🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 928
  • 793
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Ще станат ангели Канатица, май.

# 211
  • Разпиляна във въображението
Точно да видим как ще се справят Елбетица в лошите условия.

# 212
Ще станат ангели Канатица, май.
Дано!

# 213
  • София
Ако и сега Канатица не вземат битката, вече ще е върха! Бяха много по-добри - добри им бяха бомбите, по-точни, по-бързо извадиха табелите. Надявам се да са успели, заслужават и те да поживеят в хубавите условия.

# 214
олииииии наистина ли пак зелените печелят ...нещо не ми се връзва,ако е така...зелените нямаха много попадения бяха мудни и при нареждането на дъските и ииии и пак да са победители ми не го приемам....дано не съм права и Иван да спомене,че червените отиват в РАЯ иначе ФЕРМАТА остава негледаема и който е бутнал той печели....

# 215
  • София
Е, супер! Много се радвам, че най-после ще има размяна! Заслужават Канатица.

# 216
Много готин този Коко! 😁

# 217
Не ги харесвам Канатица  и това си е! Не се при познавам в тях, както прочетох някъде, просто повече им симпатизирам. Разбира се и при двата отбора могат да се намерят изключения, но те само потвърждават правилото! Е, добре е  понякога  да се излиза от зоната на комфорт, за да оцениш какво си имал. Надявам на зелените адът да повлияе благотворно и повече да не се връщат там!

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 22:48 от Lady A

# 218
  • Разпиляна във въображението
Айде, да се наспят, да се нахранят, да си починат.

Поне да бяха измили мизерните съдове на Канатица. Но мисля, че Елбетица ще се оправят. Почнаха да ремонтират ли?

# 219
Чакам с нетърпение да видя тетка ДЕШКА как ,ще се държи с новите стопани и дали,ще ги прегърне ,както зелените

# 220
  • Велико Търново
Дано Канатица не се самозабравят сега.

# 221
На тая жена някой да и забрани да си купува боята за коса сама. "Артистичните" и заложби ще ги преглътна.

# 222
  • Варна
Миличките бе, нааай-накрая Фермата започна !
Радвам им се на Канатица Yum
Естествено,Елбетицата наплюха кое не било измито.Ауу,че мръсноо !Нямало сапун.Не думай Grin
Кенан си е келешче,не му обръщам внимание.
Мазно, мазно ги ниже.Поне не е въздух под налягане.
Сега обаче,като не се къпят другите, въздухът ще се насити с феромони Stuck Out Tongue
Ще им е студено на някои,ще искат да се гушкат,ще имат нужда от утеха Smile
Ехх, започва да става интересно.
М`чи то,ние съвсем заспахме !
Иванка е мега неприятна личност.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2023, 23:35 от gali-presi

# 223
тетка Дешка нещо с клизма ги посрещна червените....ми не ми хареса лицемерието и.При зелените беше някак си по ефирна и прочие,а днес я виждам скована и прави всичко,като .....а'бе не ми хареса.....може и без нея,но нали е закъсала нека си взема дажбата.

# 224
тетка Дешка нещо с клизма ги посрещна червените....ми не ми хареса лицемерието и.При зелените беше някак си по ефирна и прочие,а днес я виждам скована и прави всичко,като .....а'бе не ми хареса.....може и без нея,но нали е закъсала нека си взема дажбата.
Ами явно и тя харесва зелените! Колкото до артистичните и заложби... това ще го оставя без коментар!

Общи условия

Активация на акаунт