Къщата на инфлуенсърите - Тема 4 (сезон 2)

• 61 198
  • 661
  •   2
Отговори
# 600
онази русата Карин ще е част от каста в новия сезон.

# 601
  • Paris
Коя е тази и откъде е спойлера?

# 602
Е още няколко часа и пускат първия епизод, ще видим визитките, надявам се.

# 603
Коя е тази и откъде е спойлера?

Онази, подвизава се предимно в тик ток като "известна" и продава купени последователи

# 604
Гледам аз, до Георги стигнах, за момента всички са ми симпатични. Георги ми е фаворит, но той ми е слабост от игрите. :д

# 605
  • София
Аз започнах със закъснение и съм доволна от участниците засега. Жорката и Азов са ми любимци. 😍 Разнообразен каст и не са само пълни глупаци, насочват се и към хората 30+ (към които спадам 😁).

# 606
Доволна съм засега от каста, Жорката и Азов по принцип много ги харесвам, вярвам, че и тук няма да ме разочароват.
Харесва ми, че повечето са със стратегия, че ако втори път подред гледахме големите "приятелства", щях да пропусна.

# 607
Пфф, язък за приятните участници, каква е тази Мария от Сървайвър? Ужас. :д

# 608
  • София
И на мен ми харесва. И Георги го харесвам, но Азов ми е топ! 🤩

# 609
Сухарът Азов и момичето кръстено на гласов асистент сериозно ме разколебават да гледам сезона 🤢

# 610
Алекса уби всичко в мен. Удариха тотото с тая.

# 611
И все пак... да сложим линка.

ЕП.1

НА ДОБЪР ЧАС НА СЕЗОН 3

p.s. аз го пускам с час закъснение

# 612
Аз съм впечатлена! По принцип съм скиптик и критик, но в случая съм много очарована от това, което виждам. Въпреки че не съм догледала, вече мога да кажа, че много ми харесва качеството на самия продукт. Тук вече говорим ниво телевизия.
За участници въпреки че не съм видяла всички, но са интересен каст. Васето(геймъра) само ме харесвам, но може би защото попаднах на него като голяма и ми е като дете в тяло на възрастен.
Обаче като видях, че Азов участва направо подскочих и извиках, че чак ми се скараха. Тийм Азов съм. Азов! Азов! Азов! И Кумбата Две точка нула ми хареса, но друг си ми на сърце.

# 613
  • София
Гледам със закъснение - първите двама участника са ми ОК, но каква е тази крещяща превъзбудена женка (Венета някаква си)? За първи път я виждам. Доста ми е неприятна, изглежда ужасно инфантилна лигла. Вторият момък-футболистът има уникални очи.

# 614
  • София
Мария ми беше скучен образ в Сървайвър, Цветелин повече го харесах. Нищо не каза за Ермина, а щял да се оглежда за жени, мислех, че са заедно още.

Не очаквах, че ще влезе някой с толкова последователи като Shadowhex. Не гледам гейминг, така че само като име ми е познат.

Общи условия

Активация на акаунт