💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 3 (18.09 - 25.09)

• 132 784
  • 3 110
  •   1
Отговори
# 3 000
Да сложиш Веселина на едно ниво с Теодора и Калоян като “статисти“.....неочаквано /не/ добра комбинация.
Той и Добрин беше статист, пък накрая си тръгна с 200к.
Близначките какво са освен статисти ( и Калоянчо) - в разговори не участват, 2 думи на кръст не казват, синхрони нямат, не са интересни, мумии, с такива предаването няма гледаемост - в такъв смисъл статисти. Веселина ще я запомня с излизането си от шоуто и с това, че е 10 пъти по слаба физически от сестра си.
Близначката е доста силна и се представя отлично в игрите, не мрънка и стоически понася тежките условия на реката. А статистка я прави формата, защото такава роля са й избрали и не дават нито един синхрон с нея.
Те така! Продукцията коли и беси. Те решават кой кога  и какво!
 Едни ги използват за фон, а други ни продънват ушите с глупостите, които плещят по синхроните.
Близначката може да е интересна, но няма начин как да го разберем. От това което виждаме разбрахме, че е добре тренирана и силна не само физически, но и психически и дотам.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 20:13 от sineva 1

# 3 001
  • София
Относно близначката Веселина, имам сигурно инфо защо са я зачеркнали и не ни беше показана нито веднъж.
На синхроните се е възмущавала от безумните условия на Чистилището и е обвинявала продуцентите, че ги съсипват и т.н. Била е доста остра към продукцията. За това и я няма по подкасти. Има забрана и не може да се появи никъде.
За Теодора обаче не знам защо е това затъмнение. Доколкото знам не е говорила такива неща. Но ако познаем, че ще стане капитан (поне повечето от нас така бяха писали, включително и аз) искат, не искат няма как да не ни я покажат как говори.
Досега не си спомням в предните сезони да е имало такъв персонаж. След 3 седмици в ефир, да не сме видели или чули нищо от него.
п.п. В смисъл ние сме видели много как се справя с всички, ама друго имах предвид. Бе, разбрахте ме. 😀

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 20:35 от Diavolo

# 3 002
  • Другата България
Заради сестра й явно.
Там или мълчиш, или гориш.

# 3 003
Брей тези продуценти вездесъщи, чак и подкастите държат под контрол и само с тяхно разрешение може да се участва?!  Scream Каква е тази мания за контрол над участниците вътре, че и вън от предаването?! Писах, че сценария е плод на болната им фантазия, но дори не съм подозирала колко съм близко до истината. Това наистина не е нормално и граничи с патология.
В потрес съм!
Значи със сигурност няма начин да видим отново такива свободолюбиви личности, като Ники майонезата и Юлиян. Те не биха приели подобен контрол и заповеди.

п.п. Колко тъжно?! Баси държавата, в която живеем, всичко е скапано и манипулирано. Дори някакво смешно шоу и то се опитва да контролира и манипулира. Плаче ми се, честно!

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:45 от sineva 1

# 3 004
  • Sofia
Ей, че удобно.. Това, че си си дал Д-то под наем влизайки във формата не значи, че някакви си там, било те и продуценти имат правото да издевателстват върху теб! Браво на Веселина! Така се прави и действа срещу самозабравили се!

# 3 005
Относно близначката Веселина, имам сигурно инфо защо са я зачеркнали и не ни беше показана нито веднъж.
На синхроните се е възмущавала от безумните условия на Чистилището и е обвинявала продуцентите, че ги съсипват и т.н. Била е доста остра към продукцията. За това и я няма по подкасти. Има забрана и не може да се появи никъде.
За Теодора обаче не знам защо е това затъмнение. Доколкото знам не е говорила такива неща. Но ако познаем, че ще стане капитан (поне повечето от нас така бяха писали, включително и аз) искат, не искат няма как да не ни я покажат как говори.
Досега не си спомням в предните сезони да е имало такъв персонаж. След 3 седмици в ефир, да не сме видели или чули нищо от него.
Не съм съгласна, че Веселина не може да се появи никъде, защото вече гледах някакво нейно интервю с някакви безумни пиперливи въпроси Grinning

# 3 006
  • София
Е, това е от официалния им канал във ВиБокс. Там те имат пълен контрол над ситуацията.
Изключвам Нова като медия от картинката.

Прогнозите си за капитани вече ги направих (Теди, Ники и Вили).
Сега да стрелям напред. Този сезон доста познавам, но имам и някои сериозни издънки. Как си требе, от всичко по нещо. 😀

Битка за територия:
Най-накрая бленувана резиденция за Амазонките. Нека ги видим тези красавици, изкъпани, нахранени и с хубавите си дрешки. Гладиаторите пак ще са с мотиките в ръка, а Старейшините ще са на дивата река, където Вили ще изпъди всички комари в радиус от 5 км. 🙂

Според мен във вторник ще има изненадка. Директна елиминация на капитанската! Но с прогноза не се наемам, докато все пак не видя истинските капитани. Но ако са тези за които съм писал, то Теди (дано не) или Ники са аут!

Номинационните пак още е рано, но де да знам и аз. Хайде. Значи, Старейшините 100% ще са на единия съвет, в момента са доста отслабени. Кои ще са на другия? Мхмхм, хайде амазонките. Тази дълга победна серия би трябвало все пак да спре някога, а и резиденцията ще ги държи щастливи.

В края на седмицата ще си замине Старейшина! Ама това разбира се е твърде ранна и екстравагантна прогноза, която мога да си променя в хода на седмицата.

Не вярвам Елвиса да се задържи твърде дълго на мизерията, така че сигурно ще му измислят някакво бързо завръщане, за да погне Вили. Дано само не е за сметка на супер способните там момчета дето 1 месец ги гаврят.
Така че напук на продукцията прогнозирам, че цели двама 'изгубеняци' ще влязат в играта и това ще са ясния Елвис и Михаил Кръстев! Откога го чакам и не само аз разбира се. Същото е и за Румен Радев ама май няма как цели трима да влязат. Дали? Защо пък не...
Като цяло според мен закопаха тези супер способни атлети. И Мишо и Румен, а и Ники също можеха да покажат много на арените и да направят сезона още по-интересен и оспорван откъм състезателен елемент. Там нещата куцат този сезон, игрово. Иначе като запомнящи се моменти и драми, то си ги има в изобилие.

# 3 007
Не съм съгласна, че Веселина не може да се появи никъде, защото вече гледах някакво нейно интервю с някакви безумни пиперливи въпроси Grinning
Е те не могат да контролират всички, не са Гестапо и ние не сме тоталитарна държава все пак. Предполагам, че Дяволо има предвид подкастите свързани с формата, дело на бивши участници, които са много следени, защото се вадят много неща от кухнята, предвид че са направени от хора свързани с формата.

# 3 008
  • София
Точно.

# 3 009
Че продуцентите са едни "китки", то е ясно, но не разбирам и някои участници. Това не е първи сезон на предаването, за да кажеш, че никой не знае какви ще са условията на живот. Толкова ли не знаят от бившите участници как се живее на реката? Още повече повечето са спортисти и се познават. Или и те са си мислели, че всичко е запред камерите, а иначе спят и се хранят на хотел. Честно казано несериозно е да са изненадани.

# 3 010
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз Гатьо никога не съм го "мразила",напротив - че е селчо,е селчо, че не е от най-умните,не е,но има и човечност в него и това,което страшно много ми допада у хората е колко лоялни могат да бъдат.
Бил Гладиатор и такъв щял да си умре.Може всички да го плюят,амазонките 100 пъти по-добре да се отнасят с него,но той си оставя верен на аверчетата.

Момчи има сериозна приятелка,доколкото разбирам са заедно от деца. (това по повод,че може да се хареса с Вики)
Добрин победи,само защото продукцията така иска.  На финалната битка,и трите пъти Юли е печелил трасето,но явно нещо е станало между него и продукцията и са обявили вот на зрители(което може лесно да бъде манипулирано),само и само да дадат парите на по-малкото зло.
Въпреки 200 бона в джоба,Добрин също плюе по продукцията.Явно много мръсни номера остават скрити за нас,зрителите.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 21:00 от Adoralova

# 3 011
И аз! Ако е същото. С кого щяла да преспи, кого щяла да убие?!?!  и т.н.  То май ще го правят цяла серия защото мисля че и друг мярнах освен нея, дали не беше Туньо?
Простотии!

# 3 012
Брей тези продуценти вездесъщи, чак и подкастите държат под контрол и само с тяхно разрешение може да се участва?!  Scream Каква е тази мания за контрол над участниците вътре, че и вън от предаването?! Писах, че сценария е плод на болната им фантазия, но дори не съм подозирала колко съм близко до истината. Това наистина не е нормално и граничи с патология.
В потрес съм!
Значи със сигурност няма начина да видим отново такива свободолюбиви личности, като Ники майонезата и Юлиян. Те не биха приели подобен контрол и заповеди.

п.п. Колко тъжно?! Баси държавата, в която живеем, всичко е скапано и манипулирано. Дори някакво смешно шоу и то се опитва да контролира и манипулира. Плаче ми се, честно!
И аз! Ако е същото. С кого щяла да преспи, кого щяла да убие?!?!  и т.н.  То май ще го правят цяла серия защото мисля че и друг мярнах освен нея, дали не беше Туньо?
Простотии!
Като видиш  договора им няма да говориш така.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 3 013
Васко беше.

# 3 014
Веселина беше заприличала наистина на признак на острова, толкова болнава и заслабнала беше на съвета, на който я изгониха.

В същото време Никол и Елена не изглеждат и грам да са свалили за още по-дълго висене от нея там, все едно тях допълнително тайно си ги захранват всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт