Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да пия алкохол след получаване на инжекция с Урбазон?
Може ли диазепамът да причини липса на чувства към близките хора?
Може ли да се изследва ЦРП и СУЕ кръв от пръста?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да пия алкохол след получаване на инжекция с Урбазон?
-
Може ли диазепамът да причини липса на чувства към близките хора?
-
Може ли да се изследва ЦРП и СУЕ кръв от пръста?
-
Какво може да е слузообразното вещество на хартията след изхождане?
-
Каква е препоръчителната доза витамин D3 за справяне с дефицит?
благодаря за отговора. живеем в Лондон, тук АД ги изписват джи питата и сме под техен контрол, когато става въпрос за такива неща, ще помоля и да ме насочат към психиатър, но няма да стане бързо. Мисля си дали да не се върна към психотерапевтката ми, с която имахме последно сесия преди две седмици. Просто съм отчаяна, страх ме е от развод, как ще живее детето ни ако майка му не е щастлива и не обича баща му. Преди две дни изведнъж пак ми се отключи страха от самолета, защото скоро ще летя сама до Швеция и на другата сутрин мозъкът ми каза: не обичам вече мъжа ми и оттам дойде целия страх и паника и припадъци.. Психиатъра снощи каза, че ми трябва спорт, релаксация и каза, че дозата от 10мг ципралекс е много ниска и писа на джи пито ми да я увеличат и да взимам диазепам за съня... Понякога не виждам изход, имах чудесно лято в България и Гърция, а сега какво стана....