Запазвам линка и когато изгледам сериите, ще пиша. Иначе ви чета (без спойлерите все още, за да ми е интересно). Като изгледам сериите, ще изчета всичко от-до.
), която не ме остави да се занимавам с моите си неща. Трябваше да избирам, дали да я игнорирам и да си гледам серията или да се сбогувам завинаги с лаптопа, слушалките, блузата си, маратонките и два, три пръста евентуално 
, сипах чаша вино и щастлива че съм оцеляла седнах да гледам.
, имаше сцени, които ме разплакваха на секундата или ме караха да се смея от сърце. Въпреки, че диалога никога не ни е бил силата, имаше разговори, от които ме побиваха тръпки, които запомнях мигновено дума по дума. Това ми липсва за сега... и не мога да преценя, дали проблемът е в мен- аз ли очаквам твърде много или малко ми се дава предвид наложения стандарт от първи сезон?
преди да се включа. Сега се преборих само с 90
Някак имаше върху какво да се разсъждава, да се дебатира, нещо което да ни провокира и държи на нокти. Искам си го обратно 
, но ми е ужасно трудно да се примиря с това пропиляване на потенциал.
, и то на първото им возене с мотора
Е, много ми е скалъпено 

Много сладко играел и сега разбирала, че Мерт е голям фактор за успеха на Рибарчето.
Много сладко играел и сега разбирала, че Мерт е голям фактор за успеха на Рибарчето.
Препоръчани теми