🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 3 (19.09 - 03.10) 🐄

• 35 822
  • 793
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък не искам да го отстранят рано. Сега без тази безумна любовна история е по-търпим. Чест му прави, че не му пречи да поеме водачеството с риск да си сложи мишена на гърба.

# 616
Дано следващите отпаднали да са Хорхе, Кенан, Иванка, Лилия, Георги С, Станислав .
Без значение в какъв ред, само да са вън

# 617
Без 💘 история не го дават толкова често Пепе, иначе няма как да се е променил.

# 618
Изпуснах началото… Какво ще се играе сега- за Ад и Рай или за изгонване?

# 619
"В предната ферма пазеха един смешник (Радо) и понеже не е "мъжкарско и спортменско", мъжете не смееха да го извикат на дуел, та той си откара почти до финала."
Не са го пазели, а се пазеха от него, защото беше силен, като биче и който хванеше  щеше да го мята, като маче у дувар. Хич, ама хич не им стискаше да го дръпнат на дуел. Нямаше по-силен мъж във Фермата от него. Те, затова продуцентите го изпидуркаха скоропостижно, че щеше да им изкара извън играта всички фаворити от "мъжката аудитория" на Фермата, ако мога да цитирам класика от ИВ  ГатЮ Балкански. Nerd
Радо беше култов персонаж. Яко го переше сачмата, беше добро попадение на кастинга миналата година. Satisfied

Значи съм объркала участника или сезона. Онзи беше слаб и мязаше на обратен, и да не се изложат, никой от другите не го викаше на дуел. Сеща ли се някой как се казваше?

# 620
"В предната ферма пазеха един смешник (Радо) и понеже не е "мъжкарско и спортменско", мъжете не смееха да го извикат на дуел, та той си откара почти до финала."
Не са го пазели, а се пазеха от него, защото беше силен, като биче и който хванеше  щеше да го мята, като маче у дувар. Хич, ама хич не им стискаше да го дръпнат на дуел. Нямаше по-силен мъж във Фермата от него. Те, затова продуцентите го изпидуркаха скоропостижно, че щеше да им изкара извън играта всички фаворити от "мъжката аудитория" на Фермата, ако мога да цитирам класика от ИВ  ГатЮ Балкански. Nerd
Радо беше култов персонаж. Яко го переше сачмата, беше добро попадение на кастинга миналата година. Satisfied

Значи съм объркала участника или сезона. Онзи беше слаб и мязаше на обратен, и да не се изложат, никой от другите не го викаше на дуел. Сеща ли се някой как се казваше?
Някакъв Коце беше  Joy

# 621
Тоя беше в предишната Ферма с Киро, един мишок такъв, дето го пазеха, за да излезат срещу него като останат по-към края. Пак не пазеха него, а го пазеха за себе си. А той си мислеше, че е Любимецът на Фермата. Коцето ли беше?

# 622
  • София
Лоша социална издънка за Петър.
Имат нов член в отбора. Отива значи Линда да го помоли да и покаже как да дои по-бързо и качествено и той и е отказал.
Не и е показал. Не се ли усеща, че по този начин я губи като потенциален съюзник.
Петър има вече твърде много врагове в отбора. Чисто социално това не е добра игра.
Станислав, Жоро С, Андрей + Сергей и потенциално Линда. Валерия също винаги може да се обърне. Мартина е по средата.
Трябва коренно да промени играта си.

# 623
Петър си има гласовете на Ния , Братче Жоро и Емилия. Останалите без мъжете са 50/50.

# 624
Вярно Коцко беше. За накрая ли го пазеха или не, факт е, че добри играчи си тръгнаха преди него, защото беше срамно да го извикат.

# 625
За Елбетица съм, но на тях им е добре в ада

# 626
  • при късмета
Дано следващите отпаднали да са Хорхе, Кенан, Иванка, Лилия, Георги С, Станислав .
Че ти си смесица от Кенан и Иванка. Да видиш сега хубаво ли беше на зрителите, като ти беше там Joy
Още не съм пуснала епизода, но какъвто и да е избора мисля, че Елбетица ще са победители в понеделник

# 627
Че ти си смесица от Кенан и Иванка. Да видиш сега хубаво ли беше на зрителите, като ти беше там Joy

Cry

# 628
Станислав беше бърз

УхаЖоро по-добре мълчи! 😂

# 629
УхаЖоро по-добре мълчи! 😂
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Айде и Нансито се батиса... Тия хора са от кашкавал! Какво спести с това скачане от стълбата като време, когато е предпоставка за контузия? Те си сега!

Общи условия

Активация на акаунт