Магазин Sinsay - тема 8

• 85 926
  • 772
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Поръчах доста неща от предишното 30% намаление, но половината неща връщам. Боклучави се оказаха. И грозни цветове. Предимно детски бяха. Момчешки.
какво означава боклучиви с мъжът ми купуваме дрешки на детето ни което е на година и половина почти от там дрехи що за обида боклучиви и кой ви кара от там да купувате

Имах няколко поръчки със супер попадения, но конкретно тази беше зле.Най-вече като цветове. И доста дебели къси панталони.
Явно не следите достатъчно темата, защото съм писала преди положителни отзиви.
И още 1 вметка - дрешките за дете на 1,5 години са доста по-"живописни" от тези за 5 годишно момче.

# 751
Имам за връщане артикул, поръчан онлайн. Мога ли да си купя друго и да доплатя в магазин или само по сметка връщат?

# 752
Само по сметка.
Кеш връщат само за покупки от физически магазин, доколкото знам.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 10:27 от Elunaria

# 753
От онлайн покупки може да върнете артикулите в магазин, но парите се възстановяват само по банкова сметка.

# 754
Поръчах доста неща от предишното 30% намаление, но половината неща връщам. Боклучави се оказаха. И грозни цветове. Предимно детски бяха. Момчешки.
какво означава боклучиви с мъжът ми купуваме дрешки на детето ни което е на година и половина почти от там дрехи що за обида боклучиви и кой ви кара от там да купувате

Не може ли дамата да има мнение ?
Факт - има супер попадения, имат и ламаринени неща, дето не приличат на нищо след пералня и сушилня.
не може всичко което семейство ми от там няма боклук в него главите ни са боклук не те

# 755
  • София
Голяма част от нещата наистина са боклучиви. Дрехи-еднодневки.
Взимам единствено анцузи и къси панталони за децата. Някоя тениска и тънък къс панталон и сглобявам летни пижами.
За мен досега само 1 нещо ми е харесало и си нося, другите съм връщала или вече са в кофата.
Вчера взех поръчката с анцузи, тениска и къси панталони- почти сигурно е, че ще се носят само от 1 дете, почти нищо не става за следващо и от двамата, а те не са от тези, които съсипват особено.

# 756
Единствено премиум серията - спортното женско gymhard и мъжкото performance са качествени.
Останалите дрехи са като еднодневни или за вкъщи за спане.

# 757
  • Beyond the stars

Не може ли дамата да има мнение ?
Факт - има супер попадения, имат и ламаринени неща, дето не приличат на нищо след пералня и сушилня.
не може всичко което семейство ми от там няма боклук в него главите ни са боклук не те

Препинателните знаци помагат доста, за да се разбере какво имате предвид. Няма да коментирам тона на изказването.
Sinsay е бюджетна марка и качеството е на късмет, това, че вие не сте попадали към момента, не значи, че не е така.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 16:11 от Вълшебство

# 758
"главите ни са боклук"- твърде крайно изказване.🙄

# 759
И аз не съм съгласна, че всичко било боклук. Имам дрехи от марките на Абаут Ю, от Фешън дейс, от Уайкики и НМ. Последните са с абсолютно същото качество, като Синсей, но  само защото са малко по-скъпи и имат магазини в моловете, някои хора си въобразяват, че са по-добри. Е, не са.
В Уайкики съм попадала и на лоши кройки, накриво защити набори, кофти материи, неотговарящи си размери. Поради някаква причина, всичките им пижами са къси (зимните, имам предвид - по дизайн трябва да са дълги, не са специален модел, но са все до над глезена, взимам Л размер и съм средно висока).
НМ станаха толкова зле последните 2-3 години, че спрях да ходя там. И не само качеството е зле, а като че ли нарочно правят грозни модели.

А дънките (нямам предвид за деца - коментирам само дрехи за възрастни) са горе-долу еднакви навсякъде.

# 760
"Нашият" Sinsay също е в мола до нас. Харесва ми, че мога да разгледам наличните неща на място.

# 761
А, аз освен сайта, съм виждала само в самостоятелни магазини; в мола са все по-скъпи (ако не броим Кик). И Пепко така - или самостоятелен, или в Кауфланд, но никога в мол (имам предвид тези, които посещавам).

# 762
  • Ст Загора
Имам няколко неща от Синсай. И козметика. Ми хубави са. За цената си.

# 763
И на Пепко, и на Sinsay в Пловдив съм посещавала магазини в молове. Даже в повече от един мол имат магазини тук.🙂 Много бях щастлива, когато отвориха и Пепко, и Sinsay близо до мен. Чакам и Кик по-наблизо...
Имам хубави неща от Sinsay и аз- масажор с метални топчета, симпатични дамски огледалца, ленти за коса, много практичен инструмент за почистване на четки за коса. От дрехите- долнища за мен и дъщеря ми, пижама за нея, няколко тениски, клинове с висока талия- стават нещата, носим си ги и пак за боклука не са. За парите си са ок. Е, имам и една лилава дамска чантичка, която пристигна крива.😅 Като я поопъна тук-там, сякаш изглежда почти права😁- задържах си я, защото е практичен модел, нося си я в ежедневието и не се втелясвам права ли е, крива ли е...Явно изтеглих късата клечка с чантата, защото съфорумка беше получила същата и нейната беше ок.🙂
Керамична кутия за масло имам- ок е, силиконова форма за бонбони. И силиконови шпатули, лъжица за спагети, щипки- ами, страхотни са!🥰
А, лаковете им харесвам много, а на сайта невинаги са налични.

# 764
Аз от две седмици в ежедневието разнасям една от платените им чанти и съм супер доволна, постоянно ме питат откъде е.
Човек винаги може да намери нещо хубаво , стига да притежава добър вкус .

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 18:05 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт