Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои препоръчани телевизионни предавания с фокус върху романтиката в офиса?
Кои са някои от най-популярните корейски сериали, според форума?
Кои са някои от най-добрите корейски медицински сериали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои препоръчани телевизионни предавания с фокус върху романтиката в офиса?
-
Кои са някои от най-популярните корейски сериали, според форума?
-
Кои са някои от най-добрите корейски медицински сериали?
Форумът препоръчва „Добрият лекар“ и „Hospital Playlist“ като едни от най-добрите корейски медицински сериали. „Добрият лекар“ е похвален за актьорския си състав и успешния си преход към турската и американската версия, докато "Hospital Playlist" е описан като сериал без големи драми, с хумор и трогателни моменти.
-
Кои са някои от най-популярните тайвански сериали, според участниците във форума?
-
Кои са някои от най-популярните турски сериали според форума?
Аз се отказах вече да си търся друг любимец, скоро никой няма да измести Тантай Дзин от първото място, ама да не говоря много - като изгледам Lost you forever пак ще си говорим. (Защото така си мислех и като бях изгледала Moon Lovers). Изобщо, на мен ми дайте лоши, които всъщост са добри или поне се научават да са такива.

На мен така ми беше скучен гг от Ashes of Love - едно, че не ми харесваше чисто визуално, едно, че ми беше много скучен и дразнещ. И като се сложи, че направо очите и ушите ми изтекоха по лицето и гласа на Лео Луо... никакъв шанс нямах да харесам историята на главните герои. Лошото е, че там и Zi Yang ми пилеше на нервите откъм игра, и в Lost you forever все още така ми действа, ама си чакам Демона.