Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е разликата между Miss и Ms?
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е разликата между Miss и Ms?
-
Какви са разликите в имунизационния календар между Англия и България?
-
Къде мога да намеря български магазин в Бирмингам?
-
Как да избера качествена луканка и суджук?
-
Кои са най-популярните квартали за преместване в Лондон?

), вече има райони, които не са на ниво.
Търсим 3 bedroom, по-добре къща, ама може и conversion flat с градинка
, както се бях объркала) ще ги пробвам след една седмица- като ни дойдат гости -на българска софра и ще споделя
/Та така я си кажете сега вие
Колко пъти седмично ще ходиш ?

тръгваме на 11ти и се прибираме на 25ти февруари с дечурлигата. Мъж ми ще бъде в Атина. Планирам от София да хвана автобуса с Жорко и да отидем на гости при половинката за няколко дни
Моята мама ще се бори с Ели 
За малко да се размина с това пътуване, бях пред нервна криза, Арлийн е свидетел. Просто пред очите ми евтините билети се изпариха. Съвет от мен, купувайте от рано 

/то не ,че съм те чувала ама аз да си кажа
Да ама на мен 2 седмици до никаде няма да ми стигнат....
...Много съм запалена и аз ама само се паля май и после бързо гасна:) От както дойдох в Англия спрях цигарите и започнах да качвам по един кг. всеки месец:( Поне успях да се спра след нова година
Сега резултата е +8 кг ...не ми се мисли как ще ги свалям...В Б-я тренирах редовно, но не фитнес а разни гимнастики и т.н. ..Беше ми като хоби. Целулит мелулит всичко изчезна, обаче тук сега пълен застой. Декември месец се засилихме да пробваме с фитнеса:) Ходихме по няколко пъти в седмицата. И ние като aniji стояхме по 3.5 часа. Първо във фитнеса после басеин, сауна и т.н. Обаче не съм никаква специалистка и правя каквото ми падне, дано да понауча нещо от вас:)
.
, а и съм ОФ.