Бързи здравословни въпроси и отговори – 42

• 32 550
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Не си спомням името на лицево челюстния хирург...ще потърся документи и ще ти пиша на лични...иначе дентален хирург ме изпрати при него...беше млад и от Пловдив...от там лчх ме изпрати на УНГ...
Симптомите са периодично напрежение в скулата и в окото...в слъзния канал и отгоре около веждата...както и в едната ноздра на носа...ужасно напрежение и от него се обръща на главоболие

# 196
При моят син няма такива симптоми,но има лека лицева асиметрия. Благодаря ви! Ще търся мнения за УНГ и ЛЧХ.

# 197
  • София
Здравейте, може ли да се прегледа бебе в детската урология на Пирогов без записан час? Става въпрос за неслязъл тестис.
Moже. Преглеждали са сина ми при ингвинална херния.

# 198
  • Близко съм
Здравейте,
Препоръчайте ми добър психолог става въпрос за ниска самооценка , и проблеми назад във годините. Притеснителност в нова среда, и още повече е добринесло,че в момента от година човекът не работи.
Благодаря Ви.

# 199
Не знам дали въпросът ми е за тази тема. Ако не е, моля да ме насочите към подходящата.

1. Мога ли сама да си направя допълнително здравно осигуряване?
Към коя компания бихте ме насочили, ако е възможно.
2. Заинтересован се и от здравните застраховки. Но не разбрах много...
Към коя компания?
За какъв период се прави?

3. Припокриват ли се ДЗО и здравната застраховка?

4. Ако трябва да избера едно, кое да е то?

Благодаря предварително!

# 200
ДЗО не е изгодно, ако е лично.

# 201
ДЗО не е изгодно, ако е лично.
Настоящият ми работодател не предлага Sad

# 202
На мен това ми основен критерий при избор на работа. Защото е много важна придобивка. Нищо не плащам, а имам луксозен пакет. Но малките работодатели не предлагат, за жалост.

# 203
Аз пия Синулан за запушен нос, но мен ме удря веднага синузита при вирусна инфекция и почва да ме боли главата.

Ваксини слагат в медицински център Пирогов. Онзи ден бях там и един човек пита - от 8 до 15 часа, ако помня правилно, без записване. Може да се обадите да питате за часовете за по-сигурно.
Да попитам.
Тези таблетки които са 30 броя във опаковка.
Бяло и зелено кутията Синулан.
Още утре ще отида да купя.

# 204
  • пустинята Гоби
Да, същите. Пият се по две на ден. И Синупрет съм пила и той ми помага. Бях болна миналата седмица със запушен нос и гадни секрети, усетих се навреме, че към синузит върви работата, почнах Синулан и стопирах нещата. Отне ми няколко дни да се изчистят секретите, но носът ми се отпуши и синузита не се възпали.

# 205
Цинабсин много ми помогна за задна хрема и синузит.

# 206
Какво бихте посъветвали за много, ама много силен гърлобол? Не се спи, не се преглъща, не се яде! Даже като дишам ме боли ...
Това Тантум, Трахизан, тозилотрен, хомеожен,  Стрепсилс само изсушават повече лигавицата и боли повече.
Сега съм с Ангал- за час намалява болката и после се връща с пълна сила.

# 207
Гадна ли е гастроскопията без пълна упойка.
В смисъл, има ли гадене, позиви за повръщане или друго.
Колко време продължава процедурата?

# 208
Какво бихте посъветвали за много, ама много силен гърлобол? Не се спи, не се преглъща, не се яде! Даже като дишам ме боли ...
Това Тантум, Трахизан, тозилотрен, хомеожен,  Стрепсилс само изсушават повече лигавицата и боли повече.
Сега съм с Ангал- за час намалява болката и после се връща с пълна сила.

Минава болката временно от обезболяващо. Ако е толкова тежко положението минете на антибиотик. Той ще тушира възпалението бързо

# 209
Гранофурин, лидокаин, бонбони? Лошо.

Не знам правят ли още гастроскопия без упойка.

5 ден след вадене на мъдрец. Няма болка и оток, но има все още изтръпване по устната. Вече се притесних. Утре ще звъня на хирурга, но очаквам да се оправдае. Друг хирург ли да търся, невролог ли. Ама че беля.

Общи условия

Активация на акаунт