"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 62

• 52 070
  • 853
  •   1
Отговори
# 495
Да ти кажа аз също се бях нагласила, че ще бъде бавно заради поликистозата, но неочаквано след 3 месеца видях 2-те чертички.
Ако не се окаже бременност, те съветвам да говориш с Аг дали изобщо тест с лентички е верен при теб, защото моите лекари винаги са ми казвали, че е излишен в моята ситуация. Задължително виж за някакви добавки, които помагат за регулирането на цикъла и качеството на яйцеклетките.
Поликистозата често върви с инсулинова резистентност, така че ако не е изследвана и не взимаш мерки за нея също може да попречи при опитите.
Да четеш положителни истории и е доста по-добро решение от това да четеш истории с неуспешен край.

Благодаря за информацията! Много се надявам скоро да ги видя и аз 🤞

# 496
Имам позната с поликистозни яйчници,наскоро роди 3-то дете,така че горе главата!

# 497
Здравейте и от мен, за първи път пиша тук, но редовно чета. С ММ правим опити за бебе от август месец. Аз съм на 27 години, при хормонални изследвания лятото абсолютно всичко беше точно. Циклът ми идва редовно, но на 33-34 и 37-38 дни, 7дни кръвотечение, много рядко през годините ми е закъснявало и е идвал около 40тия ден. Обикновено усещам овулацията, защото ме боли и имам цервикална слуз. Август месец бях решила да правя тестове за О., мерене на Т. и тн.. обаче това постоянно мислене ме натовари и реших следващите месеци да не го мисля и каквото такова. Таа.. стигам и до кулминацията този месец. 😀 Последният ми МЦ беше от 2.11 до 8.11, правихме опити на 21.11, когато имах слуз и болки няколко дни и на 28.11, когато пак имах и слуз и болки.. което беше странно. Днес е 40тия ми ден от МЦ.. вчера имах болки като преди цикъл, супер ми е отпаднало и гърдите ме болят, но цикъл няма. Въпросът ми е според вас кога е добре да направя тест.. не искам да прибързвам, за да покаже реално? Възможно ли е тази болка от вчера да е била имплементация? и ако да кога да направя тест?

# 498
Няма невъзможни неща, ако нямате търпение пускайте кръвен. Иначе 10-12 дни след овулация трябва вече да отчете тест.
Здравейте и от мен, за първи път пиша тук, но редовно чета. С ММ правим опити за бебе от август месец. Аз съм на 27 години, при хормонални изследвания лятото абсолютно всичко беше точно. Циклът ми идва редовно, но на 33-34 и 37-38 дни, 7дни кръвотечение, много рядко през годините ми е закъснявало и е идвал около 40тия ден. Обикновено усещам овулацията, защото ме боли и имам цервикална слуз. Август месец бях решила да правя тестове за О., мерене на Т. и тн.. обаче това постоянно мислене ме натовари и реших следващите месеци да не го мисля и каквото такова. Таа.. стигам и до кулминацията този месец. 😀 Последният ми МЦ беше от 2.11 до 8.11, правихме опити на 21.11, когато имах слуз и болки няколко дни и на 28.11, когато пак имах и слуз и болки.. което беше странно. Днес е 40тия ми ден от МЦ.. вчера имах болки като преди цикъл, супер ми е отпаднало и гърдите ме болят, но цикъл няма. Въпросът ми е според вас кога е добре да направя тест.. не искам да прибързвам, за да покаже реално? Възможно ли е тази болка от вчера да е била имплементация? и ако да кога да направя тест?

# 499
  • София

При закъснение е нормално да направиш тест, моя отчете от ден 1, но при всеки е различно и зависи и от доста субективни фактори. И да се вглеждаш за симптоми най-много да се навиеш. Иди си купи един тест и виж какво ще излезе.

# 500
ей сега направих един sure check  касетка, отрицателен, явно просто ми закъснява. 😒Много благодаря за помощта 🍀

При закъснение е нормално да направиш тест, моя отчете от ден 1, но при всеки е различно и зависи и от доста субективни фактори. И да се вглеждаш за симптоми най-много да се навиеш. Иди си купи един тест и виж какво ще излезе.

# 501
Здравейте отново, дано не досадя с моите въпроси, но още не е дошла датата ми за менструация. Бях писала за спазмите ниско в корема 6 дни след овулация, вече ги няма, но оттогава съм с ужасно главоболие. Като стана от леглото и веднага ме заболява главата, като хапна и легна ми поминава, но за кратко. Запаля ли цигара отново ме заболява. Гърдите ме боляха откъм подмишниците като мускулна треска, но сега ги усещам само като концентрирани топки (не знам как да се изразя) иначе са по-скоро нежни и безболезнени.
Другото, което ми прави впечатление е, че винаги преди менструация започва едно къркорене ниско долу (като че ли го усещам в матката) и след известно време ми идва менструацията. Сега усетих съвсем за кратко и леко подобно къркорене, което засега отмина.
Чувствам се толкова зле, че ми се налагаше да пътувам и после да работя, носе притесних да шофирам с това главоболие и отложих всички ангажименти за днес.
Въпросът ми е някоя мацка чувства ли подобно "къркорене" и то сигурен знак ли е при нея,че менструацията е напът? А и сякаш такова главоболие не съм усещала преди, макар че съм със силно изразен ПМС по принцип...

# 502
Привет Simple Smile и аз да се включа с един въпрос. Днес,  6 дни преди М си направих от нетърпение един тест Престо (уж нали били най-ранно показващи). На 5тата минута се показа нещо, което беше като бледа размазана втора черта точно на мястото на тест линията. Само, че не мога да кажа че беше точно черта... прилагам снимка. След 30тата - 40тата мин от теста изчезна.
Знам, че е много рано, но възможно ли е да е отчело нещо?
Иначе имам странни за мен усещания - придърпване и спазми в областта на матката, в неделя едно - две пробождания , зверски ме боли глава... спи ми се много, но това не е нехарактерно 😁

# 503
На мен ми изглежда отрицателен, а и 6 дни преди цикъл не съм сигурна, че уринарен ще покаже. Кога е била О?

# 504
На мен ми изглежда отрицателен, а и 6 дни преди цикъл не съм сигурна, че уринарен ще покаже. Кога е била О?

О беше на 5.12. То и аз не вярвам на толкова ранен резултат, но за пръв път ми се случва това. Миналия месец си бяха пределно ясни резултатите 😁

# 505
  • София
Напълно възможно е да е положителен!

# 506
Здравейте по-горе писах че последният ми цикъл беше на 15.11, и след това бях в оваолационен период в който правихме опити за бебче, днес е първи ден от закъснение на М. Дали е удачно да направя тест. Страх ме е да не се разочаровам..

# 507
  • София
Не си прави, щом те е страх.

# 508

Въпросът ми е дали е удачно днес да си направя в смисъл ще отчете ли вярно или трябва да изчакам още за да е сигурно.

# 509
  • София

Въпросът ми е дали е удачно днес да си направя в смисъл ще отчете ли вярно или трябва да изчакам още за да е сигурно.

Ако е първи ден от закъснението, би трябвало да покаже. Вземи тест с чувствителност 10, успех!

Общи условия

Активация на акаунт