Здравейте ! Не можах да намеря скорошна тема по проблема, така че реших да създам нова. Та проблемът ми е, че след направен рентген на шията се установи изгладена шийна лордоза и лека форма на кифоза. (На 24 години съм.) Симптомите ми започнаха преди година със силен световъртеж, получавах кризи. Също така имах силно схващане на врата, шум в ушите и главоболие. Посетих 2 пъти невролог , който потвърди диагнозата и след направен доплер се установи и намалено оросяване. Правена е томография на ушите, всичко е наред. Каза ми, че и вестибуларният апарат е добре.След това са  ми изписвани хапчета за схващането и световъртежа( етористад, сибелиум, съдоразширяващо-агапурин) , също и упражнения. Симптомите отшумяват, но само за определен период от време.. След цялото това време не ми каза за ЯМР или скенер на глава, притеснявам се , че причината може да е друга. Скоро ми предстои преглед и при друг невролог. Моля ако някой се е сблъсквал със същият проблем да сподели мнение. Възможно ли е наистина всички тези симптоми да са свързани с шийният дял? ( шум в ушите, замаяност, световъртеж в определена позиция)
Здравейте с същия проблем съм , много ме мъчи тази замаяност , вие успяхте ли да се справите ?