Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 186
  • 661
  •   1
Отговори
# 660
Лидия е чалга певица (работи в комапнията на Галин - АлфаМюзик). Преди доста години се появяваше от време на време в клиповете на Типично (и тя е от Бургас както повечето там). Даже имаше песни в канала им (преди да започне да се занимава с чалга).

ПС: понежа ми се появи на друга страница коментарът, да уточня, че тя ще участва в инфлуенсърската седмица на Черешката, а не в къщата на инфлуенсърите.

А иначе за къщата на инфуленсърите им прегледах набързо визитките. Само на Азов съм гледал видеата (и няколко подкаста с Георги).

Тези с онлифенс/актови снимките имат доста странна за мен логика.
Едната си мисли, че е изхитрила всички като си е направила онлифенс, ама качвала само снимки по бельо,
другата е явно "над нещата" и не иска да си прави, ама реално има повече голи снимки от първата, но са "арт". Не знам какво я бърка да ги качи там. Сигурно щеше да изкара повече от уникалните 80 лева за гола снимка във вестник. Същата се радваше колко пари изкарвала и майка и как млъкнала като я чула, ама после се оказва, че живее при тях и и плащат снимките въпреки "доходоносната" кариера със снимките.

Има някои които са инфлуенсъри само защото се познават с такива явно - фризьора и приятелят на Кумбата. Може и да станат известни, няма лошо. Някои от визитките още ми звучат сякаш просто ги мързи да правят каквото и да е и искат евентуално покрай шоуто да натрупат някаква популярност и да не се налага да работят по-традиционна работа (то и инфлуенсърството си е работа в днешно време).

Да ги похваля участниците - малко по-интелигентни изглеждат от дивите и щастливи, ама то не е чак толкова трудно постижимо.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 23:40 от NF404

# 661
ГОТОВА Е  НОВАТА ТЕМА

Има и анкета. Като може да се гласува за между 1 и 6 участници. В първия пост има и резултати от предната анкета + снимки на участниците.

WELCOME Wink

Общи условия

Активация на акаунт