Магазин Sinsay - тема 8

• 89 794
  • 772
  •   2
Отговори
# 105
И аз имам в любими един панталон, който няма размери от поне 2 месеца. Е, намален е с 30% с кода.
Защо намалят нещо, което го няма?
Не мога да ги разбера.

# 106
Аз минавам само да се похваля с новата си пижама- мека, удобна и много бюджетна. 😀🍀

# 107
  • София/Севлиево
Според вас в този адвент календар какво би могло да има?Цената му е доста примамлива,но не пише какво и дали изобщо съдържа нещо вътре

# 108
  • София
https://www.sinsay.com/bg/bg/advent-kalendar-6865x-99x?utm_sourc … retargeting-SI-BG
от сайта ,втората снимка разкрива част от съдаржанието , според бюти секцията в сайта , според мен няма да си струва. По добре 1-2 качествени неща за 40лв

# 109
  • Пловдив
Елислава, ето тук, мнение 699: https://www.bg-mamma.com/?topic=1493755.690

# 110
  • София/Севлиево
Много благодаря.Уж следя темата за календарите,но съм го пропуснала това.Няма да го взимам...

# 111
Поръчах си тези две блузи, но се оказаха доста oversize. Нося S , поръчах S, но са ми като чували.  Ще ги върна. Белият пуловер е много приятна материя, добро качество и доста дебел - идеален за зимата.  Чудя се дали да рискувам с нови по-малки размери Rolling Eyes

# 112
Сега се опитвам да оформя връщане, но като си въведа номера на банковата сметка, не ми дава да продължа. Какво трябва да направя?

Аз пък поръчах дънки, които са моя размер, но са ми много големи - не просто широки, а не могат да се задържат върху мен Sad

# 113
Здравейте! Дали може да се върне част от пратка? Поръчах коледна декорация и една чиния дойде на парчета, една от чашите е надраскана, имам и счупена играчка за елха Sad а така ги чаках Sad

# 114
Със сигурност ги върнете, може само част от пратката

# 115
Много благодаря! Иначе страхотни венци, играчки за елха, адвент календар…

# 116
Аз върнах дънките - вчера подготвих за връщане и ми изписа, че трябва да чакам куриер, избрах дата. Днес отидох в офис на Спиди и там ми казаха, че така си пише, но не е вярно и винаги мога да връщам през офис.

# 117
Аз видях в приложението, че могат и в магазин да се върнат, което е супер, защото следобед ще ходим към мола. Иначе видях, че стърчат и конци от едни дрешки за сина, но това ще го преживея .

# 118
"викаш" си куриер, но аз винаги съм ги носила до офис. Само един път ми звъня момчето да пита дали трябва да идва 😁

Има много причини да отбележиш защо ги връщаш и може да избереш счупено.

# 119
Изключително ме дразни как всеки ден пускат намалени различни неща 🤦🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт