Бързи здравословни въпроси и отговори – 42

• 32 545
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
  • пустинята Гоби
Аз пия Синулан за запушен нос, но мен ме удря веднага синузита при вирусна инфекция и почва да ме боли главата.

Ваксини слагат в медицински център Пирогов. Онзи ден бях там и един човек пита - от 8 до 15 часа, ако помня правилно, без записване. Може да се обадите да питате за часовете за по-сигурно.

# 181
Нещо ефикасно за хрема и запушен нос? Синулан табл. дали е ок?

Геломиртол помага много за запушен нос.

# 182
Има ли тема за киста на максиларния синус
И аз търсих,ама май не намерих...преди 3 години при Ямр на глава ми откриха и киста на максиларен синус с одонтогенен произход...май около 1.5см беше...тогава хукнах по зъболекари,УНГ,на лицево челюстен ме пратиха...всички казваха,че било случайна находка и да не го мисля...да ама не ...периодично си имам дискомфорт от страна на която е кистата и в окото пак имам...

# 183
Моля, помогнете със съвет от опит. Протрих си зверски врата /боядисвах се и почистих/. Мястото е голямо, много болезнено и червено, май са се появили и малки подувания.
Намазанах се с Пантенол, много боли първоначално.

# 184
Цикатридина маз, ако имаш. Спрея и той понаболява, а Пантенола си е така на разранена кожа, иначе помага.

# 185
Дефламол, цинков крем, крем Рачев.

# 186
Сигурна ли си, че е от протриване, а не алергична реакция?
Понеже аз направих реакция към боя, но при мен след къпане пламна цялото лице.

# 187
Надежда Х, при кои лекари ходи? На сина ми се видя на панорамна снимка на зъби, при вадене на мъдрец,  предстои да търся компетентен УНГ

# 188
Сигурна ли си, че е от протриване, а не алергична реакция?
Понеже аз направих реакция към боя, но при мен след къпане пламна цялото лице.
Да, голяма беля направих. Магическа гъба ползвах, петното беше голямо, а и черно.

# 189
ОМГ, как магическа гъба на кожа!
Дефламол или крем цикатридина.
И вит. С вътрешно.

# 190
ОМГ, така е. И друг път съм ползвала, но мнооого малко, за челото.
Благодаря за съветите, в момента е търпимо положението.

# 191
Чела съм, че се маже мазен крем на кожата преди боя, за да не се оцвети, но това за друг път.

# 192
...периодично си имам дискомфорт от страна на която е кистата и в окото пак имам...

А може ли да споделите в какво се изразява този дискомфорт? Simple Smile Че и аз имам епизодични проблеми с едната ноздра и окото, разположено от същата страна.

# 193
  • гр.Пловдив
...периодично си имам дискомфорт от страна на която е кистата и в окото пак имам...

А може ли да споделите в какво се изразява този дискомфорт? Simple Smile Че и аз имам епизодични проблеми с едната ноздра и окото, разположено от същата страна.

Аз съм оперирана от таква киста,била е огромна ,пълнеше се с водниста оранжева течност и ми сълзеше лявото око,не можех да се наведа да се обуя,все едно оловно топче имах в скулата ...гадост..Влачих я около 1/2г ,правиха ми пункции да я източват,но док каза,че ще се пълни докато го има кистозния джоб ..Оперираха ме и да чукна на дърво нямам проблеми от 2007г като изключим,че нямам чувствителност на един участък горе на венеца откъдето е правен разреза..

# 194
Здравейте, може ли да се прегледа бебе в детската урология на Пирогов без записан час? Става въпрос за неслязъл тестис.

Общи условия

Активация на акаунт