Седмокласници 2023-2024 - Тема 2

• 39 322
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
И при нас положението е лежерно-никаква концентрация и мотивация.Дано след оценките от входните се стресне малко,защото предполагам ще са катастрофални.След вчерашнота входно по география,като ми каза какво е писала-еми не се сдържах ,сипах си едно питие вечерта.А не съм любителка на алкохола.Викам си вече-каквото ,такова -само да са здрави децата.

# 196
Е щом не ви се е случвало на въпрос :" Кой е владетелят на изображението?" и  отговорът да е една стрелка  към картинката и написано :"Този" Simple Smile ..( реална ситуация от 5 клас) Не знаех да се смея ли, да плача ли. Добре че само учителката и аз имахме достъп до това контролно, защото щеше да е много популярно в мрежата.. Като цяло по история е много зле...Много.. Не е да не учи, но следващия път почти нищо не помни.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 15:53 от FBID10156259284633594

# 197
  • София
Щерката вчера след училище имала да помага на баща си по двора да ремонтират поливната система. Той я викнал да му помага, което едва ли е така... Grinning Баща й и кучето много й пречат да си пише домашните, защото все я разсейват.. Тя следобяд уж трябва да си е в стаята, ама баща й е хоум офис и се мотае из къщи, чак да я разсейва и ползва за ремонти не вярвам. Ама това са й оправданията, само и само да не пише домашни, даже и поливна система за трева ще ремонтира, за пръв път в живота си... Grinning Joy Много е заета Grinning

# 198
  • София
Ама това са й оправданията, само и само да не пише домашни, даже и поливна система за трева ще ремонтира, за пръв път в живота си... Grinning Joy Много е заета Grinning
Голямата се научи да плете само и само да не чете книги през лятото. А пък как готви преди класни...

Отново - подготовка за входно по музика. Музика, хора! Физиката и матемтиката за днес - спомнял си от миналата година. Е как не можаха така да му вземат страха по нещо, различно от музика. Още се опитвам да осмисля.

# 199
  • София
Joy Joy Оооо плетки ли?... имаме купища плетени неща във всеки цвят. Пуловери, шалове, шапки , чанти за цялата рода. Кучето има набор от жилетки и плетена рокля, шапки с дупки за уши за всяка рокля ... Цяла ракла с прежди има в стаята й, целия 6-сти клас ги плете , цяло лято също плете и все бърза за някой подарък/рожден ден ..
Само и само да не я занимавам с нищо друго

# 200
Каква е тайната  за розмарина? Пропуснала съм обсъждането. 😁

# 201
  • София
Айде честито, учебната година за синчето започва с 3 на входно ниво по физика. Предвид ,че миналата година имаше годишна оценка по Човекът и природата - добър 4, направо трябва да съм щастлива , че е запомнил нещо за 3-ка на входното ниво. Личните ми очаквания са, че на всички разказвателни предмети ще сме с 3 на входните. Но ще приема че не е ТРИ, а Здраве:))

# 202
  • София
Айде честито, учебната година за синчето започва с 3 на входно ниво по физика. Предвид ,че миналата година имаше годишна оценка по Човекът и природата - добър 4, направо трябва да съм щастлива , че е запомнил нещо за 3-ка на входното ниво. Личните ми очаквания са, че на всички разказвателни предмети ще сме с 3 на входните. Но ще приема че не е ТРИ, а Здраве:))

Ако няма да кандидатства с физика... голяма работа. Нали не е 2?  Wink
Важното е по БЕЛ и МАТ да са по-високи!

# 203
  • София

Ако няма да кандидатства с физика... голяма работа. Нали не е 2?  Wink
Важното е по БЕЛ и МАТ да са по-високи!

Тъй, тъй и моята първа мисъл беше това. Със сигурност физика и химия не са му  любими предмети и няма да кандидатства с тях

# 204
  • София
Вие входни обсъждате, ние постоянна програма нямаме още Joy Обновява се на всеки кръгъл час за следващите дни...

# 205
Според мен е добре при миналогодишна оценка 4, входното ниво да е само с единица по-малко. Проблем би бил ако имаш 5 или 6 и сега 3.

# 206
  • Варна
Каква е тайната  за розмарина? Пропуснала съм обсъждането. 😁
Изследвания показват, че вдишването на масло от розмарин помага за предотвратяване на разграждането на ацетилхолина, мозъчен химикал, важен за мисленето, концентрацията и паметта. Има доказани изследвания със студенти, които показват, че вдишването на масло от розмарин, докато правят тест, води до по-висока концентрация и припомняне на информация.

# 207
Щом голяма част от децата ги мързи, надпреварата ще е равна 😁

Аз няма да казвам какъв беше резултатът от входното в школата по БЕЛ, да не излагам наборката. Увещавах я да преговори малко преди теста, всичко си спомняла. Обаче, тюх, на теста не се сетила Simple Smile
Много искам, ама нямам желание.

# 208
  • София
Леле, музика?!!!! Да не е в такава паралелка?
Не, не е. В паралелка с профил математика е.
Учителката по музика много го стресна в 5-ти клас - двойка на входното, после пак двойка на следващия тест. И сега детето си го е страх и чете, та пушек се вдига.
По другите предмети пак чете. Но някак по-кратко, по-тихо и незабележимо се случва. С тази музика - всички го разбираме, че чете. И видимо отделя доста време.

# 209
Започнах да търся в Google маслото от розмарин и в един от сайтовете ми излезе като най-продаван продукт😁 Предполагам, че е много търсен от майки на бивши и настоящи седмокласници 😉

Някой ползвал ли е наистина? Има ли начин да се използва без аромалампа?

Общи условия

Активация на акаунт