💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 502
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 960
Единсвеното логично е да се прати Виктория - нова е , не е силна, хлъзгава и има грошове. Никаква полза от нея нямат. Васил е силен, а и не вярвам Дени да му причини този плаж наново.

# 961
Единсвеното логично е да се прати Виктория - нова е , не е силна, хлъзгава и има грошове. Никаква полза от нея нямат. Васил е силен, а и не вярвам Дени да му причини този плаж наново.
Дени ще направи каквото и каже маман

# 962
Леля Злобила все едно с олио се е намазала.

# 963
Васил ревна като видя Денислава. Тези хора са привързани силно един към друг. Ако го изпрати него на реката, ще е абсолютно вероломство! Не го вярвам.

# 964
  • Другата България
Вики няма ли да е с имунитет?

# 965
  • Някъде в Матрицата
Хайде, "четящите по промота" кажете, кой отиде на камъняка? Споменаха Мастагарков, значи не е той.
Никол ли напуска? Това си е изненада.
...

Не се знае. Вече има 2 гласа. Изказах предположение, че ще си ходи, ако семейството там  ѝ подари още 2.

# 966
  • София
Васил ревна като видя Денислава. Тези хора са привързани силно един към друг. Ако го изпрати него на реката, ще е абсолютно вероломство! Не го вярвам.

И аз не го вярвам. Наистина най-логично е да пратят Вики, съгласна съм с mushama.

# 967
Продукцията от екипи ли пестят, че новодошлите са си със старите екипи?!
Амазонките са най-шарени с жълти, червени и сини, като дойде Р.Радев ще имат и лилав. Направо модно ревю ще си спретнат на арената.
Баси излагацията, майнааа. Scream
Най-рейтинговото предаване в ефира спестяват жълти стотинки от екипи. Сигурно с една стотна от само една реклама от само един от рекламните блокове на даден епизод могат да се купят по дузина екипи на всеки един от участниците.
Хубава работа, ма сиганска работа, пардон тупаревска работа. Trollface
Няма такъв смях! Nerd

# 968
Дениславо, ма, що така изпадаш във влияния! Оня сезон на Един за друг мъкна един мухльо, сега  пак ще се подведеш по чужд акъл, майчин!

# 969
  • София
А, не! Как така да слагат други екипчИТа?! Гатю рекна, че е гладиатор, а не Амазонка и жълт екип няма да турне!!! Да сА знай!

# 970
Този път промото беше майсторски направено. Браво! Аз лично поне на терен не видях никъде Васил, Мартин, Благо и Вики - главните заподозрени.
Най-логично е да е Вики - няма голяма стойност за племето, не са емоционално обвързани с нея, а и Вили усети, че е хитруша и реално е по-възможно да играе с мъжете, отколкото да се присъедини към женска коалиция. Дени съм сигурна, че не би пратила Васил там обратно.

# 971
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Да тази година мизерията удря тавана. То бива, бива, но поне им дайте еднакви екипи и купете по-читав инвентар и обезопасявяне, смешници.

# 972
Стана ми интересно кой ще саботира при Старейшините утре ??!?!?!
Това с омешаните екипи е грозно от страна на продукция . Много ще е зле ако та така до обединяването на племената …

# 973

Дени не харесва Васил от ден едно,и съм почти сигурна, че ще избере него.

# 974
То да беше спестяване от екипи..
От всичко се пести на гърба на участниците,за да има повече печалба в джобчето на продуцентите.
Сякаш ще са на минус от проекта ако купят едни хубави екипи, маратонки, подобрят елементите в игрите... Срамота!
Аз никога не бих се записала да участвам дори да имах физическите възможности. Да им правя шоуто,да им пълня джобовете,а аз в най-големите мъки и мизерии.Нема да стане.

Дени ми е симпатична,но покрай майка си,може да си променя мнението.
И разбира се,Виолета я подсилиха както си могат.
Със сигурност няма да е манекенчето.Или Васил(Дени не му е фенка) или Моника (маман не я харесва). Мартин е друга опция ,но не ми се вярва.

Румен и Дени сцената беше красива. Споделените мъки винаги сплотяват хората.

Общи условия

Активация на акаунт