Шестокласници 2023/2024 - Тема 2

• 41 956
  • 791
  •   1
Отговори
# 120
Да побутна темичката Simple Smile Как я карат младежите и девойките? При нас някаква монотонна инерция - минимален брой изпитвания, успеха левитира около петицата, никакъв зор за нищо. Миналата година по това време беше доста по-динамично сякаш. Дано не е затишие пред буря...

# 121
При нас - бяха на зелено училище, ама малко деца и другите си учили нормално, т.е. има цяла седмица за наваксване. Как ще стане, не е ясно...
Тя тази година ще е по-спокойна, ама догодина.... От сега го мисля.

# 122
  • Отвъд алеята зад шкафа
И на мен тази година ми се струва спокойна. Порастват децата, по-осъзнати са.

# 123
И на мен тази година ми се струва спокойна. Порастват децата, по-осъзнати са.

Ахаххаха..... на моя и диващината му расте, мързелът също.

# 124
И при нас- осъзнато пораства само непукизма.

# 125
  • София
Тече нормално, въпреки, че започнаха с контролните и вече всяка седмица имат...
Засега се очертава, че ЧП в част физика ще й е по-сложно, но не успявам да я накарам да гледа "Уча се" и се мъчим ние да обясняваме, тъй като се мъчи да я наизусти, а така няма смисъл. Просто доста са й абстрактни нещата и се налага нагледно да показваме, доколкото може, какво е сила, налягане и тн...
Снощи пък цяла вечер спряга глаголи на немски...неправилни, ужас...много сложен ми се вижда този език...френският е къде-къде по-лесен Simple Smile

# 126
Учила съм немски. Ами, труден си е. Английският е песен в сравнение....

# 127
Здравейте. Щерката иска Адвент календар,може ли да ми препоръчате подходящ за тяхната възраст?Миналата година бях взела от  H&M.

# 128
  • Бургас
slan4ize_76, аз мисля да взема за моята девойка календар на Alverde. Останалите са с повече гримове, а тя още ползва само безцветен гланц.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-koleden-ka … 066447423327.html

# 129
  • Отвъд алеята зад шкафа
В Нотино има адвент календари. Също Body shop, Sephora...

# 130
Аз взех показания от ДМ. И без друго на дневен ред са пъпките, ароматите и пр.

Ученето го бута оттук оттам. Но пубертетът е във вихъра си. Всичко я дразни, всички ѝ пречат, все тя е неоправдана. С една дума животът е гаден. Много трудно намирам с какво да я зарадвам. Увеличаване на времето на устройствата не е опция 😆

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 13:47 от rire

# 131
  • Варна
О да и при моята животът е гаден и тя е все ощетена. Ударила го е на мързел и тръшкане. Тоя път май няма да успее да си задържи успеха като миналата година. Иска да ляга късно. Не иска учи и само ми се зъби.

# 132
редовните реплики: Кво пак искаш? Офф сега ли точно тряа тва да го свърша! Кво има за ядене? Нищо не правихме днеска, остави ме на мира!
Добре, че е номер 2 - вече съм претръпнала и знам, че е период и минава Joy

# 133
.......знам, че е период и минава Joy

# 134
  • Бургас
Оххх,и аз това се питам, ,,Кога?"🤔
Но покрай батко му,вече съм свикнала.

Общи условия

Активация на акаунт