Отговори
# 135
Уаууу 😍😍😍😍

# 136
Орхан цепи мрака 😂😂😂

Няма ли малко романтика с нашите гълъбчета😂

# 137
Сейран не искаше да казват на баща й за Нюкет и Кая, но Феро веднага изпя. Кязъм щял да проверява как живеят дъщеря му и зет му, та вбеси пак дъртия. Нюкет пък се пъне, да посрещнели госта, Кязъм й вика, че те били гостите и истинският внук е Ферит. Кая се прави на психолог, щял да изкарва най-лошото от всеки.

# 138
А Сейран защо се разплака .. какво е казала на този?

# 139
Кая се прави на психолог, щял да изкарва най-лошото от всеки.

И успя в края Joy

# 140
Какво се случи с Орханнн 😂😂😂
Емре прав беше, че вече нищо няма да е същото в сезон 2 😂
Иначе Феро раздава юмруци.. ама Сейран като му вдигне ръка....🤣

SLAAAYYYYY 🔥🔥🔥🔥

# 141
Сейран е яла от кокошка крак🤦
За какво му каза на този за ръката на Ферит? Сега той дали ще й се нацупи🤦😂

# 142
  • Дъблин
МММММММ От фрагмана, мога да кажа само, че Сейро не каза нищо за ръката... За друго според ме е говорила... внука си добави това за ръката... а майка му и стана ужасно криво и ще го нахока яката!!!
Ще видите ! Тя няма да стои ей така....

А ОРХАН ме отвращаваааа!!!!! Самодоволно гадно прасе!

# 143
Сейран сподели, че Ферид скоро е излязъл от болница и ръката му е болна. Явно иска да го предпази от избухване, но Кая се възползва от казаното и го уязви. Гаден е като дядо си, но ще си го получи май.
Орхан май не си е изживял младостта. Всеки започва да е това, което не е бил преди.
Дядото ще разпилее семейството и накрая ще остане сам с прислугата.
Дано Ферид и Сейран се спасят от този ад. Иначе не ги виждам в това змииско гнездо как ще създадат семейство.

# 144
Другите сериали с някакъв смисъл......
И нашият сериал: как да възприема фрага сериозно с тези сцени 😂

# 145
Наистина не разбирам защо продължават да правят такива неуместни,размазани и нищо невиждащи снимкиии?????

Днес и аз лично ходих на сета в тази болница и искам да ви кажа, че нищо не се виждаше вътре през тъмните стъкла! Истинско чудо е, че момичето е успяло и толкова да снима. 😃

# 146
Ферит и Сейран защо не се отделят някъде да си живеят сами? То ни при Кязъм, ни при Дъртия ще са добре..

# 147
# 148
На мен този фраг не ми хареса много, много... Даже ми е трудно да обясня Grinning Не, че си правя генерални изводи от него, но не ми донесе никакво вълнение за предстоящия епизод.
Надявам се да не зациклим на повърхността.

# 149
  • София

Днес и аз лично ходих на сета в тази болница и искам да ви кажа, че нищо не се виждаше вътре през тъмните стъкла! Истинско чудо е, че момичето е успяло и толкова да снима. 😃

Успя ли да видиш някой от актьорите Simple Smile

Ами получихме си приказната серия, това беше Simple Smile
На мен ми стана жал за Сейран, но за съжаление обикновено човек така се учи да си мълчи.

Превода на български е автоматичен, но ще сваля серията за всеки случай и ще я добавя към папката с първи сезон.
Едит: Отказах се да я свалям, няма смисъл.

Спойлери
Скрит текст:
Тук май не видях снимки, но Орхан с тези дрехи са го снимали да се среща с Диджле. Там ще има някаква интрига.
След този фраг имам чувството, че спойлера за Султан ще е верен. Доста неприятно ще се развият действията.

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 09:01 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт