"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 51 978
  • 853
  •   2
Отговори
# 195
Katerina2002   Пипнала си някакъв вирус,това не са симптоми за бременност!
При грип и др. здравословни проблеми менструацията настъпва по-късно,ако не ти е дошло до една седмица може да направиш друг тест.

# 196
Здравейте. Имам предписан Циклогест и Аспирин протект до тест. Овуалцията ми беше на 6-7.10 . Днес направих с първата урина Престо и лентичка Клиър. Тотално негативни. Според вас да спирам ли терапията,която е до Петък ,няма смисъл,явно пак няма бременност. 😥😥😥😥

# 197
Слушай си лекаря.

# 198
Руме пак бързаш с тестовете. Изчакай датата на цикъла за тест. Някои чак след закъснение имат положителен резултат. При теб са минали едва 9 дни от овулацията.

# 199
Благодаря ти

# 200
# 201
Здравейте извинявам се за тъпия въпрос та... Очаквам цикъла си на 21 имам ПМС и болка само в едната гърда. Та въпроса ми е имало ли е друга мама с подобен симптом и да е била бременна ако ли не да си търся друга причина за тази болка в едната гърда.. Отново се извинявам за тъпия въпрос

# 202
Ами имаш 3 дни до цикъл, направи един тест, ако искаш.
А иначе, това с едната гърда, зависимост от болката може и някой нерв да е.

# 203
Ами имаш 3 дни до цикъл, направи един тест, ако искаш.
А иначе, това с едната гърда, зависимост от болката може и някой нерв да е.
много ми се иска но с първата бременност на 2 дни закъснение имах едва видима чертичка сега ще изчакам малко повече тъй като поприниц и не сме правили засилени опити 😄

# 204
Здравейте. Овулацията ми беше на 7 Октовмри ,слагам глобули Циклогест. С първата урина днес Клиър Чойс тест , напълно отрицателен. Има ли смисъл да продължавам с глобулите? Според мен шанса за бременност клони към 0,но все пак да питам? Cry

# 205
  • София
Според мен е рано за тест.

# 206
Здравейте ! Искам да Ви помоля за мнение,направих си тест на 9 ден след овулация и се показа втора бледа чертичка,възможна ли е бременност?

# 207
Здравейте ! Искам да Ви помоля за мнение,направих си тест на 9 ден след овулация и се показа втора бледа чертичка,възможна ли е бременност?
Ако е излезнала в оказаното време ,да!
Пуснете кръвен за най сигурно.
Успех !

# 208
Nell33  Шуърчек показват бременност след закъснение на цикъл!
Имайте търпение,ако сте толкова нетърпелива си купете Clear test,установява ранна бременност.

# 209
Здравейте, вчера трябваше да ми дойде. Преди малко си направих тест за бременност и на 2-3 минута излезе бледа втора чертичка. Момичета, според вас положителен ли е или това е само изпарителна черта?

Общи условия

Активация на акаунт