Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 192
  • 661
  •   1
Отговори
# 615
Ехее, Валерия ерген 3 велезе.

Тази Мария ми е антипатична, а тези устни и суха коса добавят +15 години.

# 616
  • София
Мария има ретро чалга визия, така и говори. Валерия   не ми допадна в Ергенът, само рев и драми.

Алекса и Даниел не съм ги чувала. Сега се сетих, че вторият беше на гости на ЧакалКаст, но беше неслушаемо и го спрях.

# 617
Валерия, ако не я бях гледала в Ергенът, щеше много да ми хареса, супер забавна визитка.
Неинфлуенсърите ми се струват силни кадри, мис Пловдив прилича на Ана де Армас и ми дава силни надежди, другата е странна птица, синът на Ирина Тенчева ще е интересен за наблюдения, а четвъртият ме загуби с простотията за ЛГБТ и се надявам да си ходи Grinning

# 618
Четвъртият и на мен ми стана антипатичен, варненката - не ми допада, има нещо неприятно с нея. Моделката от Пловдив и ресторантьорът са големи сладури.

Валерия предричам, че ще ми се издигне в очите с къщата. Абе, доволна съм. Монтирането и кадрите са на много по-добро ниво, Павел и Ицака вече са в свои води - супер изглеждат нещата.

# 619
Много яко, че личи голяма градация във всяко отношение в сравнение с предните сезони.

# 620
В началото съм на епизода още, но идвам да кажа, че харесвам Азов и се надявам да е добър играч Simple Smile

# 621
Да, и аз много се кефя на Азов и имам високи очаквания към него. Blush

# 622
Хареса ми еп. 1. И локацията е супер... "Вятърните мелници" в Горна Малина. Бил съм там на басейн, супер място е.

Цветелин и Георги са приятна изненада. Но естествено, пак има нещо, което придава горчив вкус: връзкарите.
Колко хора са участвали на кастинг и са ги отрязали, защото пак квотата е заета от "наши хора".  Спас, детенцето на Ирина Тенчева, къде ли не го бутаха.  Иван Христов участваше в подкаста на Павел и Ицака преди Нова година, направиха си взаимни четки и... що да не пробутаме синчето на Ирина. Велик "инфлуенсър", залива се със студена вода и ляга в бидони. Миналата година го пробутаха и в шоуто на Гуспата "Maximal revenge". И първият участник... къдравият, от незнаен пол. Като "наше момче" и "човек от екипа", що да не заеме мястото на някой стойностен кандидат, който наистина заслужава... Сигурно не стотици, а хиляди са кандидатствали...
Пфф, язък за приятните участници, каква е тази Мария от Сървайвър? Ужас. :д
Ама наистина ужасна. Расист и шовинист. И го изтъква. "Не понасям хора от други етноси". Смятайте за какво дъно иде реч

Засега стискам палци на Георги Grinning

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 23:00 от diziler

# 623
Фаворит ми е Азов. Гледам го от толкова години, никога не ми е направил лошо впечатление и вярвам, че и в къщата ще се представи на ниво, въпреки че имам чувството, че ще отпадне рано.

Приятни са ми участниците като цяло, единствено Венета не ми допада.

От неинфлуинсърите Цветелин ми е най-симпатичен. Варненката ми е странна с тази нейна гола фотография, ама да видим...

Някак не усещам "замъка" като приятно място. Много тъмно и въобще не е свежо. Миналата къща ми харесваше повече откъм интериор.

# 624
Може би е снимано преди летния сезон, тоест преди официално да отворят басейните за клиенти? То има и хотелска част.

Ще пробвам да направя нова тема с анкета. Някой знае ли фамилното име на Антонио, попфолк певеца? Че само него го изписаха без фамилия.

Последният участник: Цветелин Цонев, който се е самоопределил като "предприемач", сам си каза, че има нужда от популярност, за да му потръгне в бизнеса и да печели повече пари. Тоест използва шоуто за лична облага, да стане известен. Иначе сам се определя като "регионален инфлуенсър". Предполагам, че в неговия град за него са чували само приятелите и роднините му.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 22:24 от diziler

# 625
И защо в началото пак започнаха да се пазарят за цигари, направо имам deja vu. Само се надявам да не започнат да пеят "Не сме безгрешни, но сме истински..." Grinning

# 626
Мария Обрейкова и Цветелин Ставрев от "Сървайвър 7" участват в "Къщата на инфлуенсърите 3"

# 627

Ще пробвам да направя нова тема с анкета. Някой знае ли фамилното име на Антонио, попфолк певеца? Че само него го изписаха без фамилия.

Това намерих

# 628
Ясноо, @me_for_president, thanks Heart

# 629
Тази Моника ми беше най-искрената. Обобщава неща, които важат за почти всички вътре. Grinning
- Не се смятам за инфлуенсър, но имам желание да бъда.
- Ако бъда инфлуенсър, със сигурност няма да давам много добър пример на хората.
- Влизам в Къщата на инфлуенсърите, за да си купя BMW.

Общи условия

Активация на акаунт