"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 941
  • 853
  •   1
Отговори
# 150
Направи си кръвен тест с Прогестерон и ще разбереш.

# 151
Може би въпросът ми ще е адски глупав но,възможно ли е 10 дни след евентуално зачеване да се изпитва постоянна болка в гърдите и тежест.И когато ги натисна отвътре са все едно имам буци.Не е ли много рабо за някакви симптоми?Да уточня че аз преди цикъл не ме болят гърдите или и да е болят е съвсем леко ден два преди това,а ми е рано да ми идва.

Честно да ви кажа откакто правим опити за бебе имам всички симптоми. Аз също преди нямах изразени симптоми на ПМС, обаче откакто правим опити си имам  пробождания в яйчниците,гадене и болезнени гърди. Така, че не бих разчитала само на симптома с гърдите. Като бях бременна пък и двата пъти нямах симптоми и болки в гърдите и седмица след теста дойдоха всички симптоми накуп.

# 152
Здравейте, мами. Взех си ранен тест за бременност на Престо, защото съм нетърпелива.  На 12септ. до 16септ. бях в цикъл и по време на овулацията почнахме да правим опити за бебче, обаче теста днес беше отрицателен. Трябва да ми дойде на 11ти, но нямах търпение да го направя и малко се разочаровах. Възможно ли е теста да не е отчел чхг то, защото е рано? И двамата сме здрави, нямаме проблеми, на 22 г. сме и съм много обнадеждена, дано не остана разочарована. Иначе симптоми не знам дали имам или си внушавам, но от 3-4 дена съм страшно сънлива и изморена + че ми тръгна някакво течение, гъсто и бяло, няма мирис и не усещам дискомфорт. Стискайте палци…. Sweat

# 153
  • Melmak
Доколкото разбирам дори нямаш закъснение. Успокой се малко и изчакай. Според мен прекаляваш с бързането.

# 154
Трябва да изчакаш деня на цикъла иначе няма да ти отчете толкова рано. И аз бях така нетърпелива като теб изчаках после и направих тест 1 ден преди цикъл на Престо и се появи много бледа черта.

# 155
Здравейте, с изключително нередовен цикъл съм. Не мога да кажа кога ми е била овулацията понеже си меря температурата и си правя тестове за овулация според двете е на различни дати, но тази сутрин си направих тест който е с много бледа втора черта. Поиграх си на телефона за да може да се види по хубаво, на живо се вижда по добре и е розова. Според вас възможно ли е да е положителен?

# 156
Толкова рано само кръвен ще отчете . Изчакай си закъснение.

# 157
Да така е 😁 Ами по чхг ще са сигурни,че има бременност,а много бременни имат нисък прогестерон ,а никое АГ не препоръчва изследването му ...до 12г.с. аз сама си го изследвах и следях...
Страхотни сте момичета, утре сутринта ще пусна изследванията и после ще ги споделя тук. Чертата след 15 мин на втория тест стана много ясна.
Чертата ти не е изпарителна на 10000 процента. Розова черта е, нищо че е бледа. Розова си е. Пускай си тези неща, стискаме палци и мине ли 1000-2000 отивай на лекар
Здравейте момичета, мисля че е добър резултата. Реално днес е денят в който трябваше да ми дойде.
В неделя пак ще пусна. Какво мислите, прогестерон нужен ли е ?

# 158
Изглеждат добре нещата...пожелавам ти всичко да е наред до финал.. повтори чхг след 48 часа

# 159
Изглеждат добре нещата...пожелавам ти всичко да е наред до финал.. повтори чхг след 48 часа

Благодаря ти Надежда Simple Smile В неделя пак ще пусна.

# 160
Здравейте дами! Имам нужда от съвет.
Първи ден на посл. МЦ - 14.09.
Овулация - 26.09.
От както правим опити за бебче, цикълът ми се разбърка и вече от 2 месеца ми идва на 25 дни.
Бебеправихме още от последния ден на менструацията ми до онзи ден - през два дни. Вчера след обяд си направих един тест Престо и един Шуър Чек ( касета )
Бяха отрицателни. Остана ми още един Престо и го направих тази сутрин, но също беше отрицателен! Трябва да ми дойде на 10.10.т.е. имам още 3 дни до цикъл. Да приема ли, че не съм бременна и да си чакам цикъла? Аз вече нямам много надежда, че нещо се е случило! Моля за съвет и ако имате и вие такива случаи, в които после сте се оказали бременни - разкажете ! Благодаря предварително!

# 161
Andy, имаш още 3 дни, а много често положителни тестове има и на 3-4дни закъснение чак. Докато нямаш Ц, има надежда:)

# 162
Andy, имаш още 3 дни, а много често положителни тестове има и на 3-4дни закъснение чак. Докато нямаш Ц, има надежда:)
[/quote

Така е, но аз се разочаровах понеже Престо е с ниска чувствителност и може би, ако бях бременна щеше да отчете. Благодаря все пак!

# 163
Не е задължително. Пробвай друга марка.

# 164
Здравейте дами! Имам нужда от съвет.
Първи ден на посл. МЦ - 14.09.
Овулация - 26.09.
От както правим опити за бебче, цикълът ми се разбърка и вече от 2 месеца ми идва на 25 дни.
Бебеправихме още от последния ден на менструацията ми до онзи ден - през два дни. Вчера след обяд си направих един тест Престо и един Шуър Чек ( касета )
Бяха отрицателни. Остана ми още един Престо и го направих тази сутрин, но също беше отрицателен! Трябва да ми дойде на 10.10.т.е. имам още 3 дни до цикъл. Да приема ли, че не съм бременна и да си чакам цикъла? Аз вече нямам много надежда, че нещо се е случило! Моля за съвет и ако имате и вие такива случаи, в които после сте се оказали бременни - разкажете ! Благодаря предварително!
Докато няма цикъл има шанс. Пробвай белив про или си пусни кръвен(с кръвния ще си най-сигурна)

Общи условия

Активация на акаунт