумбата) - на пръв поглед лигльо, обаче топлината към детето му беше толкова естествена и личаща дори през екрана, че му давам кредит на доверие.

5. Тодор Азов - като цяло не ме дразни, но подозирам, че и той ще бъде по естествен  път част от конфликтите в къщата, понеже не вярвам да спестява мнението си.

6. Виктория Първанова - впечатлена съм от красотата й, освен това ми изглежда възпитана и осъзната. Дано не ме разочарова.

7. Георги от Игри на волята - той в игрите беше доста неориентиран, мисля, че притежава малко празно самочувствие, има и покритите, но лети с една идея по - високо от това, което е всъщност. Иначе е хубавец и много се радвам, че все още е с Фейгин.

8. Мария Обрешкова - първата, която не харесах, изглежда ми озлобен човек.

9. Васил (геймър) - допадна ми, сам каза, че е израснал в дейността си, личи му на това момче, че е на нова път в живота си.

10. Алекса Радева - много неприятна ми беше, от типа момичета, които с надменността си слагат бариера срещу хората и си мислят, че това е много яко поведение. Почти съм сигурна, че ще е страшен дразнител.

11. Даниел - допада ми, забавен е, изглежда ми добронамерен. Не знаех, че с брат му Весо са деца на Мама Люси от Х Фактор, много ми беше симпатична тогава.

12. Кристиян Петров Кико- много странна птица, но струва ми се одухотворена, аз харесвам такъв тип хора, само дано не ме подлъже първото впечатление и да ме разочарова.

13. Валерия - много ми е 50/50 мнението за Валерия, при нея има едно лигавене, което ми е вповече. Дано се представи добре.

14. Антонио - за първи път го слушам да говори, изглежда забавен. По принцип да си направиш ПР с Азис, ако наистина не си гей си е смелост.

15. Моника(актова фотография) - артистична личност, не си падам аз по такова разголване, но ми се струва, че тази жена има и по - дълбоки пластове.

16. Весела Тенева - изглежда ми добро момиче, красива е.

17. Спас - харесвам го това момче. Не му е било лесно, знам историята му с дислексията и не му е било лесно. Отделно с такава майка и цялата история с Иван, многото братя и сестри не му е било лесно. Аз мисля, че няма лошо да иска да излезне от свинската на най - вече на своята майка. На мен ще ми е интересно да го гледам.

18. Цветелин Цонев - не ми допада, мисля, че говори празни приказки, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт