Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 16

• 53 978
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
Вземи в предвид трафика от камионите, зареждащи мелницата или извозващи продукцията. Училища и детски градини наблизо ( ако ти са нужни), инфраструктура. Отиди на место през различни часове от деня ( вкл и вечер) и различни дни. Излез от колата, стой и слушай и гледай

# 196
  • София
Сравнено с вади, поляни, ливади и т.н , бих избрал там.
ЖП линиите са в ремонт, той в момента е преустановен, но е въпрос на време да се възстанови. Двете основни линии са демонтирани и ще бъдат положени нови по съвсем различна технология - с тях шумът ще бъде сведен до минимум. Това не трябва да те притеснява.
Минавайки покрай мелницата, особен шум не съм чул. Но е било преминаване, все пак. Не мога да се наема с отговор.
Самолетите ще са там - ще чуваш всеки кацащ от запад и излитащ на запад. С този шум се свиква за няколко дни, после няма да ти прави впечатление. 19 години вече съм в район Подуяне - бяха ми фактор първите 3 дни.

# 197
Какво мислите за района на Докторска градина? Има ли въобще минуси това място, че аз съм влюбена в него,но цените са...

# 198
  • София
Какво мислите за района на Докторска градина? Има ли въобще минуси това място, че аз съм влюбена в него,но цените са...
Мисля, че масово сме влюбени в него и не мисля, че някой ще извади минус 🙂

# 199

Цените малък минус ли са?

# 200
Много малко гаражи и невъзможно паркиране.

# 201
Сравнено с вади, поляни, ливади и т.н , бих избрал там.
ЖП линиите са в ремонт, той в момента е преустановен, но е въпрос на време да се възстанови. Двете основни линии са демонтирани и ще бъдат положени нови по съвсем различна технология - с тях шумът ще бъде сведен до минимум. Това не трябва да те притеснява.
Минавайки покрай мелницата, особен шум не съм чул. Но е било преминаване, все пак. Не мога да се наема с отговор.
Самолетите ще са там - ще чуваш всеки кацащ от запад и излитащ на запад. С този шум се свиква за няколко дни, после няма да ти прави впечатление. 19 години вече съм в район Подуяне - бяха ми фактор първите 3 дни.
Е като си живяла само там, как можеш да дадеш мнение за райони където не си живяла?

# 202
  • пустинята Гоби
Е ако живееш около Докторската градинка не е задължително да имаш кола, така че паркирането може да не ти е проблем. Сега новия кмет като ограничи трафика в центъра, ще намалеят колите и живеещите из натоварените за паркиране квартали ще си отдъхнат.

# 203
Да, бе, повярвах го. А кола си трябва. Може с дни да не я палиш, но си трябва на всеки.

# 204
  • пустинята Гоби
Тия, които задръстват Докторската с коли не живеят там. Съдя по нашето каре за паркиране в противоположната част на центъра - ако няма навлеци, има достатъчно места за живущите. По една кола на семейство е достатъчна принципно, който има възможност и гаражи, да си купува колкото иска. Нали това се говори, че ще прави новия кмет, ще вдигне драстично данъка за втора кола, мярка която лично аз одобрявам.

# 205
И аз съм влюбен в Анджелина, но …

# 206
  • София
Е като си живяла само там, как можеш да дадеш мнение за райони където не си живяла?
Момче съм 🙃 и не съм живял само там, казах че последните 19 са били там. Но не съм на 19, уви 😄
Едва ли някой в темата е живял навсякъде и ако това беше фактор, то щеше да си стои първия пост на първата тема.
Познавам София като петте си пръста, колкото и клиширано да звучи.

Да, бе, повярвах го. А кола си трябва. Може с дни да не я палиш, но си трябва на всеки.

Съвсем не. Нито ми трябва, нито ми е трябвала.

# 207
Е как ходиш на почивки и море? Grinning

# 208
  • София
Е как ходиш на почивки и море? Grinning
С влак ☺️ Урсула фон дер Лайен каза да ползваме обществен транспорт, а аз съм брюкселско мекере и изпълнявам 🙃

# 209
  • пустинята Гоби
И аз от две години ползвам влак след десетилетия застой. Живее се и така. Е и с кола пътувам, но влакът макар, че не е мръднал откак съм родена като условия е алтернатива. С влак и компания е много забавно. Прави ми впечатление, че много чужденци го ползват, макар че е мизерен и бавен. Според тях дава прекрасни въможности за наслаждаване на чудесната природа, която си е факт.

Общи условия

Активация на акаунт