"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 026
  • 853
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте
Този резултат на 3 дена закъснение дали е добре

Според мен е много добър резултат. Честито!

# 241
  • София
Щитовидните трябва да се коригират леко. Посети ендокринолог.

# 242
Sis987  Вероятно резултатът й е отрицателен,затова така мълчи,иначе точно поради тази причина не е хубаво да прибързваш с изследвания и съмнения за бременност.

Много си права. Първият месец , в който започнахме опитите имах много симптоми 1 седмица преди цикъл - болезнени гърди, отпадналост, сънливост, гадене през целия ден, придърпване ниско долу. И макар да знаех, че е рано за симптоми за бременност бях сигурна, че е станало. Направих тест 2 дни преди цикъл - отрицателен, след това кръвен - отрицателен. И от тогава си казах, че тестове ще правя само след евентуално закъснение на цикъла.

# 243
Според мен е добре да посетиш лекар. Това зацапване не трябва да се случва по средата на цикъла , а и беше доста , като количество.  Предната вечер правихте ли секс? Да не би да е раничка на шийката ?

# 244
Bibi85, не не сме правили секс, за първи път имам такова зацапване. Като цяло откакто започнахме да правим опити - цикъла ми се разбута.
Запазих още сутринта 2 часа - един за 31.10 и още един за 14.11, понеже не знам кога ще ми дойде, а това бяха най-ранните. Да видим какво ще излезе. Много благодаря!

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 13:58 от Sis987

# 245
Bibi85, не не сме правили секс, за първи път имам такова зацапване. Като цяло откакто започнахме да правим опити - цикъла ми се разбута.
Запазих още сутринта 2 часа - един за 31.10 и още един за 14.11, понеже не знам кога ще ми дойде, а това бяха най-ранните. Да видим какво ще излезе. Много благодаря!
А кръвният какво показа?

# 246
А кръвният какво показа?
По-малко от 0,1.

# 247
Здравейте ,момичета.Започвам с малко предистория.Със съпругът ми правим опити за бебче от месец април,след което цикъла ми тотално се разбута,но последните 3 са редовни.Ю ми дойде на 40-ти ден,след това ми продължи по-дълго(около 2 седмици)Ходих на преглед и казаха ,че всичко е наред.Вече спрях да се надявам ,че се е “случило” защото всеки път се натъжавам.Та,днес ми е 3-ти ден закъснение ,имам странно придърпване от време на време.Та,не знам някоя от вас имала ли е такива симптоми при бременност около датата на цикъла? Предните месеци си “преписвах” всевъзможни симптоми и вярвах ,че е станало чудото,но уви

# 248
  • София
Щом имаш 3 дни закъснение съвсем спокойно можеш да си направиш един пиклив тест.

# 249
Здравеите от 2 дни пия антибиотик дале ще е проблем при бебправенето

# 250
Здравеите от 2 дни пия антибиотик дале ще е проблем при бебправенето

Кой ден от цикъла ви е днес?

# 251
Здравейте
С положителни тестове съм
Нормално ли е в ранна бременност да ме реже долу ниско корема
Задавам този въпрос понеже говорих на лекар и каза,че е още рано да се види и се притеснявам

# 252
  • София
Често срещано е. И при мен беше така. Пих хапчета.
Консултирайте се с лекар какво да приемате за болката.

# 253
Нормално е, така бях и с двете бременности. Случва се, защото матката расте. Вече ако болките станат силни и нетърпими не е нормално.

# 254
Нормално е, така бях и с двете бременности. Случва се, защото матката расте. Вече ако болките станат силни и нетърпими не е нормално.

Ами то е на моменти не е нещо нетърпимо
Просто не знам дали е повод за притеснение или така трябва да е
Корема ми е подут а е още много рано
По принцип съм слаба но изведнъж корема ми се промени мисля че е рано чак за такива промени

Общи условия

Активация на акаунт