💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 133 342
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Другата България
Казваш, не само по делата им ще ги познаете....Blush
Аз съм изумена от думите на Виолета, за Момчил, които писахте, че е казала.
Това във връзка с поста ти. Добре де, като ги говорят тези неща, не се ли сещат, че зрителят трябва поне нещиЧКО от казаното да е видял? Ако визира номинацията на Моника и на нейната особа, то всички мъже гласуваха по този начин. Просто от самото начало тя си нарочи това момче, първо беше с аргумента “АЗ“, сега това отстъпи на “мрази жените“. И сякаш за да я опровергаят, или пък да подсилят казаното, продуцентИти го пращат да спасява жени.....неочаквано добра комбинация.
Та да видим как капитанът ще ги поведе, амазончовците.  Дано ги облекат поне с еднакви екипи, че така ще стане карамбол на Палмс Бет Арена /мен пък това ме докарва до /. Егасимус арената, треволяк и камънак.

# 1 051
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:
Аааа, исках реч "давам път на младите". Сега Никол с тия 2 гласа плюс гласовете на татко и дъщеричка (ако решат) може да си хване пътя.
Да! Силни емоции покрай Денислава и Румен, но мен ме е най-яд, че Вальо и лигавото Ленче ще останат, а Никол ще напусне.
Яд ви е за Никол? 😀

По принцип не, но в конкретния случай да. И по скоро отново е по оста играчи-продукция.
Добре вървеше Никол по трасето, до момента в който и нейната люлка от АлиЕкспрес отказа да функционира правилно. Играчите трябва да си оправят съоръженията? Изобщо не е ок и то особено тези хора, с обелените от слънцето кожи и побелелите устни, които не стига че гладът им е свалил силите, ами хайде да ги завъртим незнамколкосипъти, съвсем да се ошантавят. Вярно е, че и други имаха проблеми с люлките си, така че това не е основният фактор за последното място на Никол, но отново ще повторя - играчите не трябва да си поправят съоръженията по време на игра. Те не са за това там. Да ги бяха наели като сценични работници. То това е една от черешките на тортата на немърливостта на тези, подготвящи игрите.
А ако трява да избирам кой да си ходи, предпочитам таткото с най-хубавото гардже, честно и с морал, и достойнство да напуснат този плаж.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 09:30 от Ph0enix

# 1 052
Благодаря, ще погледна 3ти и 4ти. Търся някой с повече интриги и обрати. Съспенс да има Grinning

# 1 053
  • До морето
Ако Виолета брои мяукащото Вики за потенциален съюзник и не я прати при Изгубените, ще направи жестока грешка. Спомнете си какво каза Виктория във визитката си - че влиза да играе с мъжете. Стратегията й беше да намери един или двама пичуи дето да я избутат напред. Тя и затова беше като препикано мушкато като разбра, че е в изцяло женско племе. Сега въобще не вярвам да се коалира с жени.

И по принцип трябва да ти доста тъп да влезеш в коалиция с майка и дъщеря или с двама братя. Ясно е, че ти винаги си третият там, няма шанс да избуташ някой. Веднага Елвиса, Мастагарков и Моника трябваше да се обединят на този принцип в твърда коалиция и при евентуално разместване да придърпват нови с този довод.

# 1 054
  • Другата България
Това предложение е дадено на продукцията за следващ пъзел, когато трябва да спечели “правилния“ играч.
Подкрепям.

И наистина Денислава започва да реди с наполовина вече нареден пъзел.
Сега видях снимка, върнах си и момента по ТВ.
Видях и промото, и май ми се стори, че мернах .....Моника???
Но продължавам да смятам, че ще е тя при изгубените, иначе трябва да е Васко. Все още смятам, че Вики ще е с имунитет. Иначе вече става....интересно. Горкото сладко Вики.....

# 1 055
  • Буркина Фасо
По принцип не, но в конкретния случай да. И по скоро отново е по оста играчи-продукция.
Добре вървеше Никол по трасето, до момента в който и нейната люлка от АлиЕкспрес отказа да функционира правилно. Играчите трябва да си оправят съоръженията? Изобщо не е ок и то особено тези хора, с обелените от слънцето кожи и побелелите устни, които не стига че гладът им е свалил силите, ами хайде да ги завъртим незнамколкосипъти, съвсем да се ошантавят. Вярно е, че и други имаха проблеми с люлките си, така че това не е основният фактор за последното място на Никол, но отново ще повторя - играчите не трябва да си поправят съоръженията по време на игра. Те не са за това там. Да ги бяха наели като сценични работници. То това е една от черешките на тортата на немърливостта на тези, подготвящи игрите.
А ако трява да избирам кой да си ходи, предпочитам таткото с най-хубавото гардже, честно и с морал, и достойнство да напуснат този плаж.
те не са повредени, за да се налага сценичните работници да отстраняват повредата. на някоя игра ако въже се завърже на възел играча си го оправя. и тук е така.  един се сети как да повдигне въжето за да не се влачи по земята и нямаше проблем.

# 1 056
Това предложение е дадено на продукцията за следващ пъзел, когато трябва да спечели “правилния“ играч.
Подкрепям.

И наистина Денислава започва да реди с наполовина вече нареден пъзел.
Сега видях снимка, върнах си и момента по ТВ.
Видях и промото, и май ми се стори, че мернах .....Моника???
Но продължавам да смятам, че ще е тя при изгубените, иначе трябва да е Васко. Все още смятам, че Вики ще е с имунитет. Иначе вече става....интересно. Горкото сладко Вики.....

И аз със сигурност видях Моника и Дунев. Ако е Викито ще е много кофти, тя тъкмо се зарадва на малко човешки условия и да я пратят в още по-голям ад и от реката, направо ще и се смачка психиката..

# 1 057
Значи какво казахме - Катето водеща, а Паскалева - играч. И си представям след битката  Катя казва:
- Ралица, ти си с най-голям опит, участвала си в най-много игри на волята, влезе с голямата кошница, със заявка за силен участник. Какво се случи днес, Ралица?  Беше победена от Ана-Мария!
Можеш ли да ни обясниш защо се обърка на пъзела. Дали не се пренави?   Дивата река те очаква!

# 1 058
Вальо към щерката: Миличка, ще излезеш с най-чистия образ от предаването, сила и чест.
Щерката: Ма*** ти да е**, мръсна люлка. 😃
JoyJoyJoy
Тези две изречения много добре описват щерката и баща й. JoyJoyJoy

Стрина Виолета ще стане още по-дразнеща с подкрепата на дъщеря си. Кофти човек е, но интересен тв образ.

# 1 059
От вчера се чудя на участниците, които не се подготвят за състезанието в което влизат. Хем ми беше тъжно за момчетата от изгубените, хем не мога да не им се ядосвам как приключват играта си до пъзела. Предната им изтощителна битка за влизане в играта по същия начин окапаха. Аз ако се подготвях щях да минавам халки, после да плувам и да редя пъзел и то в този ред, за да съм сигурна че ще имам сили да стигна до пъзела и ще успея да си събера мозъка след физическата част. Не е казано да си страшен пъзелист, но трябва да познаваш видовете пъзели и реденето им.

# 1 060
Ама много бързо изгонихте Никол.Как ги сметнахте гласовете не знам.Коалицията имат 4 гласа. Валентин и Елена имат два гласа и другите два наказателни които има Никол стават 4 на 4 .Чудно ми е как ще се реши кой да си тръгне.

# 1 061
  • София
На съвета гласува и човекът,пратен в изгнание от Дени.

# 1 062
Относно кого ще пратят в Чистилището Вили и щерка съм убедена, че няма да е мъж. Може да иска женска коалиция, но нито има доверие във Вики, нито ще видят покой от номинации ако изпрати мъж и отслаби племето.

# 1 063
На съвета гласува и човекът,пратен в изгнание от Дени.
Ясно .Това съвсем съм го забравила.Благодаря.🙂

# 1 064
Ако досега мрънкате за грешки и нагласени битки, то четвъртък вечер не знам и аз какво ще говорите. Grinning

Предполагам, че са се постарали и монтажът ще замаскира нещата.Grinning
Ама на нас ни е пределно ясно, че ИВ е едно игрално поле, в четирите края на което има групи пешки, наречени "племе на...", а Догоденко и Нагласяев местят пешките по полето. 🤪🤣

И не, не вярвам монтажът да замаскира сценария, досега не е успявал. 😁

Последна редакция: ср, 20 сеп 2023, 10:41 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт