Седмокласници 2023-2024 - Тема 2

• 39 311
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ние тази година сме я писали нулева откъм пътувания в чужбина. Евентуално между Коледа и Нова година може би ще организирам нещо.

Иначе всичките ни пътувания се планират отрано спрямо почивните дни и ваканциите.

За ските много ми се иска да го запиша на лагер, обаче това означава да пропусне уроци и не знам какво ще измисля.

# 166
  • София, ж.к. Стрелбище
Голяма драма е със семейните почивки, засега съм решила да имаме едно "бягство" преди Коледа за 3 дни и ..нищо друго. Евентуално нещо около Великден

# 167
Ние пък сме сме си запазили 10 дни в Индонезия от преди Коледа и до след Нова Година. Ако ще там да решава задачи и пише тестове. Всички сме хора и докато сме здрави и можем да си го позволим, не мисля да отлагаме тези възможности.

# 168
  • София
Радвам се на всички които могат да планират. Моята щерка много се разсейва, ама много. То кучето да е в стаята й не може да се съсредоточи, все го гали и го лигави... абе ужас. Cold Sweat
Отделно аз няма да мога да почивам никъде, ако знам че има да пише после 2 ни домашни и няма и да мога да я накарам. Абе при добра дисциплина и организация може, но ние не сме от тези....  освен инцидентно нещо да измислим за по 2-3 дни около празници и това ще бъде

# 169
Моят син също доста се глези с кучето Simple Smile. Абе досега не си играеха толкова 😂. Напоследък - то обич, то игра 😊.

# 170
  • Sofia
Скоро ще започне и по-често да им се ходи до WC Laughing Ако имат малко братче или сестриче, и с него ще играят повече Wink
Моята девойка пък спи след училище. Тогава не я тормозя за нищо и тя се отплесва в спането.

# 171
  • Варна
Ние трите почивни дни забегнахме, малко на СПА. Естествено взехме и домашните по математика с нас. Е, целият хотел в 12 през нощта сигурно ме чу как обяснявам Simple Smile

# 172
  • София
Ние трите почивни дни забегнахме, малко на СПА. Естествено взехме и домашните по математика с нас. Е, целият хотел в 12 през нощта сигурно ме чу как обяснявам Simple Smile
същите изпълнения ще са при нас  Grinning

# 173
  • София
Нас ни слушат също. Аз съм гръмогласна. Особено по математика. Съседите ми казаха, че те са разбрали как се решава задачата, която се опитвах да обясня. Отговорих, че е важно все някой да я е разбрал. Нещо не ми издържат нервите вече. По-умерена бях навремето. Явно трябва да се пенсионирам.

# 174
А за съжаление е само втора седмица🤦😂

# 175
Моята не се справя с математиката. На мен се е метнала. Каквото научи с учителката - това. Ще залагаме повече на БЕЛ и рисуване, макар и възможностите да са много по-малко.
Има ли други с нестандартни решения?

# 176
  • София
мартеа, и моята не се справя с математиката, не се е метнала на мен. Да рисува също не може, залагането на БЕЛ ще е уау. Стандартно се обръщам към розмарина Confused

# 177
  • София
Чакай сега, дай да не бъркаме нещага. Розмаринът е за децата, за нас - бЕлото.

# 178
Така, така, ами това с розмарина го бях забравила. Какво беше - за концентрация ли? Като седне да си пише домашното по математика, си пуска дифузер с лавандула и пали ароматни свещи. Да взема да предложа масло от розмарин? Сериозно питам.

# 179
  • София
Казват, че маслото от розмарин стимулирало умствената дейност.

Общи условия

Активация на акаунт