Магазин Sinsay - тема 8

• 85 921
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Може би глупав въпрос, но когато има изчерпана наличност от нещо и се абонирате за уведомление, случва ли ви се пак да заредят артикула? Има ли смисъл да се чака?

# 91
  • Ст Загора
Може би глупав въпрос, но когато има изчерпана наличност от нещо и се абонирате за уведомление, случва ли ви се пак да заредят артикула? Има ли смисъл да се чака?
върнати бройки

# 92
Аз повече от месец чакам имейл за едно палто ама нищо 🤔

# 93
  • на пистата
Кое палто 😊
На мен не ми отваря приложението от дни.Само картата.
Забравих да пиша на съфорумката за органайзера,за съжаление го няма при нас.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 07:50 от NaM

# 94
Аз днес взех коледна блузка за детето 🤗

# 95
  • София
Дали ще има някакво по-голямо намаление към края на месеца....нямам никакъв спомен за миналата година.
По-скоро като намалени дрехи, не за процент. Че точно тези, които чакам, не са намалени сега с това за 30%

# 96
Всяка година едни и същи номера от всичките сайтове по черните петъци. Чашките за кафе, които бяха изчерпани изведнъж от днес са налични до една, като спря безплатната доставка.

Миналата година с about you го играх това за едно зимно яке.

# 97
Кое палто 😊
На мен не ми отваря приложението от дни.Само картата.
Забравих да пиша на съфорумката за органайзера,за съжаление го няма при нас.
Ето това палто и от всички цветове има само големи размери. 😐

# 98
Да и аз от месеци го чакам  в сив цвят. Според мен няма да го има в други размери вече. Сега, доколкото разбирам, нещата които вчера бяха на 20%, днес са на 30% така ли 😂

# 99
Как са като качество спалните комплекти?

# 100
Не са чак много хубави, но пък за тази ниска цена смятам са ок. Обаче  още не съм ги прала, така че може и да си сменя мнението. Харесаха ми десените на два детски комплекта и само заради това ги взех

# 101
Подкрепям горното мнение. Детските повече ми харесаха.

# 102
Точно от детските се интересувам, защото имат готини мотиви. А вие виждали ли сте ги на живо в някои от техните магазини?

# 103
  • София
А с какъв телефон си? Моят не поддържа Google услугите и не ми даваше да го актуализирам. Писах им и в отговор ми казаха, че няма как да използвам приложението на моя телефон..
И при мен е така. С huawei p40 lite e съм
И моят е стар. Явно е от това. Здраве да е.

# 104
Дали ще има някакво по-голямо намаление към края на месеца....нямам никакъв спомен за миналата година.
По-скоро като намалени дрехи, не за процент. Че точно тези, които чакам, не са намалени сега с това за 30%
и аз чакам повече артикули да бъдат намалени , сега буквално нищо няма а и да не говорим , че и размери няма. Имам спомен , че миналата година намаляха всичко , но отдавна нямат хубави промоции или все липсват номера и като свърши промоцията и се появяват 🤷♀

Общи условия

Активация на акаунт